- 16 Mart 2007
- 3.097
- 510
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #6.081
canım ben uzaktan eğitimin öğrencisiyim. bugün başladı matematik dersleri henüz bitti hatta. Fatma Karagöz diye bi bayan.. wala onun dışında site bilmiyorum , eşimin benim için indirdiği konu anlatımlı cd ler var elimde bir de ama ihtiyaç duymadım henüz. istersen senin için bakıp bi yerden upload edebilirim...
bu arada Doğan hoca kim? nasıl anlatıyor?
benim uykum sistemim bozulmaya çok müsait zaten.. bıktım vala :1no2:
günaydın kızlar dün misafirim geç gitti yemek vs derken saat 8 oldu fazla çalışamadım diye yazmadım içime sinmedi gittim 3 ,e kadar matematikten 50,tarihtende 248 soru çözdüm öyle uyudumkaydirigubbakcemile2bugün osmanlıyı tekrar edicem sanırım turkbayragi
beni unuttunuz:gitme:
oo kızlar herkes buradazemuszemus
ben dershanedeydim tüm gün. gelince karadeniz ve marmara bölgesini tekrar edip nüfusa çalıştım. bir şey sorucam. kafam çok karıştı, fizyolojik nüfus yoğunluğu en çok ve an az neredekafam çorba oldu resmen.
hilalcim ohhh ne güzel erken kalmışsın, sporunuda yapmışsınbayanssulusmiledarısı başıma.dediğin gibi ınkılabın her satırını ezberlememiz gerekmafoldumben
fotoscum biz de spora düzenli başlamalıyızkaydirigubbakcemile3haftaya başlıycam inşallah.
ecesu ben temizliği saldım gittikaydirigubbakcemile3
başakcım sorma uyku problemi ben de acayip var. gece uyku tutmuyo, sabahta öğleye kadar açılamıyorummafoldumbenbugün de dershanede kaç bardak çay içtim, gözüm kapanıyo resmen
pikocum arastrdm dogu anadolu karadenız akdenızde yersekıllerınden dolayı tarım alanlarının azlıgından fizyolojık yogunluğu arttırmıs
marmara bolg nüfus fazla olmasından dolayı fizyo yogunluk fazla ama ıc ve guneydoguda düşük
slm ben geldim bende bugün matematikten 133 soru çözdüm köklü ve çarpanlara ayırmadan türkçedende 5 tane:kedi:az ama devam edicem ya size imreniyorum sabah erkenden ders başına oturuyonuz benim ders başına oturmam 1-2 buluyo yabu konuda çok tembelim
Uzman kariyer bendede var cografya ve tarihlerinde yanlışlar arkadaşlar ben dershanede hocalara sorup düzeltiyorum ama sizinde haberiniz olsun matematiği ii bence çok zor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?