2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızllar nerelrdesınzz

ben oyalana oylana calsıyorum valla bı bısey yıyıp gelıyorum bı nette takılıyorum bi müzık dınlıyorum.
ihtıyactan üzlü sayılar konusunu calsısıp soruların çözdm 36 soru. 63 soru yöntem ve teknıklerden 44 de ölçmeden soru çözdm

sz naptınız bakalım

kızllar nerelrdesınzz

ben oyalana oylana calsıyorum valla bı bısey yıyıp gelıyorum bı nette takılıyorum bi müzık dınlıyorum.
ihtıyactan üzlü sayılar konusunu calsısıp soruların çözdm 36 soru. 63 soru yöntem ve teknıklerden 44 de ölçmeden soru çözdm

sz naptınız bakalım

ıslahatları tekrar özet geçtim gerileme döneminden 30 soru çözdüm

selam kızlar..kızım sabahtır uyumadığı için çalışamadım şimdi uyudu cadı..hemen oturuyorum..

Allah zihin açıklığı versin hilal'cim bende coğrafyanın başına oturayım bari....opuyorumnanaktan

kızzlarrr hepinizi çok özledimmm internette bakım ne varmış deli oldum ya geçen tam siteye girdim buraya girene kadar gitti sonunda olduu offf çok alışmışım sizee özledim hepinizihihoyyyt

hemen rapor vereyim coğrafya baştan sona çalıştım 735 soru çözdüm,tarihten tekrar yaptım okudum sadece yeni konu olarak sadece tbmm dönemini çalışıp 50 soru çözdüm.matematik konular bitti ama takıldıklarım var onlara geri dönücem 115 soru çözdüm,gemetriden çember kaldı sadece ondada var takıldıklarım hepsi bitince döncem tekrar,türkçe bitmişti zaten 270 tanede soru çözdüm,vatandaşlığa başlamadım tarih bitince başlıycamkaydirigubbakcemile2

ececim özledik canım yaaa...
valla eksikliğin çok hissediliyordu.

bu arada süper çalışmışsın yevvrıım..
mavli saol canım sanada allah zihin açıklığı versin..bu arada bir sorum olacak..biz şuan itibariyle haftada kaç soru çzömeliyiz....aslında en az günlük ortalama 200 den 1400-1500 olmalı değilmi..

bence her konudan sonra mutlaka soru çöz sorularla konular pekişiyor sorulardan cok sey öğrenıyor insan.

ececikkk coğrafyayı ne kadar sürede bitirdin ,baya iyi çalışıyosun tebrik ederim darısı bana olur inş..

ececim özledik canım yaaa...
valla eksikliğin çok hissediliyordu.

bu arada süper çalışmışsın yevvrıım..
.

canım benim tşk ederim valla bende özledimm insan kendini boşlukta hissediyor buraya girmeyince alışmışım size canlarım enim bu arada merak eden arkadaşlara tşk ediyorumopuyorumnanaktan

selam bende coğrafya ve türkçe bitti tekrardayım tarihtempn trablusgarptan başladım kurtuluş savaşına geldik bu hafta soru çözüyorum.matematik obeb okek teyiz geometriye başlmadım.vatandaşlk ilk konulardayım.

hareket problemlerini dinledim sonra test çözdüm
ececim sen bukadar soruyu 1 günde mi çözdün? :))) süpersin hiç okadar soru çözemedim

merhaba ben geldiim daha hiç çalışmadım yarım saata başlarım inşallahh
ececik hoşgeldin süper çalışmışsın yafu sen şimdi girsen kazanırsınnn ne güzell
başağım fatoş tatlış ne yaptınız nerdesiniz yemek mi yiyorsunuz
hilal sen ne yaptın ne çalışıyosun...

dizi izlıcem tatlım cok öptum senı gorusrzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…