2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hoşgeldin ddemir
ben çıkıyorum canlarım dershaneye gidicem hazırlanayım artık akşama görüşürüz

bengisu tşk ederim canım darısı herkesin başınakaydirigubbakcemile5demir hoşgeldinn hangi konulardasın bakalım hihoyyyt

merhaba kızlar
hilalcim çalışamadım dün gece hatta bir kaç gündür çalışamıyorum kayınvaliden gittimi
bugün oğlanı ben götürdüm okula yıl sonu gösterisi için dans dersi alıyor erken gittik bide izleyim falan derken geç oldu
geldim biraz evleri topladım yemek yedim şimdide çay içiyorum
canım hiç çalışmak istemiyor kızlar koptum iyiceklava:
ececik gözünaydın canım darısı başımıza
ecesu tekrar kolay gelsin canım bitirdin heralde
berry kızının doğum gününü kutluyorum nice sağlıklı mutlu senelere
başakcım çok güzel soru çözüyorsun kocaman aferin sana
bengisu iyi dersler canım sanada
gülsucum öptüm senide tatlışopuyorumnanaktan

fatoş ecesu haydi canlanın kızlarrrhihoyyyt
ah canım benim halimi bir görsen 3 gündür aynı halıyı yıkayıp duruyorum halının altında leke var çıkmıyor. et suları buzdolabından süzülmüş halının üstüne akmış. üstündeki lekeler çıktı ama altı çıkmıyor dökmediğim deterjan kalmadı. buzdolabını da bugün 3 kere sildim yine kokuyor ya offff kafayı yicem valla. ders falan hiçbir şeyi gözüm görmüyor şu an.

halı yıkama şeylerine ver
ya da tanıdığında varsa yıkama makinası ödünç al
bir de dolabını limonlu sodalı suyla sil yani karbonat cep sodası ve limon suyu ile sil
limonu dilimle dolaba koy

kızlar ben daha smdı geldım eve yemek yıcem smdı

sz nasılsnz fıstııklar fatosbrn tesekkur ederım aferın için

ben şimdi tarih baslıcam boğazım ve başım ağrıyor uykum var çayla gider umarım.kurtuluş savaşı çalışıcam ve lozana kadar notlarımı temize çekicem

kızlar nbr ben de dogan hocada ıkı tane köklu sayılar videosu izledım 2 tane daha var ama sıkıldım öğretım yontem ve teknıklerden soru çözcem öptm hepıınızı

ececik sağol canım düşündüğün içinopuyorumnanaktan
haklısın canlanmam lazım nooldu bilmiyorum bana ya
tarih çalışayım birazdan başlayacam
demir şanslısın hiç değilse mat ve geometriden yırtıyorsunkaydirigubbakcemile3
gülsuuu daha gelmedinmi canım beraber başlayalımolumunekankayizsmile

herkes yattımı kızlar kimsecikler yok,bugün çarşıya falan gittim zaman harcadım boşa:umursamaz:Atatürk ilkelerini tekrar edip tarihten karışık 200 soru,coğrafyadan da 50 soru çözdüm çok uykum geldi herkese ii geceler kızlarmirmirmirmir

Kızzzlar günaydınnnnn hihoyyyt
Şu soruyla çok uğraştım ama çözümü nasıl bir türlü yapamadım. bana yardımcı olur musunuz?
boshayallersmile

Bir tren A kentinden B kentin, saatte 45 km hızla giderse 20 dakika geç, saatte 60 km giderse 30 dakika erken ulaşıyor. Buna göre A ve B kentleri arasındaki uzaklık kaç km dir? (cvp:150)

kimsecikler yok ama günaydın herkeseopuyorumnanaktan tektanecim ben henüz mata çalışmadığım için soruna bakmadım bile çalışan arkadaşlar yardımcı olurlar bugün başlıyorum mata 1 ay sonra inşallah!

günaydın canım..
cevabı yazıyorum...
şimdi tren belli bi satte b kentinde olmalı değilmi.bu saate t' diyelim.

v.t=x
45 km hızla giderse 20 dk geç kalıyorsa t'+20 dk olur yeni zaman..ama bu tür sorularda zaman saat üzerinden yapılır dk üzerinden değil..20 dakika 1 saatin 1/3 ü olduğu için 20 dk yerine 1/3 alacağız..

45.(t'+1/3)=x bu 1. formül...

60 km hızla giderse 30 dk erken varıyorsa yeni zaman t'-30 dk dır..30 dk da yarım saat olduğu için 1/2 diye alacağız

60.(t'-1/2)=x

x leri eşitlersek
45.(t'+1/3)=60.(t'-1/2)

45.[(3t'+1)/3]=60.[(2t'-1)/2]

15(3t'+1)=30.(2t'-1)

45t'+15=60t'-30

t'=3

istediğimiz herhangi bir formülde yerine koyalım ben 45 liği aldım
45.(3+1/3)=150=x

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…