- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.641
geldim şekerim geldimbenimde bugün kayınvalidem geldi sonunda:9
güleyimmi ağlayayımmı bilemiyorum.:))
dalin sen nerdesin canım..
fatoş denemen nasıldı güzelim..
pikooooo napıyorsun online görünüyorsun..
ece valla sen kadar çalışayım başka bişey istemem maşallah sana..
selam kızlar benıde aranıza alınn
azmınıze bayıldım
bırde netten de calısılabılıyormus adresını bılıyormusunuz tam olarak nereden calısılıyor merak ettim
slm..a.s. bugün daha başlamadım ama dün bayaa çalıştım coğrafyadan nüfus ve göçleri çalıştım 160 soru çözdom tarihten 17. yüzyılı tekrar ettim vee tekrardan özet çıkardım önceki özetim iyi olmamış sorularda çok zorlandım o yüzden tekrar çıkarıyorum tarihten 60 soru çözdüm bukadar bogün türkiye ekonomisine başlayacağım ahh ahh....
aslında bende özet çıkaramam ama olmadan da olmuyo mecbur kaldım çıkarıyorum ben yargının konu anlatımını çalışıyorum onda göçlerden sonra türkiye ekonomik coğrafyası var ona başlıycam sen hangi dersleri bitirdin canım ben sadece tarihi bitirdim:sinifsinif:Tebrikler canıma.s. Tarihten özet cıkartamıyorum ben anlamadım yazarken cok sıkılıyorum. Bende tarihi bitirmiştim tekrar başa döndüm. Türkiye tarihindeyim , test çözmem lazım çünkü yazamıyorum ben. Şu medreseler sanat eserlerini ancak yazarak çalışabilirim herhalde. Coğrafyadan bende nüfus ,göç bitmek üzere. Yarın türkiye coğrafyasına geçerim sanırımkaydirigubbakcemile2
aslında bende özet çıkaramam ama olmadan da olmuyo mecbur kaldım çıkarıyorum ben yargının konu anlatımını çalışıyorum onda göçlerden sonra türkiye ekonomik coğrafyası var ona başlıycam sen hangi dersleri bitirdin canım ben sadece tarihi bitirdim:sinifsinif:
pinky bazen benımde oyle oluyor ama kendımı gecıcı bir durum diye ınandırıyorumTebrikler canıma.s. Tarihten özet cıkartamıyorum ben anlamadım yazarken cok sıkılıyorum. Bende tarihi bitirmiştim tekrar başa döndüm. Türkiye tarihindeyim , test çözmem lazım çünkü yazamıyorum ben. Şu medreseler sanat eserlerini ancak yazarak çalışabilirim herhalde. Coğrafyadan bende nüfus ,göç bitmek üzere. Yarın türkiye coğrafyasına geçerim sanırımkaydirigubbakcemile2
fotoscum neredesin?
hilalcim ya bu çarpanlara ayırma konusu zor mudur, moralimi bozdu. bu zamana kadar tüm konuları oturttum ama bu konudan yapamadığım sorular çıktı ya çok üzüldüm:gitme: sınıfta daha bitirmedik.bir de dün matematikten defterimizin ilk 10 sayfasını takrar ettim.her gün biraz bakayım diyorum, sanki unutacakmışım gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?