2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın kızlar günlerdir uğramıyordum buraya yüzüm olmadığı için.çalışmıyorum,neyin hesabını verceğim diye..
ama şimdi bir tarih tekrarı yapacağım..test şimdi çözemiyorum bari çalıştıklarımı unutmayayım.

günaydın arkadaşlar pinky nasılsın ne çalışıyosun bende birazdan başlıycamm off annemler antalyaya gittiler sende gel diye çağırıyolar çok arada kaldım ne yapsam gitsem mi bilmiyorummmm düşünmekten gece uyuyamadım...
tarih çalışcam birazdan herkese iyi çalışmalar...

Gunaydın gülsucum iyiyim canım türkçe anlatım bozukluklarından test çözüyorum canım, sonrada matematikten problemlere bakcam tatlım.

Canım Antalya ya gidersen çalışabilcekmisin orda cnm.Biraz dinlemek kafa dagıtmak istiyorsan bi kaç günlüğüne gidebilirsin sen bilirsin cnm benim.

canlarım günaydınn daha yenı kalktım öglen oldu daha kahvaltı yapcam

gülsucum bi tarafın gtmek istıyor ama için de hiç rahat degıl gtsem calısabılrmıyım dıe düşünuyorsun da bence calısamazsın bıde orda calsımadgn gibi döndğünde toparlanmak cok zor olur

çunku suan calsımaların iyi gıdıyor bence gtme ama 2 gün falan dıyorsan sana 2 güncük izin daha fazlası yok ayy ne kötü arkdasım demı tatlım su sınavı bı atlatalım herseyı ıstedgmz rahatlıkta yaparız

pikocum sınavında basarılar

ee kızlar babaları için cok kıymetlıdırler bıde sen gitceksın cok zordur onun içinn ayy üzüldum bak smdısenağlama

slm kızlar h.sonu evde değildim hiç giremedim nete önceki
sayfalarıda okuyamadım henüz çalışmalar iyi gidiyordur inş.

kızlar nasılsınızkaydirigubbakcemile2

saatler ileri alındı ya, sabah kalkıp denemye gidemedimsempatiksalakcinnisaat 3 deki oturuma gidicem, inşallah vardır sınav.

başakcım ya sorma evde çok duygusal anlar yaşanıyor, bir de ben en küçüğüm. babam da kız çocuklarına çok düşkündür, özellikle de bana:kedi:baya geç kalkmışsın bugün, ufff hep bu saatlerin alınmasından. ben de 9 da uyandım aslında ama 10 oldukaydirigubbakcemile3

pinkycim günaydınopuyorumnanaktansabah tarihten test çözdüm,şimdi denemeye gidicem.

gülsucum ya sen bilirsin, aklın orada kalıpta çalışamayacaksan git bence. plan yapıp orada da bakabilirsin, uzun kalmazsan sorun olmaz.

hilalcim ya sonunda uğradınzemuszemusolsun soru çözemesen de çalıştığın konuları tekrar et. en azından unutmamış olursun.

ececim günaydınopuyorumnanaktanbir kaç güne alışırız inşallah saatlerin alınmasına.

kızlar kaçtım ben .3 de deneme var, geç kalıcamkaydirigubbakcemile3ufff daha yemek yiyicem. havada çok kapalı, inşallah sınavda uykum gelmez.
hepinizi öpüyorum canlarım. hadi göreyim sizi, ders çalışın. ben kalktığımdan beri 190 tarih çözdüm:hulya:

aaa daha gtmedın mı sen sınava bakayım hadı canm basarılar bende carsamba grcem gel de soyle soruları zormuydu kolaymıydıkaydirigubbakcemile3

kızlar nasıl gıdıyo calsımalarınız ben de cok zor kendıme geldım bugun yamafoldumben

zorlaya zorlaya cografyadan 2.konuyu calısıyorum.türkıyenın fiziıkı özellklerını.dagları bıtırdm ovalara gecıcem smdı

gülsucum sen ne calsıyorsun tatlım pınkycım nasılsn

piko canımm kolay gelsin, iyi geçer inşallah denemen , dualarım seninle cnm, öpüyorumm

Başak canımm iyi olmaya çalışıyorum wallla canım ,iyisindir umarım tatlım sende, zorluyorum bende kendimi çalışmak için, oyalanıp duruyorum bazen deli oluyorum ya.

kızlar ben döndüm, bugüne kadar girdiğim en kötü denem sınavıydı:gitme:
çok zordu bence, netlerimde rezalet, acayip moralim bozuldu. matematikten 14 tane işaretleyebildim ve ona rağmen yanlışlarım var:sinifsinif:

merhaba kızlaaaar. nasılsınız? tek tek öpüyorum hepinizi....
pikolata bozma canım moralini. sonuçta denemeler bunun için var değil mi? kpss böyle olmayacak emin olabilrisin, benden sana garantikaydirigubbakcemile3
bu arada dün gece 2 saatlik rezil bi uykudan sonra alese başvurmak için sabah 9dan 2ye kadar araba kullandım kafamçokkarıştı bitmiş vaziyette döndüm eve ama o halime rağmen 80 matematik sorusu çözdüm alkisalkisalkis aferin bana. akşam çalışabilir miyim bilmiyorum ama..

aaa patiska çok saol ales başvurularını tamamen unutmuştumolumunekankayizsmile
yaaa hala ders başı yapamıyorum çok canım sıkıldı bu sınava:gitme:

aaa patiska çok saol ales başvurularını tamamen unutmuştumolumunekankayizsmile
yaaa hala ders başı yapamıyorum çok canım sıkıldı bu sınava:gitme:

ne demek canım benim bilseydim daha önce hatırlatırdım...
kızlar ben biraz daha matematik çözdüm bi iki test kadar ama artık bayılmak üzereyim uykusuzluktan. hepinize iyi geceler. inşallah ben de bundan sonra sabah erkenden uyanacağım....
kolay gelsin sizlere, çok öpüyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…