- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #5.741
ah canım benim halimi bir görsen 3 gündür aynı halıyı yıkayıp duruyorum halının altında leke var çıkmıyor. et suları buzdolabından süzülmüş halının üstüne akmış. üstündeki lekeler çıktı ama altı çıkmıyor dökmediğim deterjan kalmadı. buzdolabını da bugün 3 kere sildim yine kokuyor ya offff kafayı yicem valla. ders falan hiçbir şeyi gözüm görmüyor şu an.fatoş ecesu haydi canlanın kızlarrrhihoyyyt
ah canım benim halimi bir görsen 3 gündür aynı halıyı yıkayıp duruyorum halının altında leke var çıkmıyor. et suları buzdolabından süzülmüş halının üstüne akmış. üstündeki lekeler çıktı ama altı çıkmıyor dökmediğim deterjan kalmadı. buzdolabını da bugün 3 kere sildim yine kokuyor ya offff kafayı yicem valla. ders falan hiçbir şeyi gözüm görmüyor şu an.
Kızzzlar günaydınnnnn hihoyyyt
Şu soruyla çok uğraştım ama çözümü nasıl bir türlü yapamadım. bana yardımcı olur musunuz? boshayallersmile
Bir tren A kentinden B kentin, saatte 45 km hızla giderse 20 dakika geç, saatte 60 km giderse 30 dakika erken ulaşıyor. Buna göre A ve B kentleri arasındaki uzaklık kaç km dir? (cvp:150)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?