2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba arkadaşlar formınuzu takip ediyorum.sizden ilham alıyorum.önceleri çalışıyordum.ders çalışmaya zaman ayırmak zordu.şuanda hamileyim ve bulantılarım beni çok etkiliyor.kendime gelemiyorum.işten çıktım.acaba şimdi başlasam başarılı olabilir miyim?tabi bu bulantılar bana müsade ederse:sinifsinif:geç kaldım mı acaba....

kızlar ıyı gceler nasılsınz baklaım
ben de bıraksam kı dıe düşünuyorum artık.

bugun 270 türkce 185 de program gelıstrme sorusu çözdm bı de program gelıstremeden 1 konu daha bıtrdım bıde 20 mat çözdm

su egıtımlerı bı bıtırebılsem de tarıh cogayaya gecsem bu arada 2bucuk saat dizimi de izledım

ii geceler kızlar bende sonunda tarihi bitirdim hihoyyytkaydirigubbakcemile2konu çalıştığım için ancak 100 soru çözdüm az ama çok uykum geldi yarın sorulara devam ii geceler canlarımmopuyorumnanaktan

bende 60 coğrafya sorusu yaptım benimde uykum geldii yafuu kimse kalmamışş hadi iyi gecelerr arkadaşlarr...

günaydın herkese..

dün yazmayı unutmuşum ecesu canım valla çok geçmiş olsun çok zor yaa düşünemiyorum evi öyle..kolay gelsin..hemen toparlarsın inşallah..

fatoşcum sen ne yaptın dün gece çalışabildinmi peki

mavli günaydın burdasınn :))
bende sabah yürüyüşe gittim yine sahile..egzersiz falan yaptım tutmuyor bacaklarım.
birazdan çalışmaya başlayacağım.

günaydı hilalcim! bende sahile doğru yürüyüşe başlıycam ama biraz daha sıcaklar başlasın öyle :) bu arada ecesu geçmiş olsun canım aynı şey abim istanbula taşındığında başımıza gelmişti hatta daha beteri çünkü abim evi ist. taşıdı sonra izmire geldi 2 ay sonra beraber evi yerleştirmeye yengem,ben, abim gittik gece vardık elektrikler yok yaz zamanı göz gözü görmüyor kimseyi tanımıyoruz gece bir mum bulduk sabahladık sabah dolabın içler acısı durumuyla başbaşa ne yaptıysak kokuyu geçiremedik en sonunda kapısını açtık pencereyi açıp pencerenin önüne koyduk koku tam olarak geçmedi başa gelemedik dolabı çalıştırdık ozaman koku geçti :roflol:Allah kolaylık versin sıkma canını herşey geçer sağlığınız yerinde olsun da!

eveeet bugün coğrafya ve mat.tan konu çalışacağım dün mattan konu anlatımlı çözümlü soru bankası aldım ilk konusuna baktım hoşuma gitti inşallah bu kitapla matematik yapabileceğim:lepi: konuları bir bitirseydim.....hilacim nerdesin ya kendim yazıp kendim cevaplıyorum:):):)

günaydın arkadaşlar,

hepinize teşekkür ederim.
dün baya bi temizlik yaptım.dolabın içiyle çok uğraştım ama ne yaptıysam koku geçmedi.
süt ve kahve koydum yine kokuyor yaa...
mavli canım bende çalıştırayım bakalım koku geçer belki

yeni gelen arkadaşlar siz de hoşgeldiniz

günaydın ecesuzemuszemus geçer canım zaten ne kadar silsende geçmiyor nafile tecrübeyle sabitkaydirigubbakcemile3

mavlicim dolabın yanına yaklaşamıyorum kokusu mahfediyor beni. mutfağa zor giriyorum.
içini eşim boşalttı zaten sonrada bir güzel sildi. bende çamaşır suyuyla tekrar tekrar siliyorum ama koku gitmiyor işte

mavli kız çalışayım dedim biraz..şu tarihhin ben varya...
çok aldatmacalı soruları var ve ben bundna bıktım..kurtuluş savaşına hazırlık dönemi,kurtuluş savaşı,tbmm dönemi en kritik soru gelen kafa karıştıran yerler..su gibi bilmeliyiz su..

ecesu karbonatlı ılık suyla sil canım..sonra dolabı çalıştırıncada bir kalıp beyaz sabunu koy dolabın içine..kötü kokuları alıyor ama sabun kokusu olmuyor hiç.

hilalcim ben tarihi sevdiğim halde aynı şekilde yanlışlar yapıyorum bunu çok soru çözerek geçebiliriz heralde tüm konular bitsin günde 500 soru çözücem o zaman soruları ezberleriz diye düşünüyorum ümitsizlik yok tek desteğim Rabbimden ümidimi kesmemek zaten.. hadi ben çıkıyorum canım ders çalışmaya başlıyayım :a015:

günaydın kılzar gec kalktım kahvlatı yapcam sonra da hazırlancam eskı calsıtıgım okuluma gtcem öğrencılerıme söz vermıstım gelıcem dıe ordan bı arkdsaın annesıyle buluscam aksamustu dönerım gelıba

öptm hepınızı

günaydın kızlar benim cücenin dün de okulda doğumgününü kutladım.artık ders bugün dersaneye bile gidemedim evde çalışıcam mat dersiydi.karekök yayınlarını önerdi hoca matematik için

günaydın kızlarr çarşamba günleri en yoğun günüm 1 gibi dershaneye gidiyorum akşam 10 a doğru geliyorum yorucu oluyor tabi
ececik tarih bitmiş gözünaydın ne güzel darısı bana inş.

günaydın arkadaşlar bende yeni kalktım birazdan çıkıcam yine bugün hiç çalışamam galiba çarşambaları hep böyle oluyorrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…