2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

başakcım bende dizi izlerken çözdüm mat sorun olmuyoda diğer dersler dizi seyrederken pek anlaşılmıyor

iyi geceler berry başak ben biraz tarih çözüp uyuyayım yarın erken kalkıcam :teytey:

slm kızlar yine kimse yok bugün sırf soru çözdüm geometri coğrafya ve tarihten toplam 620 tane soru çözdüm en çok tarihten tabii netten buldum birsürü heryerim tutulmuş sabahtan beri herkese ii geceleryerimseniben

günaydın ecesua.s ah tarih dönüp dönüp birdaha çalışıyorum acaba sınava kadar kafama yerlşeşicekmi

çok fazla soru çözmen gerekiyor mavlicim. tarihte direkt bilgi soruluyorsa yapıyorum ama yalnız 1, yalnız 2 gibi yorum sorularında yanlışlarım çıkıyor benimde.

ne güzel hepiniz çalışmışsıznız kızlar yaa.
ececik coşmuşun kızım yaaa.maşallah..
bende şimdi uzaktan eğitimle tarih dinliyorum..

evet canım bol soru çözmem gerekli ama şuanda konularla beraber gittiğim için en fazla günde 200 soru çözüyorum nisanda sadece soru çözücem ozaman inşallah soruları ezberlerim...

ecesu benimde nisanda sadece soru çözmem lazım..
o zamana kadar şu tarih ve vatandaşlığı bitirmeliyim..aslında tarih bittide en gıcık konuları oturtmam lazım ..bide çalışmaya bayağı ara verdim..böyle kopuk kopuk hiç olmuyor..
belirli bir düzen içinde çalışınca akılda kalıcı oluyor..
nisana kadar bakabildiğim kadar konu bakacağım..soru fazla çözmesem bile konuları halletmeliyim.
anneme gittiğimde ihtiyacın setini bitirmek hedefim.inşallah yaparım.

kızlar, internet üzerinden tarih, coğrafya ve vatandaşlık çalışabileceğim ders ya da konu anlatımı olan siteler var mı? biliyorsanız link verebilir misiniz????

hilalcim inşallah bitirirsin. benim de hedefim nisana kadar bitirmekti ama izine gidince hiç çalışamadım. vatandaşlığa daha hiç başlamadım. en azından tarih ve coğrafyayı bitirmem lazım. matematikteki konularıda tekrar etmem gerekiyor. bir de 11 nisanda lgs'ye gireceğim.

joey ekol hoca var..konu anlatımları kısmından bakabilirsin

ihtiyacın uzaktan eğitimi var 23 gün kaldı 1 ay bedavaymış bende dün öğrendim.
uzaktan eğitim ihtiyaç yaz..
habertürk logosuna tıkla kayıt ol.sonra istediğini izle..

ecesu yaa senin işin daha zor bide hamilemiydin sen..
Allah ayrdımcın olsun canım yaaa..
bende şimdi 23 günde bütün videoları bitirmem için günde kaç tane izlemem lazım onu hesaplayacaktım..

ihtiyacı beyendinmi hilal tarihe bakamadım kim anlatıyor nisana kadar biz dinlesek süper valla tarih anayasa biter

ay ben başkasıyla karıştırdım o zman ececim :))

berry tarih güzel canım en baştan başladım..az soru çıkıyor diye islam öncesine bakmamıştım fazla..üzerinde durmamıştım..
akılda kalıcı püf noktalarla anlatıyor..
vatandaşlık nasıl peki.
ben matematik dışındaki hepsini dinleyeceğim..hızlandırılmış kurs :))

günde 2 şer video izlemem lazım..tarih tam 2 saatti..hepsi böyleyse 4 saattmi olacak ozaman ((
annamm yandım nasıl yapıcam ki kızla ben bunu..ya gece yapıcam yada sabahın köründe..ama sabh yürüyüşe çıkıyoruz arkadaşla..
kilo almışım vereyim derken iyimi..zaten sinirlerim bozuk atrtıda onu görünce çok bozuldum yaaa..
anneme gitmeden aldığımın üstüne 3 daha versem oh oh süpr olur valla..

günaydın kızlaropuyorumnanaktan nasılsnz ben de kalktım bı kahvaltı yaptım calsımaya oturcam smdı

kızlar nasıl gzüelmi uzaktan egıtım ben de kaydolsam mı acaba

gülsucum uyandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…