2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

patiskacım matematiği nereden dinliyorsun, ben şimdi doğan hocadan video izliycem, önerebileceğin bir site var mı?
bu aralar ben de uyku sorunu çekiyorum, geceleri yatınca uyuyamıyorum:umursamaz:

pikolata merhaba canım
valla en iyisini yapıyorsun:lepi:
ders çalışmak ayrı dert çalışamamak daha beter
dimi şekerim 4 ayda neler olmaz

selam kızlar vatandaşlık dinliyorum 2.hafta bugün coğrafya tekrar günüm halil hocanın soru bankasından nufüs ve yerleşmeyi ve madenleri bitiricem.zaman kalırsa tarih çalışıcam

pikolata merhaba canım
valla en iyisini yapıyorsun:lepi:
ders çalışmak ayrı dert çalışamamak daha beter
dimi şekerim 4 ayda neler olmaz

evet aslında 4 ayda tüm konular biter ama şöyle bir gaza gelsekkaydirigubbakcemile3ya 2008 de girdiğimde inan son 3-4 ayda baktım ve temelim sıfırdı. tek kelime bilmiyordum ama hırs vardı. bir görsen nasıl istekli çalışırdım. üstelik okulda çok yoğundu. tek akşamları bir kaç saat bakıyordum.
şimdi istek yok ama gelir inşallah:Saruboceq:
azim, istek huuuuuu nerdesiniz, çabuk gelin:1rolleyes:

çalışıyorum fatoşum coğrafyadan nufus videosunu izledim konuyu okuycam testlere bakacam akşamada mat çalışcam inşallah ama sıkılmaya başladım gözüm dışardaaaa...kaydirigubbakcemile
bence yüksek puan alanların bi aylık değildir ki çalışmaları önceden temelleri iyidir zaten tekrar etmişlerdirrr inşallah bizde şimdi kazanırız ALLAH yardımcımız olsunn...

pikolata gelir canım inşallah
gülsu haklısın temelde önemli mesela benim genel kültürden hiç temelim yok ama 4 aydada bir kaç tekrar yapılabilir inşallah canım kazanırız
70 soru çözdüm 1.dünya savaşından ve bitti
bu arada pikolata merak ettim kaç almıştın 2008 de
biraz ara verecem yarım saat sonra oğlum gelir onunla ilgilenirim gece devam çalışmalara
tarihe mi devam etsem geometrimi çalışsam ona karar veremedim

75 puan aldım ama sırf tarih, coğrafya, anayasa çalıştım. temelim sıfırdı. hatta sevgilim dalga geçerdi bi insan hiç mi tarih, coğrafya bilmez okulda sana göstermediler mi derdikaydirigubbakcemile3o kadar sıfırdı. konularda ilerleyemiyordum, osm.kültür uygarlık konusunda bile bir kelime geçerdi, diyelim ki tımar vs...onların bile ne demek olduğunu bilemz oturur araştırırdım.
ve çok yoğun bir ders tempom vardı. ona rağmen genel kültürden 48 doğru yaptım. beni genel yetenek batırdı. türkçe ve matematiği nasıl olsa yaparım dedi ve hiç soru çözmedim.sadece 1 kez dershanenin deneme sınavına girdim, evde kendim çözdüm. onlarda da türkçe matematiği hep çözmeden geçtim. sınavda da yapamadım tabikafamçokkarıştı
şuan o kadar zorlanmıyorum genel kültürden, 2008 de girdiğim için faydası oluyor. tamam unutmuşum hepsini ama insan biraz bakınca hemen aklına geliyor, eskisi gibi kendimi parçalamıyorumdelikafadulden

ufff kızlar ya o kadar izledim daha 27 dakika olmuş, bir türlü ilerlemiyor sanki:sinifsinif:

kızlar merhabalar ayy video izlerken nasıl uykum geldı gülsucum sözde nem izledım vıdeo yter dıyordum senın verdgını de ızledım ohhh bee bıtttıı 2 test var onu çözcem sonraa bırazcık uyuyabılırm bıde 11 de kalktım yıne agırlık çöktü

kalkınca matematıkten dogan hocadan tarama çözcem öptm kızlar

gülsucum dıasrı cıktın mı

kızlar neler yaptınız bugün ?
başak, hilal, ecesu, ececik, gülsu, fotos, gülşah,patiska, berry, pinkykaydirigubbakcemile

pikocum nasılsn tatlım

sorma doğan hocadan video izliyorumkaydirigubbakcemile3o mu beni izliyor ben mi onu anlamadımdelikafaduldenufff bu uyku hali ne olacak inan bıraksalar hemen yatıcamdoğan hocadan taramalara hiç bakmadım, test mi yoksa kendi mi soru çözüyor? söylediğin iyi oldu, bi ara bakayım.

canım tarama testler ayrı bı yerde de çözumlerı var sorlarının alt tarafına çözmus hoca bak mutlaka önce kendın çözersın

pikolata ben bugün dersanede coğrafya yı ikinci kez bitirdim(dersler bitmişdi başka bir hocayla tekrar başladım coğrafyaya ve bitti)bugün vatandaşlık izledim yemekten sonra coğrafya çözücem

pikolata ben bugün dersanede coğrafya yı ikinci kez bitirdim(dersler bitmişdi başka bir hocayla tekrar başladım coğrafyaya ve bitti)bugün vatandaşlık izledim yemekten sonra coğrafya çözücem

ay ne güzel hadi geçmiş olsun bir ders bitmişolumunekankayizsmilevatandaşlığı nereden izliyorsun ve memnun musun? aslında sözel dersleri başkası anlatınca pek anlayamıyorum:sinifsinif:

kızlar zorlaya zorlaya 2 video izledim doğan hocadan. ufff hiç bitmeyecek sandım, nedense çok isteksiz izledim bugün. dershanede de matematik gördük sanırım o yüzden bunalttı. şimdi biraz nette takılıp tarih bakıcamboshayallersmileya da coğrafya...ay neye bakıcağımı şaşırdımkaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba uyucam dedım ama annemle carsıya ındık yenı geldık dizim baslamıs hemen tv basına oturdum

dogan hocadan tarama çözcem ızlerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…