- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.501
bi an önce tarıh ve cografyayı halletmem lazım tabı once egıtım derslerını
ya boyle bı garıbim aglayasım var
sınavdan sonra böyle oluyor.seni çok iyi anlıyorum çünkü şuan aynı şeyleri ben de yaşıyorumolumunekankayizsmilehiç bir şey yapasım yok bugün, çok da üstelemiycem. sınavda da koptum kafamı veremedim bir türlü. bir paragrafı 5 kez okudum ya inanamıyorum kendimeeyvahedigeldismile
çalışma taktiğimi değiştirmeye karar verdim. gördüm ki az konu tekrarı yapıyorum, soru çok çözücem diye konulara bakmıyorum. bundan sonra sürekli konu tekrarı yapıcam, tabi bitmemiş o kadar konunun tekrarı nasıl olacak o da ayrıakannehir
gülsu bir şey yapmadım, sınav çok moralimi bozdu:umursamaz:kendime gelip çalışmam lazım.
başakcım bazen bende de oluyor. hele matematikten soruyu yapamazsam vay evdekilerin halinekaydirigubbakcemile3çok gürültü yapıyorsunuz çözemiyorum diye çamur atarım hemen.artık alıştım çünkü bizim apartman çok seslikaydirigubbakcemile3kendimi toplayamadım ya moral sıfır resmen.[/QUOT
pıkocum ben de bı 40 orantı sorusu çözdm. toplamak zorundayız cnm hadııı ders basınaa bi 9 soruluk paragraf çözcem sonra ölçmeye devam
merhaba kızlar uzun zamandır katılamıyodum size çalıştığım için bide çok yoğunduk bayadır ders çalışmak zor oluyo böyle olunca, nasıl çalışacağımı bilmiyorum ya ilk önce tüm konuları bitirip sonramı soru çözmek ii olur yoksa konularla beraber soru çözmek mi nasıl yapamalıyım yardımcı olursanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?