2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Merhaba kızlar, gülsucum canım iyi gezmeler sana , hilalcim sanada iyi yolculuklar.
Kronik unutkan canım bu arada başağın problemini anlamamıştım bende senin çözüm yolun baya işime yaradı,anladım bende.
Kızlar benim canım sıkılıyor.ıçim bir tuhaf.Yetiştiremicem, ben ne yapıcam bilmiyorum. Coğrafya'dan ekonomik cografyayı bitirmeye çalışıyorum, daha bölgeler var en baştan da tekrar etmem lazım.

Tarihin ikinci tekrarı daha bitmedi,
Matematik problemlere baştan dönmem lazım
Vatandaşlığa daha başlamadım bile
Türkçe bitti çok şükür.

Ama ben kendimi sıkışmış,daralmış, stres için de hisediyorum:çok üzgünüm:

Selamlarr yargının denemesi vardı bugün
30 türkçe
28 mat
47.50 Gk olmak üzere 105.50 netim var bu bir rüya olmalı Allah bozmasın:Saruboceq:
Ayrı bi mutluyum bugün kendime verdiğim sözü tutacağım şimdi giyinip süslenip dışarı atıyorum kendimi görüşmek üzere
Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah :Saruboceq:
Işıl ışıl bi gün diliyorum herkese sositososito

merhaba arkadaşlar

aaa kaç saattir kimse girmemiş
herkes dışarda geziyor galiba

kronik unutkan süpersin valla darısı başıma inşallah
pinky canım ara ara bana da öyle oluyor sanırım bende yetiştiremeyeceğim

başak napıyorsun nasılsın canım?

evdeyım canım dersane ckısı arkdaslarka gezdık sonra bıze geldık smıd yolladım arkdslarımı bu arad ben sabah kalkamdım sadce son 2 ders matematıge gttım:sinifsinif:

merhaba kızlar.
bugün uyandığımda doğan hocadan "belalım olan" üslü sayılar videolarını izledim, sonra nihat hocanın videolarındaki soruları çözmeye çalıştım... sonra kitaptan soru çözmeye başladım ama sonra başıma ağrılar girdi... yatağa gidip 2 tane tarih testi çözdüm ve uyudum, bu saatte ancak kalkabildim...
acaba önyargıyla mı yaklaşıyorum, bilmiyorum ki. normalde matematiği severim ama üslü sayılar olunca yapamıyorm...
Kronik unutkan bravo vala alkisalkisalkis Allah bize de nasip etsin...
Pinky canım panik yapıyosun gibi geldi bana. hepsini birer kere bitirmişsin zaten, tekrarlar o kadar uzun sürmeyecektir, hiç dert etme...
Başak'ım vala ne güzel geziyosun yaaa, ben burda günlerce evden çıkmıyorum... benim için de gez (
Eşim aradı şimdi , hazırlan seni yemeğe götüreyim dedi. yaptığımız tek sosyal aktivite bu... Onun dışında evden burnumu bile çıkarmıyorum vala :çok üzgünüm:
hepinizi öpüyorum kızlarrr

Teşekkürler kızlar ilk defa bi sınavı bu kadar rahat geçirdim vatandaşlıktan pek bişey bilmediğimden sürem bile arttı dönüp dönüp kontrol ettim
2 geometri kaçtı işte
bence geometri olasılık permütasyon kombinasyon dururken üslü sayıları sevmemek haksızlık olur sempatiksalakcinni
gözünde büyütmüş olma ihtimalin yüksek zevkli konudur bi kere çerez niyetine çözülür bir kaç testten sonra takılmadan çözmeye başlarsın
Eğer çözemediğin olursa yazarsın beraber bakarız sositososito

pinky ikinci tekrarlarınmı bitmedi?ben daha türkçeye hiç çalşmadım vatandaşlığı bitiremedim mattanda üç dört konu çalıştım benim halim daha vahimeyvahedigeldismile sadece tarihten iki tekrar yaptım kronik unutkan muhteşemsin !105 net Rabbim banada nasip etsin inşallah sözde kendi kendime plan yapmıştım günde 500 soru çözücem diye bugün 152 tarih 93 coğrafya 33 vatandaşlık çözdüm en fazla 100 daha çözebilirim çözenler nasıl çözüyor anlayamadım yaaabilmiyorumkismile

