- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.681
merhaba kızlar
gülsucum yine gezdim gündüz ve yine alışveriş yaptım
şimdi coğrafya bölgelere devam ediyorum 2 bölge kaldı
evet canım seninle benim acil toplanmamız lazım bu aralar fazla geziyoruz
pinky giz hoşgeldiniz kızlar
mavli harika bir yöntem bende ara sıra yapıyorum sonra kaptırıyorum kendimi kendi kendime gülüyorum
başak valla yakınen biliyorum bir gün bile ara verince ders modundan çıkılabiliniyor ama başlayınca hemen devam ediliyor
pikolata ececik görünmüyorlar
sağol arkadaşım:kedi:benim programımda nisanın sonunda konular bitecek matematiği sona bıraktım eyvahedigeldismilematı yapabilirsem işte ozaman süperr olacak nisandan sonra her hafta dershanelerin sınavlarına gireceğim günde en az 500 soru çözmeyi planlıyorum inşallah!...Sağol canım hoşbuldukkkkkkaydirigubbakcemile5
Bir gün çalışmayınca gerçekten soguyor insan derslerden doğru.
mavli çok güzel ya devam et canım aynen devam süpersin.
Bende Nisan başına kadar program yaptım. Vatandaşlık dışında tüm konular bitmiş oluyor. Bir de Tarih tekrarı kalıyor. Sonra test ve denemelere başlıcam kızlar.
sağol arkadaşım:kedi:benim programımda nisanın sonunda konular bitecek matematiği sona bıraktım eyvahedigeldismilematı yapabilirsem işte ozaman süperr olacak nisandan sonra her hafta dershanelerin sınavlarına gireceğim günde en az 500 soru çözmeyi planlıyorum inşallah!...bu arada ececik Allah seni iyi etsin emi! nasıl bir rüyaymış öyle :roflol:rüyalar tersine çıkarmış korktukların olmıycak sınavı en önce sen bitirceksin(bende) eşinede sınav sonucuyla hava atıcaksın:lepi: hayra yoralım hayır olsun:teytey:
evet fatoşum çarşıya çıktım yine ama cumaya güzel bir program yapıp daha fazla çalışcam inşallah bugün ihtiyacın soru bankasını aldım mattan bayağ test var çözümlü bide iyi oldu aslında başka yayınlara bakıyodum bunu indirimli verince aldım
daha başlamadım yemek yedik şimdi başlıycam coğrafyadan test yapcam birde mattan test yapıyım diyorum
başağım bebişim sevindim netlerinin artmasına özledim seni görüşemedik ne çalışıyosun kuzuş
ececik tatlış sen ne yaptın ne çalışıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?