- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.661
pinky bazen benımde oyle oluyor ama kendımı gecıcı bir durum diye ınandırıyorum
tesekkurler link için hihoyyyt
:kedi:ayyy bu yaşta bile aferin almak hşuma gitti:roflol:sağol canım....pinky ve giz hoşgeldiniz kızlar..
mavlicim güzel çalışmışsın aferin sana..benimde kahvaltıya arkadaşlar vardı yeni gittiler öldümmmm.sabahınn 7 sinden beri ayaktayım mutfaktaım..
aslında yatıp uyumak istiyorum ama karar verdim çalışacağım..
tabiki tarih çalışacağım..
yada sadece sorumu çözsem bilemedim..
merhaba kızlar
gülsucum yine gezdim gündüz ve yine alışveriş yaptım
şimdi coğrafya bölgelere devam ediyorum 2 bölge kaldı
evet canım seninle benim acil toplanmamız lazım bu aralar fazla geziyoruz
pinky giz hoşgeldiniz kızlar
mavli harika bir yöntem bende ara sıra yapıyorum sonra kaptırıyorum kendimi kendi kendime gülüyorum
başak valla yakınen biliyorum bir gün bile ara verince ders modundan çıkılabiliniyor ama başlayınca hemen devam ediliyor
pikolata ececik görünmüyorlar
slm canlar bende bugün gezdim alışveriş yaptım colinste,mavi jeanste mudoda indirimler var gerçi çoğu yerde var ama yeni cicişler aldım kendimebayanssulusmilesonra eve geldim tarih kurtuluş savaşını tekrar ettim unutuluyo hemen ya oturdum ağladım gözlerim şişmiş açılmıyor valla,şimdide cumhuriyetin ilanı ve halifeliğin kaldırıılmasına çalışıcam onuda bitireyim tarih az kalcak inşlhyerimseniben
günaydın hilalcim Allah kolaylık versin! çok zor bir durum seni bilmiyorum ama ben evde böyle birinin olmamasından yanayım en azından yüreğim yarılmaz yapabildiğim kadarını yaparım bilmiyorumkismile ama eşinin annesi olunca eşinin hatrına katlanıcan ama eşini tebrik ederim annesinin haksızlığını yüzüne söyleyebilmişalkisalkisalkiskızlar çok uzun oldu ama paylaşmak istedim.
mavli,dalin günaydın şekerler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?