2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba arkadaşlar eve yeni geldik çok performansım düştü neden böyle oldum bilmiyorum hemen toparlanmam lazımmm offff
siz neler yaptınız dalin hilal
fatoş napıyosun nerdesin ececik alıişlverişte misin başağım merak eetim kuzuşum gelemedin arkadaşından....

pinky bazen benımde oyle oluyor ama kendımı gecıcı bir durum diye ınandırıyorum
tesekkurler link için
hihoyyyt

Rica ederim tatlımkaydirigubbakcemile5

Yarından tezi yok iyice kampa girmeye karar verdim, çalışcam programıma uyucam canım. Pişman oluyorum çalışmadığım her an.

İyi çalışmalar cnmopuyorumnanaktan

kızlar merhaba ben dun arkdastaydın hıc calsımadım
daha 1 saat oldu eve gelelı bı dusa grdım ayy nasl uyku bastrdı hepınız ıyısınzdr ınsallh kızlar

kızlar ay ınsan 1 gun calsımayınca hemen soguyuverıyor calsmaktan bıraz calsıayım barı üslu sayılar çözeyım

sz napıyosunz canlarım benım gülsucummmmm tatlım:teselli: calsıyomusun

:kedi:ayyy bu yaşta bile aferin almak hşuma gitti:roflol:sağol canım....
hoşgeldin başakcım doğru söylüyosun ara verince soğuyorum birde vicdan azabı çekiyorum benimde bugün misafirlerim geldi onlarla ilgilendim akşam oturdum çalışmaya ekonomik coğrafya konu çalıştım tarihten 17. yüzyıl ıslahatlarından çıkardığım özeti birine anlatıyormuş gibi anlattım harikaaa!.. ben ancak böyle anlıyorum okuldada sadece derste dinlerdim ders çalışamazdım demekki benim anlatarak ders çalışmam lazımmış delikafadulden

merhaba kızlar
gülsucum yine gezdim gündüz ve yine alışveriş yaptım
şimdi coğrafya bölgelere devam ediyorum 2 bölge kaldı
evet canım seninle benim acil toplanmamız lazım bu aralar fazla geziyoruz
pinky giz hoşgeldiniz kızlar
mavli harika bir yöntem bende ara sıra yapıyorum sonra kaptırıyorum kendimi kendi kendime gülüyorum
başak valla yakınen biliyorum bir gün bile ara verince ders modundan çıkılabiliniyor ama başlayınca hemen devam ediliyor
pikolata ececik görünmüyorlar

ben de anında cımısım ders modundan moda grmeye calsıyorumm
cnm bölgelr benım gözümü korkutuyor daha baslamdm cografyaya

başak hiç sorma bende çok korkuyordum bölgelerden çooook uzun bide
ama bitirdim sonunda coğrafya bitti şimdi sorularını çözecem

slm canlar bende bugün gezdim alışveriş yaptım colinste,mavi jeanste mudoda indirimler var gerçi çoğu yerde var ama yeni cicişler aldım kendimebayanssulusmilesonra eve geldim tarih kurtuluş savaşını tekrar ettim unutuluyo hemen ya oturdum ağladım gözlerim şişmiş açılmıyor valla,şimdide cumhuriyetin ilanı ve halifeliğin kaldırıılmasına çalışıcam onuda bitireyim tarih az kalcak inşlhyerimseniben

ececik güle güle kullan cicilerini
canım ya niye ağlıyorsun tekrar ede ede halladeriz
gerçi deneme yapmıştım vatandaşlık çözerken bende ağlama aşamasına geldim o kadar iyi anlamıştımki baktım hepsi birbirine girmiş
bide daha benim coğrafya hariç konular bile bitmedi kaldıki daha tekrar yapacaam offf ben daha vahim durumdayım

fatoş tatlış bende alışveriş yaptım bugün güzel moral oluyor güle güle kullan aldıklarını ececcik sende güle güle kullan bebişş sende ağlarsan biz ne yapalım kuzuuu
başağımm hoşgeldin kuşumm özledim seni gitme bidaha
bende biraz coğrafya çalıştım iklim toprak tipleri bitti yarın biraz test yapacam inşallah
mattan da 72 soru yaptım ama mattan soruları artırmam için olasılık ve geometri çalışmam lazım
dershaneye gidenler geoya başladınız mı arkadaşlar bana haber verin başlayınca bende ozaman başlayım erteleyip duruyorumm coğrafyaya dönecekk kaydirigubbakcemile2

fatoşum gülsum tşk ederim kızlar.bende tarihten çok partili hayata geçiş denemeleri ve siyasal alandaki inkilapları çalıştım 50 tanede soru çözdüm yarın tekrar edip diğer inkilaplara geçerim inşlh uyku akıyor gözlerimdenmirmirmirmirherkesler yatmış sanırım ii geceler fıstıklar:a015:

arkadaşım naptın sen ya ağlamak yok bize şimdi moral lazım düşe kalka olacak inşallah ben yapamadığımda daha 4 ay var o zamana kadar kaç tekrar yaparım diyip kendimi poh pohluyorum çokta rahat olmamak lazım ama ümitsizliğe düşmek çözüm değil azmimizi söndürür hadi bakalım çalışalım ve beraberce kazanalım inşallah!:hooray:

kız eceee sende ben ibisin geçen haftada ben ağlamıştım tarih yüzündenbenneyaptımki

fatoş nasılsın canım..sen vatandaşlığa erken başlamışsın benim arkadaş en son onu çalış çabuk unutuluyo rdedi..

ay kızlar ben hiç iyi değilim..kayınvalidem bazen deli ediyor beni..kötükedihüso

eşim gelsin sende çalışırsın dedi ama kadın elini sürmüyor yaa..mesela az önce kızı yatırdım.buda öyle oturuyor,kalkıp bari yemek yapayım demiyor..tv de izlemiyor..hiçbirşey yapmadan öylece oturuyor..kocasınada yiyp içip yatıyorum diyor telefonda..

dün sabah arkadaşlar kahvaltıya gelecek diye bayağı bişey yaptım..erken kalktım zaten.,neyse kız uyandı,buda uyandı,kız mama sandalyesinde oturuyordu buda çekti sandalyeyi oturdu başına onunla oynuyor..ben orda afedersini bi tarafımı yırtıyorum yetiştireceğim diye..yardım edeyimmi demiyor.
koskoca 2 yemek masası hazırladım ama tek başıma..ikramda dahil.alsanaalsanasmile.eşim geldi anne neden yardım etmiyorsun baksana bir sürü iş var dedi.yardım et demediki diyor..demesimi lazım sen görmüyormusun olacakları dedi artık kalktı yumurta soydu sağolsun:dilcikar:.arkadaşlarımın yanında çok surat astı.hiç konuşmadı desem yeridir.arkadaşlarım senin annen çok daha cana yakın sıcak dediler.:1ninca:

asıl günün bombası geliyor şimdi!ohaoldumsmile
çocuklar yerde oynuyor oyuncaklarla..zaten bu küçüklerin huyu biri neyle oynarsa o kıymetli olur hepsi onun peşine düşer.
misafir çocuklardan biri bizim kızın elindekini aldı zorla..oda küçük daha 2.5 yaşında..
annesi kızım alma bak kardeşi üzüyorsun dedi..bizimkide inat elinden zorla alındı diye oda zorladı almak için..sinir oldu..bende kızım sen başka bişey oyna diyorum başka oyuncak veriyorum ama taktı iksisde...biz anneler olarak ortamı yumuşatmaya çalışıyoruz..olumunekankayizsmile
kayınvalidem misafir çocuğu bir azarladı.:1shok:..bıraksana o senin değil zeynebin oyuncağı,sen git evindekilerle oyna,başkasının oyuncağı alınmaz ayıp diye bağırdı.ohaoldumsmile.şok olduuuuumm..rezil olduuum...Çok üzgünüm çoook
resmen suratıım yandı..herkes bi dondu kaldı.bilmiyorumkismile
anne neden öyle diyorsun çocuk bunlar ,paylaşmayı birlikte oynarayark öğrencekler dedim..alma olurmu tabiki alack dedim..kimse bişey diyemedi.daha sonra çocuğun annesinden özür diledim,yok ya önemli değil dedi doğal olarak..ben olsam bende öyle derdim ama çok bozulurdumda..:1no2:
erkekler balkonda kahve içiyordu o sıra..eşime söyledim daha sonra,duymazmıyım nasıl bağırdı içeri kadar geldi,yerin dibine girdim dedi..daha sonra söyledi anne senin ne üstüne lazım elalemin çocuğuna bağırıyorsun hemde misafire dedi ama iş işten geçti..hala utancımdan kızarıyorum anlatırken bile.klava:

Son düzenleme:
çok tanıdık gelio bana çookkkkkötükedihüso yap de sen de gülüm böyle gelinler kıymetli oluyor sine sine sabrın taşıyor o vakit konuşunca adın delirmişe çıkıyor en iyisi huysuz ol millet sana saygı göstersin

kızlar çok uzun oldu ama paylaşmak istedim.

mavli,dalin günaydın şekerler....
günaydın hilalcim Allah kolaylık versin! çok zor bir durum seni bilmiyorum ama ben evde böyle birinin olmamasından yanayım en azından yüreğim yarılmaz yapabildiğim kadarını yaparım bilmiyorumkismile ama eşinin annesi olunca eşinin hatrına katlanıcan ama eşini tebrik ederim annesinin haksızlığını yüzüne söyleyebilmişalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…