Patiska, gülsü, ecesu, Mavli kızlar evet panik durumdayım Vatandaşlığa hiç başlayamadım. Matematikten problemleri tekrar etmem lazım , coğrafya tekrarı, tarih tekrarı da duruyor Günüm çok çabuk geçiyor anlamıyorum kızlar, off bilmiyorum ben çok umutsuzum kendimden:çok üzgünüm:

dur arkadaşım yaaa benide panik etceksin daha sınava 3 ay var hem soruları çözerken tekrar yapılıyor zaten yapamadığın soruyu kontrol ediyosun bu arada tekrarda etmiş oluyosun ben napıcam ya matematiği hiç çalışamıyorum mafoldumben

3 ay var evet,bazen böle oluyorum sanki çok az kalmış boşboşunaa bi sürü zaman geçirmişim gibi geliyor, off allah kolaylık versin, hiç deneme çözmedim daha, korkuyorum çünkü bitiremedim tam anlamıyla herşeyi. canım sende matematiğe başla, bende coğrafyayla tarihi bitireyim bu arada problemleride.

haklısın hemen matematiğe başlamam lazım :sinifsinif: bu arada sende denemelere başla bence ben bu hafta başladım nerede eksiğin olduğunu ancak öyle anlayabilirsin benim bir derdim daha var ders çalışayım derken herşeyi boşladım kilo aldım şuan onun siniri var üzerimde sanki hamile gibi hissediyorum kendimi ders çalışırken birde yürüyüşe ve diyete başlamam lazım ufffffff Allah'ım sen bize yardım et işlerimizi kolaylaştır(AMıN)

saol canım benim... diyorum ya, üniversitede türevler integraller, matematiksel iktisatları falan yap, sonra gel üslü sayılarda ööle bak :1shok: bakalım test çözücem şimdi, eşim de anlar matematikten, o da çözemezse size sorarım... teşekkürler :1hug:

merhaba arkadaşlar ne yapıyosunuz bugün biraz coğrafya çalıştım bölgeleri ececik güzel yapmışın ama bi dakka boş durmuyosun karşılığını da alıyosun ne güzell...
başağım fatoşum ecesu pinky patiska sizler nasılsınız ne çalışıyorsunuz...

selam kızlar basvurular hangı ay olucak ben bu sene ısletme son sınıftayım hıc calısmadan gırcem vaktım olmuyor... sınavlarım bıtınce 1-2 ay vaktım kalıcak sanırım o arada calıscam.Netten calıstgıınız siteler var mı yoksa kıtaptan mı calısıyorsunuz

Pinky'cim rahat bırak canım kendini, göreceksin sınavdan sonra bu yazdıklarına güleceksin...
Mavli canım iyi çalıştığını verimli olduğunu düşünüyosan 500 diye zorlama kendini.. 300 olur ama acayip verim alırsın, bilmediğin bişeyler öğrenirsin, o zaman tamamdır...
ben hepimize inanıyorum kızlar... beraber halledeceğiz bu işi

ben bugün tüm öğleden sonramı uyuyarak geçirdim ya şimdi test çözücem bakalım... çok geç uyumak da istemiyorum, yarın erken kalkabilmek için.. o yüzden yatakta çözücem , umarım tutar bu taktiğim zemuszemus
kocaman öpüyorum sizi

slm kızlar bende eve yeni girdim güllsucumm saol tatlışım bugün bisürü alışveriş yaptım saatler babetler elbise tişört ohhhhhhbayanssulusmilezemuszemus

Gülsu'cum hoşgeldin canım... iyi diyelim iyi olalım :) sen nasılsın ??
neyse ben kaçtım... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…