2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pikocum temizlik yapınca insanın içi rahatlıyor ayrı bir keyifle oturuyorsun evinde mis gibide kokuyor:)))) tekrar temizlik yapasım geldi:))))

bengisuuu canım benım tesekkur ederım pazaresı gıdeyım barı
zaten benım uzak gözlugum var onu taktım o bıle iyi geldı
sen napıyosun cnm
kzılar ben de program gelıstrmedn konu okuyorum 3.konudayım

bende coğrafyadan 100 ,mat. 60 soru çözdüm sonra iktisat çalıştım
coğrafyadan çok korktuğum için şimdiye kadar doğru düzgün çalışmamıştım ama korkunun ecele faydası yok artık düzenli olarak çalışıcam ama çok zorlanıyorum fikrin var mı nasıl çalışmalıyım

bi tane mat denemesi yaptım 2001 tüm yılları yapacam inşallah şimdide coğrafya çalışacam 3.konuya bi türlü başlayamadım
tatlış başağım geçmiş olsun
bengi aynen bende coğrafyayı sevmiyorum erteleyip duruyorum tarih kadar zevkli gelmiyorrr

neyazıkki kaçış yok yapmak zorundayız gülsucum acı gerçek belki çalıştıkça zevkli hale gelir

gülsucum tesekkur ederım sen napıyosun gülsucum
kızlar ben bıraktım calısmayı bugun 87 mat çözdm program gelsıtrmeye calısmaya basladım 3 konu calıstım konuyla ılgılı 181 soru çözdm bıraktıım smdı saclarımı düzlestrcem yarın sbah dersane var yarın hıc calısamam dersanedden sonra arkadsıma gtcem kızlar aksma orda kalcam ancak pazar aksam gırerım öptm sızı kzılar ıyı gecelr

ben geldim kızlar herkes yatmışmı başakcım özletme kendinii,ben bugün yine tarihten yeni konuya geçemedimm:sinifsinif:mondrostan başlayıp silahlı mücadeleye kadar tekrar ettim hala kafam karışııyor 270 tarih çözdüm başkada bişey yok:umursamaz:

günaydın arkadaşlar saol ececim iyiyim sen nasılsın akşam coğrafyadan iklimleri toprak çeşitlerii çalıştım bugün 2. kitaptan çalışcam inşallah ihtiyaç ve datadan okuyorum güvenderde var ama dediğin gibi çok ayrıntı anlatmışşş
fatoş sen nerelerdesin dalin sen nasıllsın ne çalışıyosun....

bende dünden bu yana matematikten yargıdan temel kavramları ebob-ekoka kadar bitirdim...
türkçeden paragraf soruları çözüyorum.
benim biraz kaynak sıkıntım var
arkadaşım gönderecek onu bekliyorum şimdilik bu kadar
Allah hepimize zihin açıklığı versin

bengisu hiç sorma, içim rahatladı temizlik yapınca ama sabah resmen sürünerek kalktım, yorulmuşumkaydirigubbakcemile3bugünde perdelerden devam ediyoruz.

kızlar inanın coğraya tarihten çok çok daha zevkli fakat coğrafyanın ilk konuları çok gıcıktır moralinizi bozabilir. açıkçası hala ezberlemedim akarsuları gölleri vs. sempatiksalakcinniilk konulardan zaten çok az soru geliyor.bengisucum, gülsucum başladınız ya artık gerisi gelir.kaydirigubbakcemile

başakcım çabuk dön, bak gevşeme modundayım zaten, sen de gidersen salarım kendimi:kedi:

benimde bugün kayınvalidem geldi sonunda:9
güleyimmi ağlayayımmı bilemiyorum.:))

dalin sen nerdesin canım..
fatoş denemen nasıldı güzelim..
pikooooo napıyorsun online görünüyorsun..
ece valla sen kadar çalışayım başka bişey istemem maşallah sana..

aman pikom gevşeyeyim deme sakın..insan toplayamıyor kendini..annem gideli 2hafta oldu hala toplayamadım inanırmısınız..
yarım yamalak çalışıyorum hala..ve sonum ne olacak hiç bilmiyorum..siz siz olun ipleri hiç bırakmayın..az daolsa bakın gün içinde..

sorma ben hala oturtamadımkaydirigubbakcemile3mondrosu falan bitirdim ama sanki bitirmemiş gibi hissediyorum kendimi.o kadarda soru çözdümkafamçokkarıştıofff 270 soruyu nereden buldun, hangi kaynak?

kızlar çok verimsiz bir gün geçirdim. sabahtan beri tek yaptığım matematikten çarpanlara ayırma konusuna çalışıp 32 soru çözmek. ihtiyaçtan çalıştım.
yaaa kızlar bir şey söyleyin, bu çarpanlara ayırma bana zor geldi, normalde ihtiyaçı çerez gibi çözerdim yapamadığım sorular var testte:gitme:çok siniri oldum, moralim bozuldu.
bu konu zormudur yoksa artk kafam mı basmıyor

hilalcim gözün aydınolumunekankayizsmileiyi olmuş ne güzel sana can yoldaşı olur kayınvaliden. hem bebişe bakarken sen de rahat rahat çalışırsın. benimde yarın halamlar geliyor, zaten gevşemiştim, iyice salarım artık:kedi:

fotoscum neredesin?

hilalcim ya bu çarpanlara ayırma konusu zor mudur, moralimi bozdu. bu zamana kadar tüm konuları oturttum ama bu konudan yapamadığım sorular çıktı ya çok üzüldüm:gitme: sınıfta daha bitirmedik.bir de dün matematikten defterimizin ilk 10 sayfasını takrar ettim.her gün biraz bakayım diyorum, sanki unutacakmışım gibi geliyor.

can yoldaşımıakannehirkaydirigubbakcemile3

hilalcim saol canım elimden geldiğincce çalışıyorum işte bu arada gözün aydınpikocum güvender,yargı ihtiyaç var bende bazende netten buluyorum,ay sen deyince aklıma geldi ben matematikten çarpanlara ayıra konusuna çalışmayı unutmuşum bitti diyorum bende ahh kafam ahhh neyse sonra bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…