2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

internetten doğan ulu yazıp arat,ilk çıkan site. sadece üyelik istiyor. inan dershaneye sırf matematik için yazıldım, bin pişman oldum:sinifsinif:bu siteyi önce bulsaydım gerek kalmazdı. bu forum sayesinde buldum Doğan hocayıhihoyyytsüper anlatıyor. en ince ayrıntısına kadar açıklıyor. matematik netlerim yükseldi sayesinde.tek korkulu rüyam matematikti, şuan rahatladımdelikafadulden

ececim süpersin, bu kara tarih sorusunu nereden buluyorsunkaydirigubbakcemile3ufff tarihten sana çok özeniyorum.ben de akşam ıslahatları tekrar edip soru çözeyim diyorum. uzman kariyerin soru bankası var,pek bağenmedim. sen baktı mı hiç? sence nasıl?tarihten sence en iyi soru bankası hangileri? bazı kitaplardaki sorular çok kalitesiz oluyor, boşa zaman kaybetmişim gibi hissediyorum.

oo kızlar herkes buradazemuszemus
ben dershanedeydim tüm gün. gelince karadeniz ve marmara bölgesini tekrar edip nüfusa çalıştım. bir şey sorucam. kafam çok karıştı, fizyolojik nüfus yoğunluğu en çok ve an az neredekafam çorba oldu resmen.

hilalcim ohhh ne güzel erken kalmışsın, sporunuda yapmışsınbayanssulusmiledarısı başıma.dediğin gibi ınkılabın her satırını ezberlememiz gerekmafoldumben

fotoscum biz de spora düzenli başlamalıyızkaydirigubbakcemile3haftaya başlıycam inşallah.

ecesu ben temizliği saldım gittikaydirigubbakcemile3

başakcım sorma uyku problemi ben de acayip var. gece uyku tutmuyo, sabahta öğleye kadar açılamıyorummafoldumbenbugün de dershanede kaç bardak çay içtim, gözüm kapanıyo resmen

ben yinede söyleyeyim dersanede matematik işledik.bu gece matematik çalışıcam hedefim 150 soru .karışık soru çözücem mutlak değere kadar..

cnm fizyolojık nüfus yogunlugu İç Anadolu ve Güneydogu da düşük
marmara dogu anadolu kaaradenız ve akdenz de yuksektr

pikocum arastrdm dogu anadolu karadenız akdenızde yersekıllerınden dolayı tarım alanlarının azlıgından fizyolojık yogunluğu arttırmıs

marmara bolg nüfus fazla olmasından dolayı fizyo yogunluk fazla ama ıc ve guneydoguda düşük

slm ben geldim bende bugün matematikten 133 soru çözdüm köklü ve çarpanlara ayırmadan türkçedende 5 tane:kedi:az ama devam edicem ya size imreniyorum sabah erkenden ders başına oturuyonuz benim ders başına oturmam 1-2 buluyo ya bu konuda çok tembelim
Uzman kariyer bendede var cografya ve tarihlerinde yanlışlar arkadaşlar ben dershanede hocalara sorup düzeltiyorum ama sizinde haberiniz olsun matematiği ii bence çok zor değil

pikalata sorma inşallah tarihi sınava kadar halledebilirim
canım sen ne güzel spor yapıyordun bende sana imreniyordum
o kadar uğraşın boşa gitmsen bari bende başlayacam inşallah tenise gidiyorum haftada iki gün bölgesel hareket çalışmam lazım
berry aşkolsun unuturmuyuzopuyorumnanaktan
hilalcim oğlum geldi sipariş veremedim gece verecem tekrar teşekkür ettim
gülsu sen ne yaptın tatlım çalışıyormusun
ben türkçeden noktalam işaretleri çalıştım 55 tane soru çözdüm
sırada mat var ama ara verecem biraz onuda gece çalışırım artıkın
pikolata ağzımdan aldın bende ececiğe bu kadar soruyu nerden buluyorsun diye soracaktım
ececik merakettim canım aydınlat bizi

kızlar nihayet kendimi topladım ders çalışmaya başladım.1. dünya savaşını,mondros ateşkesi tekrar ettim özet çıkarttım. şimdide milli cemiyetlerin özetini çıkarıyorum. sonrada test çözücem.

kızlar napıyosunz ay ben de sıkıldım bırakmıstm dizilere takıldım kaldım nerdeyse 2 saat oldu ara verelı.öff tv izleyınce zor gelıyor tekrar ders calsıması hele bı de yenıı konu calıscaksam

gülsucm sana soylerken dizi izleme dıe gttım kendım ızledm
zor da olsa program gelsıtrmeden yenı konu calscam

başakcım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanbizim hoca derste çok hızlı geçti bu konuyu, açıkçası bu yoğunlukları fazla oturtamadım. direk ezberleyip geçicem artık:sinifsinif:

cnm hiç sorma bende de var uzman kariyerin soru bankası, tarihten bazı soruları çok saçma buldum. boş yere vakit kaybediyor gibi hissettim kendimi.genel olarak fena değil ama süper bir kaynak da değil. haklısın tarihten yanlış baya çıktı. diğer derslerini pek incelemedim. uzman kariyerin yaprak testleri daha güzel, soru bankası özensiz hazırlanmış gibi geldi.
sabah erken kalkma konusunda ben de özeniyorum kızlara:lepi:haftaya güzel bir plan yapıp erken kalkıcam, uykum gelirse bol kahve...ne varsa içicemkaydirigubbakcemile3

kızlar yarın gidiyorum sabahtan, bir daha giremem pazartesi ya da salıya kadarmirmirmirmir
bugün tam gaza geldim gibi hissetmiştim ama gidiyorum, bir kaç gün gene çalışamayacağımmafoldumben
hepinizi çok özleyeceğimopuyorumnanaktan

bugün coğafyadan 100 soru çözdüm, hepsi bu.dönüşte güzel bir tempo oturtucam inşallah:dance:

kızlar napıosunuz
bugün herzaman ki gibi tüm gün dershaneydim
dershane dışında mat.köklü sayılardan 70 soru,coğrafya grafiklerden 30 soru ve istatistikten 1 konu bitirdim özet çıkardım.

yok fatoşum bugün hiç iyi çalışamadım oysa bütün gün evdeydim misafir geldi komşu çok gürültü yaptı sinirlerim bozuldu dizi izledim şimdi başlıycam coğrafyadan test çözecem....

gülsucum üzüldüm canım seni rahatsız edecek kadar ne gürültüsüymüş öyle
maalesef bende dizi izledim bide oğlan uyumadı şimdi başlıyorumçarpanlara ayırma çalışacam
pikolata nereye gidiyorsun canım iyi yolculuklar
başak şu diziler benide öldürecek
bengisu bütüngün dersanede olmana rağmen güzel çalışmışsın
ecesu çok sevindim canım başlamana bir başlayınca gerisi geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…