2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

saolasın cnm ya
bende dk alayım diorum 60/20 die yapıyorum, yapıom yapıom çıkmıo
dimek tersini düşünmüşüm bilmiyorumkismile
tekrar teşkür ettim ohcanimadeysin cim
opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız
tektane bişey değil tatlım
birkaç kere soran olmuş kayınvaliden gittimi diye hayır gitmedi ve resmen kızımın huyu değişti..
biz ona doğduğundan beri herşey için çaba sarfetmesini öğrettik..bi oyuncak kaçınca al diye eline vermedik gitsin kendi alsın diye.bu yüzdende çevik ve diri bir çocuk oldu..hiç şunu istiyorum bunu verin diye nazlar yapmadı..
tam yürümeye başlamıştı..6-7 adım gidiyordu artık..kendisi kalkıyor adım atıyordu..bizde teşvik ediyorduk..
kayınvalidem 100 kere uyarmama rağmen 2 elinden tutuyor sanki 9 aylık yeni basmayı öğrenen çocuk gibi gezdiriyor..
bizimkindede yürümek için ne aşk kaldı ne şevk
herşey için mızlanıyor,yürümüyor,hiçbişey için çaba sarfetmiyor.
eşimde uyardı bende..hep kucağına alıyor..tamamen düzenimizi değiştirdi bugün iyice çilen çıktım tabi kendi kendime.
geriledi resmen çocuk ve ben buna aşırı derecede üzülüyorum..ne hakkı var bizim kurduğumuz düzeni inadına bozmaya çalışmaya..
derste çalışamıyorum..hiçbirşeye yardımda etmiyor..sadece ağlamak istiyorum o kadar..

az kalmadı mı gitmesine nasıl olsa eşin destek sana.Benimkide bazen anlamsız kaprisler yapar eşim takma diyor ama insan takıyor işte milletin yanında fedakar ve mükemmel kayınvalide rolünde ki,insanlar onun bana asla kötü davranmayacağını düşünür.O yüzden çenemi sıkıp duruyorum aleyhimde kullanacak hiç birşeyi yok üstelik yan komşum

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yan komşunmu

Allah sabır versin canım yaa.
valla az mı kaldı çokmu bilmiyoruzki şu gün gideceğim demiyor bize..
bizde sormuyoruz..öylece bekliyorum gitmesini..kalbini kırmaktan korkuyorum..eşim zülür tek derdim o benim..üzülmesini hiç istemiyorum hiç haketmiyor çünkü..:asigim:

kızlar neler yapıyorsunuz ben de ögleden sonra basladm calsımaya program gelıstrmeden 1 konu daha bıtrdm ve o konuyla ılgılı 178 soru çözdm 1 tane de dogan hocadan köklu syılar vıdeosu izledım 1 tane daga var ama bıraz uyuyup sonra ızleyebılırm
aksam da askı memnu var
sz nerelerdsınz
gülsahcım dha dönmıceklmıısn aramıza

pikocum halanlar gtmedı mı daha
gülsucum eve gelmedın galıba
hılalcim bi an önce kayınvalıdenı yollaman gerekıyor
fatosbrn sen nasılsn
ecceık neelr calısyosun

bugün ekol hocadan obeb-okek ve bölünebilme seyrettim.kızlar haberniz varmı ihtiyaç kademi uzaktan eğitimi 1 ay bedava bugün vatadaşlık seyrettim.haberturk logosuna tıklayıp kayıt oluyorsunuz.

saolun kızlar dua edin de yarın gitsin ben yoksa fena olacağım...

berry saol canım buarada haberimiz yoktu valla 1 haftası geçmiş bile 6 gün bitmiş..
yarından itibaren başlıyorum izlemeye kayıt oldum şimdi.

iyi geceler arkadaşlar bugün sabah mat sayıları çalıştım öğlen misafirliğe gittim akşamda ekonomik coğrafyayı bitirdim coğr.60 mat 20 soru çözdüm birazda tarih çözüp yatıcam bugünlük bu kadar zaten mat sorularından kafam davul gibi oldu ama 20 sorudan 16 net yaptım çalışmaya yeni başlayan birine göre iyi bence yapabilince çok hoşuma gidiyor şu matematikkaydirigubbakcemile3

vatandaşlığa bende başlamadım ama denemelerde kolay geldi okuldan heralde anayasa hukuku gibi derslerim vardı aşinalık kalmış şuan tarih konularım bitti coğrafya pazartesi bitiyor mata başladım salıya da vatandaşlığa başlıycam inşallah!

kızlar ohhh dizimi de izledımkaydirigubbakcemile2 daha yenı bıttı dizi izlerken köklu sayılardan 42 soru çözdmkaydirigubbakcemile3

smdı bıraz turkceden test çözeyım barı
gülsucum nerdesın sekerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…