- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #6.001
günaydın kızlar..bayağı muhabbet etmişsiniz dün..benim hiç halim yoktu ya dün..diyete de başladım aynı zamanda ilk gün vurdu biraz bugün daha iyiyim..
dün hiç çalışmadım bugünde zannetmiyorum çalışacağımı çünkü evi pislik götürüyor temizlik yapmam lazım..
ama siz çok güzel çalışıyorsunuz..kiminiz az da olsa düzenli çalışıyorsunuz ben temelli bıraktım bazen kendimden umudu kesiyorum psikolojim bozuldu benim yaa hiç iyi değilim..ders konusunda vicdan azabı yaşıyorum resmen..ihtiyacın soru bankası kuponları bitmek üzere anneme gidince onları bitireceğim..
hilalcim bukadar sıkma kendini annene gidince rahatlaarsınn dişimizi sıkalım şurda
kaç ayımız kaldı zaten sınav bitince
herşeyi dilediğimz gibi yaparız
hilalcim ben türkçeden de diğer dersler gibi konu çalışıp soru çözüyorum tabi türkçe diğer dersler gibi olmuyor okuyup geçiyorum(dilbilgisi hariç)
bak bide bir şey söyleyim biraz önce kaynımla telefonda görüştüm oda kpssye hazırlanıyor
beraber kafayı yiyecez ne çalışalım şu yeterlimi hangi kaynaklar falan derken
dediki birkaç gün önce kpss türkiye 3.süyle tanışmış bu kadar abartma demiş sadece yargının setini bitirdim soru çözdüm son 1.5 ay kalada aynı seti tekrar bitirdim demiş 98 almış yanlış anlamadıysam
çokda abartmamak lazım aslında mesela kaynı 2 kez farklı kaynaklardan konuları bitirdi şimdide öss kitapları çalışıyor konuya hakim olmak adına olmayan yerleri bile çalışıyor
ben artık panik yapmamaya karar verdim başarabilirsemdelikafadulden
canım seninkide zeka küpüymüş maşallah hemde 1 ay:1shok:
bizimde neden olmasınki
hadi bizimki dedin gibi 3 ayda olsun hem bizim fazladan 1 ayımız daha var:dance:
ettimi 4 ay yeterli zaman bence panik yapmaya gerek yok
yeterki bu zamanı iyi değerlendirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?