2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba arkadaşlar eve yeni geldim alışveriş yaptım çok güzeldi ama hiç çalışmadım tabi üzgünüm akannehir

geldim şekerim geldim

merhaba kızlar
bugünlerde giremedim işlerim vardı
dün gece kaç gündür süründürdüğüm dağılmayı bitirdim 50 soru çözdüm
birazdan coğrafya bölgelere başlayacam
bu hafta çok kötü geçti doğru dürüst çalışamadımakannehir
canımadeysin çok kötüydü denemeler mat türkçe coğrafya iyi
vatandaşlık berbat hepsi çorba olmuş tarih çok eksiğim var zaten hiç bahsetmeyim ondan
gülsucum giremedim canım sen neler yapıyorsun
pikolata maşallah bin defa sana canım hem sporu aksatmıyorsun hem çalışıyorsun ben haaaalaaa spora başlamadım kendimi çok bırakmıştım bugün gittim saçlarımı kestirdim kaş aldırdım fön çektirdim şimdide kokoş bir şekilde derse oturacambayanssulusmile
başak dalin gülşah berry ececik tüm arkadaşlar öpüyorum sizleride kızlar
ecesudan hala haber yok değilmi onuda merak ettim

saol tatlış fatoş benimde bu hafta kötüydü ders açısından ama süper gezdim kaydirigubbakcemile3
akşamda coğrafya çalıştım 63 soru yaptım

gülsucum aynen canım ama vicdan azabı cekiyorum
bölgelerden fenalık geldi bugün bitiremem yarında uğraşırım artıkındelikafadulden
dalincim sen ne çalışıyorsun
kimsecikler yok herkes uyudumu yahuu

artık bırakıyorum kızlar
iyi geceler
şu bölgeleri yarın bitirsem süper olacak zira tek bitirdiğim ders olacak :sm_cool:
yakınlardada başka bitecek yok gibi

fatoş dalin hoşgeldiniz kızlar demek süslenip püslenip gezdinizkaydirigubbakcemile3gülsucum oh alışverişte yapılmış süslü seniibayanssulusmilebende yarın gidicem alışverişe bugün çok soğuktu yağmur dolu hepsi vardı hemde sonunda kurtuluş savaşını bitirdim inkilaplara kadar geldim,valla akşam 8 den beri kalkmadan çalışıyorum şimdi bıraktım 220 tane tarih 30 tanede türkçeden soru çözdüm:sm_cool:

Son düzenleme:
selam kızlar benıde aranıza alınn
azmınıze bayıldım

bırde netten de calısılabılıyormus adresını bılıyormusunuz tam olarak nereden calısılıyor merak ettim

selam kızlar benıde aranıza alınn
azmınıze bayıldım

bırde netten de calısılabılıyormus adresını bılıyormusunuz tam olarak nereden calısılıyor merak ettim

Keşke bende de o azimden olsa artık:gitme:
Çalışamıyorum başlıyorum sonra kalkıyorum duramıyorum ders başında bu arakaydirigubbakcemile

Canım ztv.com.tr de ders anlatımları var. ben daha başlamadım ama buraya üye olup takip edebilirsin.

slm..a.s. bugün daha başlamadım ama dün bayaa çalıştım coğrafyadan nüfus ve göçleri çalıştım 160 soru çözdom tarihten 17. yüzyılı tekrar ettim vee tekrardan özet çıkardım önceki özetim iyi olmamış sorularda çok zorlandım o yüzden tekrar çıkarıyorum tarihten 60 soru çözdüm bukadar bogün türkiye ekonomisine başlayacağım ahh ahh....

Tebrikler canıma.s. Tarihten özet cıkartamıyorum ben anlamadım yazarken cok sıkılıyorum. Bende tarihi bitirmiştim tekrar başa döndüm. Türkiye tarihindeyim , test çözmem lazım çünkü yazamıyorum ben. Şu medreseler sanat eserlerini ancak yazarak çalışabilirim herhalde. Coğrafyadan bende nüfus ,göç bitmek üzere. Yarın türkiye coğrafyasına geçerim sanırımkaydirigubbakcemile2

aslında bende özet çıkaramam ama olmadan da olmuyo mecbur kaldım çıkarıyorum ben yargının konu anlatımını çalışıyorum onda göçlerden sonra türkiye ekonomik coğrafyası var ona başlıycam sen hangi dersleri bitirdin canım ben sadece tarihi bitirdim:sinifsinif:

Aynen canım ya sadece benimde tarih bittiikaydirigubbakcemile3 gerci ağlayayım sevineyimmi bilmiyorum:gitme:

Yargıdan çalışıyorum ben son 2010 baskısından. Türkçe kitabının yarısına geldim paragraflardayım, cografyadan ekonomik cografya işte , vatandaşlık çalışamıyorum deli gibi sıkılıyorum ama günden 10 sayfaa çalışmam lazım artık. Başka ne kaldı geometri çemberlerdeyim, matematik problemler bitti ama deli gibi soru çözmem lazım, üslü, köklü, çarpanlar, oran oranti, olasılık falan kaldı ..

Off canım allah kolaylık versin bize

amin arkadaşım sen gene iyisin benden ilerdesin ben matematiğe hiç başlamadım genel kültürü bitirip öyle başlıycam.... hadi canım ben çıkıyorum bir duş alıp ders çalışayım

pinky bazen benımde oyle oluyor ama kendımı gecıcı bir durum diye ınandırıyorum
tesekkurler link için
hihoyyyt

canım bunu yazdığını yeni gördüm dün görmemişim..
sana bişey diyeyimmi benim öss ye hazırlanırken en çok yanlışım çarpanlara ayırmadan çıkıyordu..
sonra birkaç defa hocaya sordum oda çok soru çöz üstüne git dedi..çözümlü sorulara bak sürekli dedi..
yapamadıklarını getir dedi..sonra bi bakmışım hiç soru kaçırmıyorum..
aslında zor değil inan..bir noktadan sonra çok zevkli bi hal alıyor..
ama benim favorim problemler..opuyorumnanaktan

pinky ve giz hoşgeldiniz kızlar..
mavlicim güzel çalışmışsın aferin sana..benimde kahvaltıya arkadaşlar vardı yeni gittiler öldümmmm.sabahınn 7 sinden beri ayaktayım mutfaktaım..
aslında yatıp uyumak istiyorum ama karar verdim çalışacağım..
tabiki tarih çalışacağım..
yada sadece sorumu çözsem bilemedim..

kızlarrr napıyorsunuz bakalım hafta sonu arkadaşlar çağırdı onlara gittik orda kaldık şimdi eve geldik tabi derste yalan oldu( şimdi yemek yapmaya başlıcam ama ne yapsam onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…