2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Canım bende rejimdeyim 3 gündür. Yaz geliyor canım kendimize gelelim biraz, gitsin yağlar.
Bu arada umudunu kesme nolur. Bugün başla biraz biraz. Bende zorlaya zorlaya çalışıyorum inan ki. Dün ilk defa rahat uyudum. Çünkü her çalışmadığım gün sıkıntı oluyor içimde benim. Biraz biraz ucundan başla bugün devamı gelcek inşallah.opuyorumnanaktan

sorma pinky acaip düzenim bozuldu benim..
annem gelmişti çalışayım diye..o zaman çooook düzenli ve güzel çalıştım ama şuan çalıştığım herşeyi unutmak üzereyim..
annem gitti onun üzüntüsünden moral bozukluğundan çalışamadım bir kaç gün..sonra kaynım geldi,o gitti kayınvalidem geldi..bu arada ben hep ara ara çalışmaya çalıştım ama olmadı..olmuyor..küçük kızım var 1 yaşında çlıştırmıyor..annem varken herşeyle ilgilenmişti..kızla eğitici oyunlar oynadı,yemek temzilik.. hepsini tek ben çalışayım diye..
acaba kayınvalidemde öyle yaparmı dedim ama yok..kızın başında dikildi hatta serbest olmasına hiç izin vermedi kızın motor gelişimi,fiziki gelişimi durdu..1 kere yemek yapmadı.1 kere etrafı süpüreyim demedi..ben bunları yapıp bide çalışmaya çalıştım..
ah aha ana gibi olmuyor işte..insanın kendi annesi çok daha düşünceli fedakar oluyor..
yeni gitti ama ben resmen bitmişim yorulmuşum..gider gitmezde rejime başladım..kızın ilerlemesi için bütün vaktimi ona ayırıyorum..
zeka geliştirici oyunlar oynuyoruz bütün gün..
3 hafta sonra gideceğim anneme inşallah..o zamana kadar bütün konularım bitsin de tek soru çözeyim istiyorumm..
şimdide tezmiliğe başladım..
ev temz olmadımı rahat çalışamıyorum..

günaydın kızlar hilallcim canım ya kıyamam sana azda olsa bakmaya çalış bak 3 hafta sonrada annene gidicekmişsin daha zaman var sınava hiç moralini bozma maşallah sana yinede herşeyi birden idare ettin valla hamile çocuklu arkadaşlara maşallah diycemm inşlh hep beraber son kpss miz olura.s.

Günaydın kızlar... ben dün erkenden uyuyakaldım (bi önceki gece hiç uyuyamamaştım) dolayısıyla dünkü program bu güne sarktı. kalkınca tarihten 5 test çözdüm, birazdan da osmanlı dersini dinleyip onun sorularını çözücem...
akşama da matematik online dersim var...
hepimize çook verimli günler a.s.

kızlar günaydın sözde bugun erken kalkcaktım ama normalden de gec kalktım ne guzel erken kalkabılıyorsunuz bugun de bızde annemın günü var kadınların çen çen sesınden nasıl calıscam hıc bılmıyorum

gülsucum sen de uynamadn heralde dahakaydirigubbakcemile

bıtrmeyı umut ettgım panımı yazayım arkdaslar: bugun nüfustan soru çözcem program gelstrmeden yenı konu çözup baya var sorularını bıtrcem.dogan hocan 1 tarama testı çözcem araya da bi türkce testı atmam lazım artı bu aksam dızım de var

bende iyiyim ececik şimdi başlıycam coğrafyadan video izliycem ama ben ihtiyaçtaki hocanın anlatımını sevmedim ekoldaki cafer hocayı dinliycem
aaa kimseciklerr yokk nerdesinizzz

iyiiyim gülsucum saolasın ekoldaki cafer hocayı da ben sevmedim ihtiyaçtaki nasıl bilmiyorum coğrafyayı sonra tekrar edicem onu unutmuyorum allahtan bende osmanlıya bakıcam matematik çalışıyodum telefon geldi misafirler gelicek 10 dk da evi temizledim onlar gidince devam ederim artık sularda kesik ters zamanda gider bu sularda pöffff:sinifsinif:tamda çalışma şevkim gelmişti hep böyle oluyor:kedi:

