2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

yaa lafa geldimi canım cicim bitanem güzelim ama laftaaaa...

kıyas yapmak istemiyorum ama benim annem babam bizi ayırmaz.hatta dmata öncelik verirler alınmasın diye.

bu gelir gelmez ayırım yapmaya başladı..köyden getirdiği bazı şeyler vardı..oğlummm yede bi göreyim şöyle gözümle içim rahat etsin dedi..sende gel ye demedi..mal mal baktım şaşırdım..benimkiler asla yapmazlar bunu..baktım bişey demiyor..aşkolsun anne yaa hemen kayırdın yani..gelin sende gel ye demiyorsun dedim şakayla karışık..aaa olurmu gel gel dedii...eşimde benim sensiz boğazımdan geçmez zaten hayatım dedi..buda sinir oldu..

sabahta çaydanlık onun tarafındaydı..oğluna koydu bana koymadı..eşim neden kendinize koymuyorsun dedi..ben kahvaltıdan sonra içeceğim dedi..sen kahvaltıdan sonra içeceksen hilaldemi öyle içmek zorunda dedi eşim..ben kendi çayımı koyarım dedim artık..aslında ufak şeyler ama nasıl kalp kırıcı şeyler..eline almışken koysan nolur sanki dimi.

1 hafta duracakmış daha..dursun durmasına..eşimin annesi,kızımın babannesi ama offf işte sinir oluyorum

Sağol canım hoşbuldukkkkkkaydirigubbakcemile5

Bir gün çalışmayınca gerçekten soguyor insan derslerden doğru.

mavli çok güzel ya devam et canım aynen devam süpersin.

Bende Nisan başına kadar program yaptım. Vatandaşlık dışında tüm konular bitmiş oluyor. Bir de Tarih tekrarı kalıyor. Sonra test ve denemelere başlıcam kızlar.

günaydın arkadaşlar hilal üzücü şeyler olmuş gerçekten kız senin maceralarda hiç bitmiyor boşver aldırış etme gidecek nasıl olsa ....
ececik napıyosun tatlış nasılsın çok geç yatmışın bende yeni uyandım sütümü içiyorum bilmiyorum öğlen çalışacam mı ne yapsam
başağım daha uyanmadı galiba piko nerelerde ki bu ara hiç görmedim ecesu da kayıp umarım iyidir
fatoşum sen nerdesin çocuğunla mı uğraşıyosun...

günaydın kızlar ay hilalcim allah sabır versin diyeyim evet ufak ama kırıcı şeyler bende sinir olurum öyle şeylere,mavlicimm tamam yılmak yokhihoyyytama bugün rüyamda kpss sınavına girmişim aniden alıyolar sınava.kitapçık dağıtıyolar bana gelince bitiyor ben bekliyorum kitapçık versinler diye millet gelmiş 30 soru yapmış ben hala oturuyorum neyse aldım kitapçığı matematiği yapana kadar sınav bitti birde başka kağıda işaretliyorum şıkları,eşimde gezip duruyor yanımda diyorum ki aşkım şu soru nasıl yapılacakkaydirigubbakcemile3oda o soruyudamı yapamıyon diye kızdı bana hehe tamam çevre sorusuymuş diyorum ama tüm sınavda sadece matematik yaptım diğerlerini göremedim bile:roflol:

günaydın gülsum bende yeni uyandım sayılır çok uykum var aslında kahvaltı yapıcam bende çok geç yattım evet ayılamadım daha:bbo:

merhaba arkadaşalar
gülsucum oğluşu şimdi okula gönderdim
artık yeter derslere ağırlık verecem sen ne yaptım bakiiim çalışıyormusun
cicişlerinide güle güle kullan bu aradaopuyorumnanaktan
canımadeysin kolay gelsin canım zor işin nese en azından 1 hafta kalmış
evet vatandaşlığa erken başladım gerçektende çabuk unutuluyormuş ama en azından ikinci çalışma daha kolay olur diye düşünüyorum yani inşallah:Saruboceq:
ecececik kpssden rüyalarındada rahat yok sanakaydirigubbakcemile3
bende rüyamda bebeğim oluyormuş emzir altını değiştir sabaha kadar cebelleştimdelikafadulden
geceden bölge sorularım kaldı bitirip geometri çalışacam
pikolata başak nerelerdesiniz canlarım

sağol arkadaşım:kedi:benim programımda nisanın sonunda konular bitecek matematiği sona bıraktım eyvahedigeldismilematı yapabilirsem işte ozaman süperr olacak nisandan sonra her hafta dershanelerin sınavlarına gireceğim günde en az 500 soru çözmeyi planlıyorum inşallah!... bu arada ececik Allah seni iyi etsin emi! nasıl bir rüyaymış öyle :roflol:rüyalar tersine çıkarmış korktukların olmıycak sınavı en önce sen bitirceksin(bende) eşinede sınav sonucuyla hava atıcaksın:lepi: hayra yoralım hayır olsun:teytey:

ayyy inşllh mavlicim yaa benim rüyaları anlatsam burda komedi olur mübarek hergece 3-4 tane görürüm dizi film gibisırnaşık şey

sorma fatoşum ya valla kafayı yicez hep birlikte kpss yüzünden hayırlısıyla atlatsakta stressiz günlere geçiş yapsak seninde rüyan güzelmişkaydirigubbakcemile3

ececik inşallah canım
100 soru çözdüm bölgeleden
geometriden üçgende alanı bitirdim25 soru çözdüm
çokgenler dörtgenleri bitirdim 12 soru çözdüm
oğlum geldi onunla ilgilenecem biraz ara veriyorum
gecede nankör ders vatandaşlık var sırada
hiçkimsecikler yok bugün
gülsu tatlım nerdesin sakın gezmeye gittim demesırnaşık şey
pikolatada görünmüyoor bir kaç gündür

