2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canım sitede sorun vardı gremdım oyuzden

ben de bugun anaysadan ilk konuyu tekrar ettım 3 test çözdm

problemlere basldım sayı problemlerı videosu izledım

egitimden 150soru çözdm.aksamda tv izledm

smdı bı tane daha sayı problemlerınden 1 tane daha video izlıyım dıyorum

pıkocum ben de bayılıyorum o sarkıya

ececik iyi günlerde çöz soru bankalarını başağımmın lafıı bende ihtiyacın soru bankasını almıştım başladım çözüyorum mattan iremide arkadaştan almıştım biraz yaptım verdim onu
yine herkes yatmış aşkolun
fatoşum nerelerdeki hiç girmiyorr...
ececik sen geceleri girerdin sen de girmiyosun artık...
çok yalnızımm çokkk...mafoldumben

ben bugün fazla kaytardım türkçeden 100 matematikten de 50 tane soru çözdümbilmiyorumkismileherkese ii geceler yerimseniben

aa ececik gelmişş bi soru soruyumm
bir tel 24cm lik parçalara ayrılıyor aynı tel 21 cm lik parçalara ayrılsaydı parça sayısı 7 artacaktı
bu parçaları 42 cm lik parçalara ayırsaydık kaç parça oluşurdu???

oyy çok uykum geldi yatıyorummm gündüz fena deil amma akşam verimsiz çalıştım 100 tane coğrafyadan soru 39 türkçe 23 matt oysa bütün gün evdeydimm...iyi geceler ececikk....boshayallersmile

ben de bugün pek çalışamadım. matematikten 2 test vatandaşlıktan 2 test çözdüm...

canım gece görmemişim sorunu,parça sayısı x olsun 24x=21.(x+7)burdan 24x=21x+147 sonra 3x=147 x=49 o zaman telin uzunluğu herhangi birinde yerine koyabiliriz 24x=24.49=1176 bunu 42 şer cmlik parçaya ayırırsak 1176/42=28 oluryerimseniben

Selam kızlar, giremedim iki gündür. Nasılsınız.
Mavli canım benimde çalışmalarım yavaşladı,
kızlar çeyiz hazırlıklarına kafa yormadan duramıyorum, kampanyalara bak vs vs aklım kalıyor yine de.
Bugün inşallah çalışıcam Öpüyorum hepinizii canlarım

x i bulup yerine koymamışım yafu saol ececik
günaydın arkadaşlar yeni kalktım bidaha geç saatte mat çalışmıycam kafam hiç çalışmıyor gıcık oldum
öğle evde yokum akşama çalışacam inşallah siz napıyosunuz ececi pink nasılsınız...

Gülsucum cnm iyi olmaya çalışıorum işte, gece yorulmuş oluyoruz matematik biraz ağır geliyor evet, bir gece mat çalışınca rüyamda hep matematikle boğuşurum benkaydirigubbakcemile3 öpüyorum gülsucum

merhaba kızlarr kaydirigubbakcemile3
bu uyku düzensizliği beni bitiriyor.. bi şekilde ayarlamak lazım ama nasıl :bbo:....
ben vatandaşlık 1. üniteden 5 test çözdüm kahvaltıdan sonra. sadece iki kitabım kaldı onlarında ilk bölüm sorularını çözüp 2. ünitenin konu çalışmalarına başlayacağım. ama herhalde yarına kalır konuya çalışmak. bugün kafam çok yerinde değil. ben sadece soru çözeyim en iyisi bugün.
şimdi öğle yemeği yiyeceğim, sonra da biraz temizlik yapmam gerek akannehir annemi istiyorum.
sonra da o 2 kitaptaki soruları çözer matematik testlerine bakarım biraz da.
kolay gelsin hepimize

ya ben herşeyi unutuyorumm çok çalışmamm lazımmm çokkk şu soruyuda yapamadım denklemini kuramadım
bri çekirge düştüğü 24 mlik kuyudan çıkmak istiyor her zıplamada 3m yukarı 2m aşağı kaymaktadır buna göre çekirge kaç kez zıplarsa kuyudan çıkar

gülsucum ben mattan pek anlamam ama her seferinde 1 m çıkabildiğine göre 24 sıçramada çıkmazmı?

