2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

patiskacım matematiği nereden dinliyorsun, ben şimdi doğan hocadan video izliycem, önerebileceğin bir site var mı?
bu aralar ben de uyku sorunu çekiyorum, geceleri yatınca uyuyamıyorum:umursamaz:

canım ben uzaktan eğitimin öğrencisiyim. bugün başladı matematik dersleri henüz bitti hatta. Fatma Karagöz diye bi bayan.. wala onun dışında site bilmiyorum , eşimin benim için indirdiği konu anlatımlı cd ler var elimde bir de ama ihtiyaç duymadım henüz. istersen senin için bakıp bi yerden upload edebilirim...
bu arada Doğan hoca kim? nasıl anlatıyor?
benim uykum sistemim bozulmaya çok müsait zaten.. bıktım vala :1no2:

kimsecikler yok arkadaşlar dolaştık geldik gitmeden nufusu çalıştım 60 soru yaptım birazdanda mata başlıycam
saol piko iyi sayılırım az çalışıyorum diye üzülüyorum ama bütün gün de dersçalışamıyorum iştee bööyleee...

pikolata inan ben aynı durumdayım tarihten bir insan ancak bu kadar sıfır olur
fransızca çalışıyormuşum gibi
dün tarihten savaşlara çalışıyorum mesela 1.balkan savaşı inşallah osm kazanmıştır diye başlıyorum
cepheler falan hepsi aynı düşün artık durumumu tarihi halletsem diğerlerinden korkmuyorum
geometriden paralel kenar ve eşkenar dörtgene başladım

kızlar benım dızı bıttı bı yanda dogan hocadan tarama çözcem 16 soruluk mat
smdı bıtane daha çözcem

sz napıyosunz calsıabılıyrmusnz

canlarım nerelrdesınz

ay ben de 3 tane tarama testi çözdm 16 sar soruluktan moralım düzeldı yapabıldum bayakaydirigubbakcemile2

burdayım başakcım ben
iyi sevindim gece gece moral olmuştur
paralelkenar ve eşkenar dörtgeni bitirdim 25 soru çözdüm
mutfağı temizledim topladım biraz
şimdi neye çalışsam karar veremedim
gülsuu uyudunmu canım
ececik uğramadı misafirler geç gitti herhalde
ecesu da yook

yok tatlış burdayım 32 mat sorusu yaptım devam edecem...daha geo başlayamadım bilmem ne zaman başlıycam...

vatandaşlık yargı çalışmaya başlayım bari
ne zamandır çalışmıyorum denemeden sonra iyice soğumuştum

ayy yatıyorum fatoş halsizlik geldi 3 tane konu testim vardı bitiremedim yarın yapacam artık iyi geceler iyi çalışmalar sana fatoşumm...

günaydın kızlar..ohh ne güzel herkes çalışmış
fatoşcum bende aynı sen gibiyim..tarihe dair hiçbir bilgim yoktu çalışmadan önce..hoş hala pek olduğu söylenemez ya :)))
arkadaşlara diyordum 2 tarih ve olay biliyorum
1071 malazgirt
1453 istanbulun fethi..
gülüyorlardı ama ylan değil gerçekten öyleydi..
şimdi biraz biraz bilgi sahibi gibiyim..

bende sabah 6.30 da kalktım.sporumu yaptım 1 saat
kahvaltıdan kalktım şimdide..kzıı uyuttum hemen başlayacağım..
tarih tekrar edeyim diyorum..
yada coğrafya..

günaydın arkadaşlar,

ben dün hiç çalışmadım o yüzden girmek istemedim.
akşamda 9 da uyudum. bahar yorgunluğu mu anlayamadım valla çok uyuyorum.

Günaydın kızlar günaydın ecesu.

Aynı dertdeyim ecesu dün bende hiç çalışamadım programım aksadı, yine kafama taktım bi sürü şey
çalışamadım erken yattım bende.

Şimdi çalışmaya başlıcam inşallah. Kolay gelsin hepimize arkadaşlar, hepiniz öpüldünüz.

günaydın pinky, ecesu a.s.dün sonunda coğrafyayı bitirdim 120 soru çözdüm okadar bugün vatandaşlığa başlıyorum herkes mat.a yoğunlaşmış bir ben mat çalışamıyorum galiba videoları indireyim vatandaşlık bitince oturup adamakıllı çalışıcağım inşallah!.....

günaydın kızlar dün misafirim geç gitti yemek vs derken saat 8 oldu fazla çalışamadım diye yazmadım içime sinmedi gittim 3 ,e kadar matematikten 50,tarihtende 248 soru çözdüm öyle uyudumkaydirigubbakcemile2bugün osmanlıyı tekrar edicem sanırım turkbayragi

günaydın kızlar zemuszemussabah uyandım uyuymadım barı kalkayım dedım 7 bucukta kalktım.8 gıbı program gelıstrmedn 1 konu calsıtım 9a kadar sonra dayanamadm uyudm yenı kalktım yokkyokk bı daha bu kadar erken kalkmakmı amaannn:1shok:

kızlar siz yine vicdan azabından yazmıyorsunuz..ben hergün yüzsüz yüzsüz gelip buraya yazıyorum yaasempatiksalakcinni:kedi:

neyse napıyım bende elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum..ececik sana çok imreniyorum yaa...
keşke sen gibi istikrarlı çalışabilsem..harikasın bebeeem

bende biraz daha rahatım.
evi güzelce temziledim içim rahat ev mis gibi..zor oldu gerçi kovanın ve süpürgenin peşinden gezen bir bücürle ama oldu..

2 tane video izleyeceğim tarihten..
en çok muallakta kaldığım yanlış yaptığım yerleri dinleyeceğim.

canım benim hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz allah görüyor tatlım sende kendine hiç haksızlık yapma lütfen anneciğin ordayken süper çalışıyodun misafirler yüzünden düzenin değişti tabi canım benim ohh evide temizledin demek bücürle ne tatlıdır şimdi yaa kıyamam ona yerim ben o prensesi:asigim:bende osmanlıyı tekrar edicem bugün kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…