çok duygulandım bugün kızlar
oğluşum okulda faaliyet olarak çiçek yapmış bide yanında çok güzel bir mektup getirmiş
kadınlar günümü kutluyor mektubu ağlamaktan okuyamadım
sen benim hazinemsin dedi yaa :asigim::asigim:
minik kuşum benim paylaşmak istedim sizinle
bu arada hepinizin kadınlar günü kutlu olsun

kızlar ben daha bu saate kadar hıc kıtap acmadım
sabah annemle hastaneye gttık gözum için numarası büyümus tekrar gözluk aldım ordan gözlükcuye ındım 2 gıbı geldım eve

sonra da arkdasımla annesı geldı yenı gttıler bırazdan baslıcam calısmya ay su 2 3gundur hıc calısmaıyorum. buarada birazcık mutluyum. dun denmemı kontrol ettım genelkultur genel yetnek ıgrenc ama egıtımde yukselme var bundan öncekı netım 73tu .bu ise 120 sorudan 100 dogru 1bos 19 yanlıs son zamanlar egıtıme agırlık verdım ya iyi oldu

kızlar sz nasılsınz umarım hersey yolundadır
gülsucum tatlım nasılsn nerdesn

slm kızlar
bende bugün iktisat 2 konu bitirdim sonra tarih yeni konuya geçtim genelgelere kadar çalıştım tam oturtamadım sanki birde netten dinleyeceğimm sonra sorular beni bekler...

evet fatoşum çarşıya çıktım yine ama cumaya güzel bir program yapıp daha fazla çalışcam inşallah bugün ihtiyacın soru bankasını aldım mattan bayağ test var çözümlü bide iyi oldu aslında başka yayınlara bakıyodum bunu indirimli verince aldım
daha başlamadım yemek yedik şimdi başlıycam coğrafyadan test yapcam birde mattan test yapıyım diyorum
başağım bebişim sevindim netlerinin artmasına özledim seni görüşemedik ne çalışıyosun kuzuş
ececik tatlış sen ne yaptın ne çalışıyosun

ayyy fatoşum ne mutlu sana ne güzel de demiş oğlun maşallahopuyorumnanaktangülsucum bende tarih çalışıyorum şu tarihte bitsin bende kitap siparişlerimi vericem bende alayım bari çözümlü matematik çoktan bakamadım sayısala :sinifsinif:

tatlısım ben de özledım senı hıcbısey calsımıyorum
bıturlu baslayamadım uznanmıstım seonra telefona takılı kaldm.telle konuusrken basımda agrımaya basladı kendıme gelıp baslıcam

ne calsıcam hıc bılmıyorum.ama tek bıldgım tarıh ve cografyam berbat
ama egıtımden ıyı yapınca puanları baya yukseltıgını gördum

tatlıslar sızler nasılsnz fatosbrn ecceık hılal

iyi geceler kızlar..yaaw ben hiç çalışamıyorum yaa..
anneme gitmeden olmayacak bu iş anladım ben..daha da 1 ay var off
bugün 80 tane tarih çözdüm..yatmadanda coğrafya çözeyim dedim..
siz hepiniz iyisiniz inşallah..okumadan yazıyorum alel acele..

başakcım sevindim netlerinin yükseldiğine merak etme tarihle coğrafyanında üstünde durdunmu tamamdır bu iş eminim onlarıda halledersin,hilalcim sıkma canını tatlım elinden geldiğini yapıyosun zaten

merhaba kızlar
ececik sağol canım
banada lazım soru bankası tabi bir bitireyim önce
başakcım iyiyim tatlım sen nasılsın
eğitimi yükseltmene sevindim canım tarih coğrafya hepimizin kabusu oldu zaten artık
tekrar edecez bol bol
canımadeysin canım bencede annenin yanına gitmen en mantıklısı rahat çalışırsın hiç değilse
kayınvalidene açık açık söylesen ders çalışmam lazım çocukla ilgilenebilirmisin desen yardımcı olmazmı
gülsucum iyi olur canım bende çarşambadan sonra iyi bir program yapmayı planlıyorum
kızlar sabah yarın yine kitap seti için kupon veriyormuş reklamın sonuna denk geldim bilgisi olan varmı
bu arada hala vatandaşlığa başlayamadım yargı çalışacam güya hiç canım istemedi zaten denemeden sonra gıcık oluyorum şu vatandaşlığa :mymeka:

fatosbrn ve ecceık cnm tesekkurler egıtımlerı bı bıtreyım tarıh cogratyaya agırlık vercem
kızlar bend e az calısbıldım gözum agrıyor üslu sayılar çözdm bıraz
sonrada program gelıstrmeden bı konu bıtrdım soru çözcem smdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…