canım şöyle 3+2=5 zıplamada 1 mt ilerliyorya 24 mt ilerlemesi için 24.5=120 kez zıplaması gereka.s

kızlar nasılsınız bakalım
bugün geç girdim nete. kendime ceza verdim bundan sonra günde 2 defa giricem. oyalanıp kalıyorum:kedi:

bugün 80 matematik, 36 türkçe çözdüm. kurtuluş savaşı muharebeleri tekrar ettim. önceden bitirmeme rağmen çok önemli dediğim yerleri unutmuşum ya çok şaşırdım.iyi oldu, hatırlamış oldum.

ve şimdiiii en sevdiğim dersi çalışıcam. vatandaşlık:umursamaz:uffff ya kabus gibi. temel hak ve özgürlüklere bakayım diyorum.

gülsucum ben de tüm gün evdeyim, genel olarak verimsiz çalıştığımı hissediyorum. plan yaptım. ara verince saate bakıyorum.oyalanmamak için kendime süre kısıtlamaları getirmeye başladım, yoksa farkına varmıyorum bir bakıyorum akşam olmuşkaydirigubbakcemile3

pinkycim kolay gelsin, hiç sorma bende de çeyiz hazırlığı derdi başlasa iyi olucak ama aklıma getirmek dahi istemiyorum. düşün 23 nisanda sözüm var ne giyeceğimi bilmiyorum, ablam bile almış kıyafet ben hala ders düşünüyorumakannehirsenin düğün ne zaman?

patiskacım nasılsın? ben de birazdan vatandaşlığa bakayım diyorum. temel hak ve özgürlükleri bitiricem. uyku düzeni benimde altüsttü. akşam en geç 1 de yatıyorum, sabahta 8 de kalkıyorum. bir kaç gündür böyle. ilk başta zorlandım ama alışıyor gibiyim. uyanınca gerinme hareketleri falan yapıyorumkaydirigubbakcemile2

ececim, gülsucum sizler nasılsınız, neler çalıştınız bugün?
başakcım dershaneden döndün mü, günün nasıl geçti?

kızlar gün içinde hiç uykum gelmedi:sm_cool:dün sporumu yaptım. şimdide saçıma yağ karışımları sürdüm, o saçlarımı beslerken ben de sorularımı çözüyorum:teytey:akşamda cildime maske yapıcam. kendimi bunlarla oyalıyorum, yoksa hep ders hep ders kafayı yer insanboshayallersmile

kızlar merhabalar ay eve gelelı 1 saat oldu sabah cıktım evden dersaneye ordan da gezdm

sonra bırsuru deneme bırsuru kıtap soru bankası çözmlı kıtaplar yaprak testler aldım daha dogrusu bı tane kırtasıye var orda fotokobı cekıyor adam adam en cok sattgmz kkıtaplar denemelr yaprak testler dıe cıkarmıs bırsuru yayının.yannında kodları var secıyorsun adan cekıyo fotokobılerını haftaya geel al dıe

ayy gözum döndu bırsuru secmıısım 75 mılyona yakın bısey tuttu ama cok fazla sayısını hıc bılmıyorm ve nasıl çözcegımı de bılmıyorm okadar seyı seneye hazır olsunkaydirigubbakcemile3

işte ogrencıler gelıyorr aaa bek bu yayın cok gıuzel bunu al dıo cok komıktı habıre sectım haftaya pazar alcam

buardaa pazartesı ıhtıyacın türkıye geneleı sınavım var

gülsucum pıkocum nasılsnz

dıger arkadslr umarımm szde ıyısnzdr

ayy acayıp yorgunum yatıyorm umarım kalkabılırım bırzdan sabah da 8 de dersım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…