2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canımcım valla maşallahın var nerden öğreniyorsun bunları:lepi:
üzüm çekirdeği tozunu ilk defa duydum aktarlarda olur demi dur bende alıyım bakiim zira acil hafızamın güçlenmesi lazım
onu nasıl tüketecez

bak bişey daha öğrenmiş oldum
sağolasın şekerimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çayımı içeyim birazdan deneyim bakiim

150 soru çözdüm kurtuluş savaşı cephelerden.şimdi tekrar okuyup datanın ulusal kurtuluş savaşı testlerini çözücem.150 soruyu "sınav"ın ygs soru bankasından çözdüm.datadan sonra akıllı tarih ve muhteşem soru bankası ve ihtiyacın yaprak testleri var.kafamçokkarıştı

sempatiksalakcinnibunlar önümüzdeki haftaya biticek.sonra pegemin 6500 soruluk tarih-anayasasıa başlayıp nisanda onu bitiricem Allahın izniyle

iyi geceler kızlar,

fatoşçum buzdolabımdaki koku geçmedi
ama çalıştırdım artık 1 haftadır zaten çalışmıyordu
komşumun dolabına koyuyordum
ikide bir bişey istemeye gidiyordum o da olmuyor tabi
kadıncağız yeni doğum yaptı bi de

offf ben bugün sabah erken başladım çalışmaya ama devamı gelmedi
bir arkadaş taşınıyormuş taşınma telaşı var dedim kek ve börek yaptım götürdüm
şimdide eşime hazırlık yapıyorum göreve gidecek yarın 2 tepsi börek bi de kurabiye yaptım

ne yapıyosunuz arkadaşlar bende 50 tane mat sorusu yaptım şimdide mat denemesi mi yapsam coğrafya mı çalışsam bilmem
fatoş geldim tatlışş öğlen dışarı çıkınca çalışmam zayıflıyor haliyle tööhhhh yarın dayanabilirsem çıkmayım bariiii
başağım dinlenmeye mi gittin coğrafyayı indirmiştim eşim kapatmış saolsun gittiii bide indirmem lazımm
ecesu sen nasılsın ne çalışıyosun tatlışşş....

fatoş kuzucum şu resimdeki pamukk prensesi öpe öpe bitiremediii prenss gözümm hep ona takılıyorr yafuuuu

gülsucum ben çalışamıyorum canım ya
evde beni boğuyorlar sanki
eşim 3 aydır evdeydi operasyonlara gitmiyorlardı
bahar gelince tekrar başlayacaklar
tarih yaklaştıkça ben bunalıma giriyorum
günlerce yalnız kaldığım oluyor evde bazen 1 ay bazen 2 ay
şimdide gidiyor ama günübirlik gidiyorlar
ders çalışmaktansa arkasından dua ediyorum gelene kadar

slm kızlar bende bugün türk islam tarihini ve kültür medeniyeti tekrar ettim 270 tanede soru çözdüm başka da bişey bakamadım:sinifsinif:çok uykum geldi ii geceler herkeseyerimseniben

ecceık cnm nbr
ececsu cnm üüzlme sen duanı eksık etme

kızlar ebnde aravermıstım 2saat kadar sürdu aram tv izledım
ay benım ders calsırken uykum gelmıyor tv ızlerken gelıyor ama bırazcık calasayım dıyorum

gülscumm ne calsıyosun

ecesu çok zor dolap olmayınca çalışınca geçer bence zamanla
bu arada hamaratlığında üzerinde banada gönder canım istedi gece gece
eşim arada bir seyehate gidiyor bir gece dışarıda kalıyor gerçekten zor oluyor Allah yardımcınız olsun canım en azından kısa süreli gidecekmiş:teselli:
ececik iyi geceler canım
gülsucum aynen bende öyleyim bir gün çıkmayım diyorum mutlaka birşey çıkıyor ama kararlıyım sııkacam kendimi bi müddet
he he prens bir kere öpüyor prenses bırakmıyor öpüşmekten helak oldularkaydirigubbakcemile3
başak aynen canım benimde tv izlerken uykum gelir dersin başına geçer kaçar çoktan uyudunmu yoksa
gülsu neye karar verdin ne çalışıyorsun
ben hala tarih çalışıyorum bu arada bide maske yaptım gergin gergin çalışıyorumbayanssulusmile

çalışmıyorum tatlış fatoş başakla konuşuyoruz birazdan yatıcam 10buçukta kalkarım herhalde erken kalkamıyorum kiii...

Günaydın kızlarrkaydirigubbakcemile5

Kızlar dün videolardan tarihten 4. hafta, 5. haftayı dinledim bitirdim notlar aldım.Çok güsel çok verimli oluyor. 6. haftanında sadece 1 saati kaldı kızlar. Onuda bugün dinlicem, programımdan vakit kalırsa tarihten devam edicem bugün.

Türkçe noktalama işaretleri ve matematikten köklü sayılara çalışıcam

ıyi çalışmalar kızlar opuyorumnanaktan

günaydın kızlar..bayağı muhabbet etmişsiniz dün..benim hiç halim yoktu ya dün..diyete de başladım aynı zamanda ilk gün vurdu biraz bugün daha iyiyim..
dün hiç çalışmadım bugünde zannetmiyorum çalışacağımı çünkü evi pislik götürüyor temizlik yapmam lazım..
ama siz çok güzel çalışıyorsunuz..kiminiz az da olsa düzenli çalışıyorsunuz ben temelli bıraktım bazen kendimden umudu kesiyorum psikolojim bozuldu benim yaa hiç iyi değilim..ders konusunda vicdan azabı yaşıyorum resmen..ihtiyacın soru bankası kuponları bitmek üzere anneme gidince onları bitireceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…