merhaba kızlar
bengisu sağol canım iyiyim ben sen nasılsın
bugün erken kalktım temizlik yaptım oğlanıın yemeğini yedirip okula gönderdim
komşumla kahvemi içtim şimdi başlıyorum 1.dünya savaşından 2-3 sayfam kalmıştı onu bitirip soru çözmeye başlayacam
hilalcim bozma moralini dönem dönem oluyor böyle
ayrıcada hepsine aynı anda mükemmel şekilde yetişemezsin
hem evim temiz olsun hem der çalışayaım hemde çocuğumla yeteri kadar ilgileneyim
inan hepsi birarada dörtdörtlük olmuyor olsada sen çok yıpranırsın
küçük çocuğun var işe o kadar kafanı takma pis olsun demiyorum bırak dağınık oluversin
ev işini hiç sorun etme gelen çok oluyorsa herkez anlayışlı davranacaktır herkes aynı sorunları yaşıyor
şimdilik uyuduğunda bikaç saat çalışırsın
hem annenin yanınada gideceksin orda telafi edersin merak etme
öpüyorum hepinizi şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ece fatoş saolun kızlar..haklısınız ama bazen dolduğumu hissediyorum işte..anneme gidince gece gündüz çalışacağım kampa alacağım resmen kendimi..
kızı 1 saate kadar uyutursam bende coğrafya başlayacağım..bölgeleri tekrara edeceğim o zaman konum bitiyor...
türkçeden konu çalışıyormusunuz yoksa sadece testmi çözüyorsunuz..
türkçeyi saymazsak bi tek vatandaşlık kaldı benim..diğerlerinin hepsinin konu çalışması bitti ama soru çözemiyorum bide bu aralar boşladım diye unutcam bakalım..bi coğrafyayı tekrara edeyim sonra tarihten kronoloji çıkarcam..
çok lazım oluyor
tbmm dönemi,anlaşmalar hazırlık dönemi falan bunlarda sıra çok lazım oluyor..

herkese kolay gelsin öpüyorum sizi.

hilalcim bukadar sıkma kendini annene gidince rahatlaarsınn dişimizi sıkalım şurda
kaç ayımız kaldı zaten sınav bitince
herşeyi dilediğimz gibi yaparız

hilalcim ben türkçeden de diğer dersler gibi konu çalışıp soru çözüyorum tabi türkçe diğer dersler gibi olmuyor okuyup geçiyorum(dilbilgisi hariç)
bak bide bir şey söyleyim biraz önce kaynımla telefonda görüştüm oda kpssye hazırlanıyor
beraber kafayı yiyecez ne çalışalım şu yeterlimi hangi kaynaklar falan derken
dediki birkaç gün önce kpss türkiye 3.süyle tanışmış bu kadar abartma demiş sadece yargının setini bitirdim soru çözdüm son 1.5 ay kalada aynı seti tekrar bitirdim demiş 98 almış yanlış anlamadıysam
çokda abartmamak lazım aslında mesela kaynı 2 kez farklı kaynaklardan konuları bitirdi şimdide öss kitapları çalışıyor konuya hakim olmak adına olmayan yerleri bile çalışıyor
ben artık panik yapmamaya karar verdim başarabilirsemdelikafadulden

hilalcim bukadar sıkma kendini annene gidince rahatlaarsınn dişimizi sıkalım şurda
kaç ayımız kaldı zaten sınav bitince
herşeyi dilediğimz gibi yaparız

offf haklısın bengim az bişey kaldı kendimi vermeliyim

fatoşcum benimde bir arkadaşım 1 ay kala çalıştı geceli gündüzlü test çözdü konu çalıştı..
bu arada üniversitedeydik biz matematik bölümünde oda ama sağlık meslek lisesi mezunuydu..zaten çok puan almış öss de.malum katsayıya onlarda takılıyor.
neyse kız 1 ay çalışmayla 95 aldı:1shok:
hadi o zaten zeki bişey ama normal bi insan için 3 katına çıkarsak 3 ayda hallolurmu ki onun gibi.
sonra tercih yaptı istediği hastaneye atandı..
hoclaraımızlada konuştu dewrslere girmedi sınav zamnları geldi..
4 yıldada uzatmadan bitirdi..
bende o kadar kafa olsa zaten ohoooosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canım seninkide zeka küpüymüş maşallah hemde 1 ay:1shok:
bizimde neden olmasınki
hadi bizimki dedin gibi 3 ayda olsun hem bizim fazladan 1 ayımız daha var:dance:
ettimi 4 ay yeterli zaman bence panik yapmaya gerek yok
yeterki bu zamanı iyi değerlendirelim

matametikten karışım problemlerini dinledim hoca fazla muhabbet ediyor gibi geldi.birde tarihe
bakıcam ordaki hoca nasıl anlatıyormuş.bi göreyim:)))

kızlar nasılsınızolumunekankayizsmiledershaneden geldim şimdi doğan hocadan denklem çözme konusunu dinleyeceğim.

valla bana bir rahatlık çöktü anlatamam, hiç istekli çalışmıyorum. önceden vicdan azabı çekerdim, şimdi onu da çekmiyorumkaydirigubbakcemile3

ecesu cnm ya Allah sağsalim gidip dönmeyi nasip etsin,bol bol dua et, senin için zor bir durum. insanın aklı eşinde kalır hep. güzel şeyler düşünmeye çalışopuyorumnanaktan

fotoscum katılıyorum, inşallah yetişicek konular:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…