2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ayyy bugün gezdim yani çalışma 00000 Daha yeni başlıycam ne çalışsam acaba tarih mi çalışsam
saol pikocum sen de artırdın çalışmalarını ne güzel yiğenimin ataması oldu darısı bizlere...
ececik tatlış 22 olcakmış cevap....
başağımm bende isterim testlerdenn....nerdesin kuzucummm ...
fatoşum kayboldunn aşkolsun...

ıyi akşamlar kızlar,gülsu,başak,pikolata ve tüm kızlaraa..

pikolata canım benim Sağol canım hepimize kolay gelsin. Hayırlı olsun cnm cok az kalmış halledersin ne giyeceğini canım 1-2 haftada.Ne güzel çok sevindimkaydirigubbakcemile5 Benim nişanda Nisan da olucaktı ama temmuza sınav sonrasına erteledik.

Canım benim düğün ekim ayında olucak inşalllah. Canım hep yanındayım, beraber atlatırız çeyiz işlerini hazırlıklarında inşşallah, şu sınavı önce bir atlatalım bende ara vericem zaten çeyiz işlerine.

Kolay gelsin kızlar öpüyorum canlarım

kızlar kimsecikler yok, ben anayasa çalışıp 78 soru çözdüm. şimdi spor yapıyorum, sonra duşa giricem, kafama yağ sürmüştüm. sabahtan beri bekletiyorum, bitlenmeden yıkanayımkaydirigubbakcemile3

başakcım oooo baya kitap almışsın bende fotokopi alıyorum bazı kaynakları, çok uyguna geliyor.beğendiklerini tavsiye et bize de.

pinkycim inşallahkaydirigubbakcemile5aslında ben isteme işinide sınavdan sonraya istiyordum ama aileler tanışmak istiyor, eee gelmişkende yüzük takılacak. ailelere açıkladık iş hemen resmiyete döküldü yakaydirigubbakcemile3

gülsucum kolay gelsin. bu aralar arttırdım tempoyu. yatarken de coğrafya bakayım diyorum.kitapları üst üste yığdım. odamı bir görsen, girilmiyorkaydirigubbakcemile3kafama ne eserse alıp çalışıyorum.

kızlar ben kaçtım, hepinize Alah zihin açıklığı versinopuyorumnanaktan

öff daha yenı kalktım ama ne calsıcam kı bu saatten sonra zaten sabahın körunde de dersım var ve bu gaca saatler 1 saat ılerı alınıyor kızlar yanı dersım 8de ama 7 de olmus olcak pöffffffffffff

gülsucum buldum 22 yi ama denklem kuramadım şekil çizerek yaptım,bitane yükseklik çiz 24 parçaya böl 3 zıplat 2 düşür en son 23.metreden 3 zıplayınca 26 metreye çıkıp 2 düşünce 24mtyi tamamlıyor 22 kez zıplamış oluyoryerimseniben

bugün kitapların 2si daha geldi,onlara başlamak için elimdekileri bitirmeye çalışıyorum bugün sadece matematik baktım ne çok soru varmış üslü ve köklü sayılardan 330 tane soru çözdümkaydirigubbakcemilebirazda tarih dinlerim uyumadan:dance:

off sadece 1 saat tarih çalıştım verimsiz günlerden bi gün....
yatıyorum iyi geceler yarına kaldı çalışma...

kızlar bugun kımsecıkler gırmemıs hayırdr nerelrdesınzCADIARZU
daha yenı geldm eve sabah 7bucuktan cıktım evden cıksıta da aanaysa ve mat ek ders vardı bu saat oldu salak gıbı oldum vallakafamçokkarıştı

yarın sınava grcektımya carsamba grmeye karara verdım 3 gün üst üste dersaneye gtmeye üşendım de smdı yatarım aksama calsıırm

gülsucum nerdesn bakayım lmaz:

evdeyim başağım çıkmadım dışarı habertürkün mat denemesini yaptım ve yine adımlı soruyu yapamadım çözümü de anlayamadım lütfenn biri bana adımlı soruyu bi anlatabilir miii gıcık oldum kendime off geometriye başlamam lazım artık doğru sayım sabit kalıyorrr...
neden kimse yok herkesler geziyor galiba dayanamam bende akşamüstü çıkarım büyük ihtimal...
başağım iyi uykular...

kızlar nasılsınız? ben sabahtan beri 60 coğrafya 60 matematik çözdüm. bugün çooook verimsiz geçti. başım ağrıyor ve dişime vurdu ağrısı, hiç keyfim yokmafoldumbensaf gibiyim, okuduğumu da anlamıyorum. kendimi toparlayıp tarih çalışmam lazım.

ececim döktürmüşsün gene.:hooray:

başakcım dinlen biraz:1hug:ben de yarın denemeye gireceğim.

gülsucum sorma benimde verimsiz geçti günüm:kedi:

azıcık kendimi toplayıp drs başı yapayım diyorum ama sanki kafam almıyor,okuyorum ama okumamışım gibi.:kedi:

tatlım merhaba ben kalktım yemek yedım ama basım catlıyor gecmedı agrısı cok yorulmuusm canm hangı adım sorusu

gezmeye cıktınm ı cnm

pıkocum nasıl oldun zannedersem aynı sınava grcez ıhtıyacın türkıye genelı demı

merhaba kızlaaaar. nasılsınız?

vala canım benim de bi ayarlama yapmam gerek. bugün 10 gibi uyandım, kahvaltıdan sonra biraz eşimle film izledik sonra vatandaşlıktan 80 tane kadar soru çözdüm diğer derse geçerken biraz dinleneyim dedim ve uyuyakaldım. gözümü açtığımda akşam 7ydi. şimdi nasıl uyunur ki bu saatten sonra. gece olunca da benim kafam basmıyo :uhm:
Başak canım sanırım ben de aynı sınava gireceğim. hepimize kolay gelsin inşallah

Son düzenleme:
evet başakcım ya aynı sınava giricez ama nasıl kalkıcam bilmiyorum. saatlerde alındı, şuan hiç uykum da yok:umursamaz:sen naptın, nasılsın?

ben de bugün sabahtan beri 58 matematik, 60 coğrafya, 100 tarih çözdüm.
tarihten biraz konu çalıştım. 17 ve 18 yy. baktım. tekrar ettim desem daha iyi olur. yarında 19.yy bakıcam.
genel olarak verimsiz bir gündü. hiç bir işim yok, tek işim ders çalışmak:kedi:ama oyalanıp durdum.

bir de dün babam geldi, biraz burada kalıcakmış, beni özlemiş.evlenip gidicem ya bana o kadar iyi davranıyor kizemuszemus20 kg havuç almış, suyunu çıkarıp içirecekmiş hergünkaydirigubbakcemile3

başakcım geçmiş olsun opuyorumnanaktanaynı ağrı tüm gün bende de vardımafoldumbenhiç keyfim yoktu akşama kadar. anca 7 den sonra biraz açıldım.naneli limon falan içtim, belki nane iyi gelmiştir.

kızlar nerelerdesiniz? huuuu herkes kayboldufisfisfis

offf kimseler yok bende hep evdeydim bugün hiç çıkmadım yağmur vardı zaten,coğrafyadan dağ,ova,göl vs tekrar ettim tarihten 50 matematikten de 150 soru çözdüm herkese ii geceleryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…