2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

saolun geziyorum habire işte biraz da çalışıyorm dönünce daha sıkı başlıycam inşallah arkadaşlar coğrafi bölgeler videosu bulamıyorm sözelciyiz dışın da var mı bildiğiniz...

kızlar ben de sayı problemlerı çözuyorum35 soru çözdm bırazcık daha çözup yatarım sabah 8de dersım var.yarın aldgm fotokobılr hazır olucak onları alcam birsuru çözcek sey olcak

iyi gecelr kızlar öptm

Günaydın kızlar... taktiğim işe yaradı galiba :) matematikten 30 soru çözdüm, türkçeden de 3 test çözdüm uyudum...
Şimdi şu üslü sayılarla debelenmeye devam, ama ilerleme var gibi. yine de yapılması gereken şeyi hemen göremiyorum, sanırım daha çok soru çözmem gerekiyor...
biraz daha matematik çalışıp tarihten osmanlıya geçeyim diyorum bugün, bakalım...
çook güzel bi gün olur umarım bugün hepimizi için a.s.

Kızlar selamlar canlarım herkese
Gülsucum canım pek iyi değilim, Bugün Sayı problemlerini bitiriyorum ve coğrafyadan bölgelere çalışıcam ihtiyaç videolarından, sen nasılsın canımcım

Mavli bende 3 kiloya yakın aldım sınav stresinden çikolata yemekten. 1 haftadır azalttım yemeyi, bi de önümüzdeki cumartesi erkek arkım gelcek,çok heyecanlıyım 2 aydır görmüyorum, şu hafta 2 kilo vermem lazım :bbo:

Mavli deneme çözmeye şu an hiç cesaretim yok, 2-3 hafta başlayamam gibi.
Patiska canım benim, inşallah dediğin gibi olur.
Fatos,berry,başak,ececik,ecesu,piko,kronik,hilal ve diğer kızlar umarım hepiniz iyisinizdir, öpüyorum her birinizi ayrı ayrı

kızlar merhabalar napıyosunz ben de yenı geldm eve ders ek ders derken bu saat oldu cıkstada fotokıbılerımı aldım 68 ytl tuttumafoldumben

sonrada arkdsla kahve içmeye gttık ve öluyorm yorgunluktan bıraz uyucam aksam calsırım artık hepınız ıyısnz demı kızlar

kızlar dünde giremedim:çok üzgünüm: offf çok gerginim, dün misafir verdı, açıköğretim sınvına gelmiş bizde kaldı. sinir oldum veee hiç ders çalışamadım. bugünde aynı şekilde.
yarında kuzenim geliyor hafta sonu öss ye girecek,o zamana kadar bizde kalacakmış:çok üzgünüm:
gelen giden hiç eksik olmuyor ya, Allah eksik etmesin ama tam rayına oturtuyorum, kafam dağılıyor:dilcikar:

birazdan ınkılapları bitireyim diyorum. en azından konu çalışayım,ço yorgunum ama zorlayacağım kendimi.

pinkycim hiç sorma ben de acayip panik oluyorumeyvahedigeldismilekonular bitmedi, kendimi tam veremedim. bir de 23 Nisanda sözüm var, uufff. kendimizi toparlayıp sistemli bir şekilde çalışmamız lazım.

ececik hayırlı olsun cicişlerin.

kronik unutkan tebrik ederimopuyorumnanaktanAllah hepimize nasip etsin, bize de çalışma taktiği verir misin? Türkçeden nasıl netlerini yükselttin?

Almanya 1.Dünya sav. da Osmanlı ile ittifak yaparak Osmanlı devletinin ;
1. Dini
2. Jeopolitik
3. Askeri

özelliklerinden hangilerinden yararlanmak istemiştir?
ben hepsi dedim ama cevap 1 ve 2 imiş.

bacılar ben size sınavla alakalı bişi sorabilir miyim, yani kpss hakkında soru sorma topiği burası mı?

Almanya 1.Dünya sav. da Osmanlı ile ittifak yaparak Osmanlı devletinin ;
1. Dini
2. Jeopolitik
3. Askeri

özelliklerinden hangilerinden yararlanmak istemiştir?
ben hepsi dedim ama cevap 1 ve 2 imiş.

canım 1ve 2 olacak evet çünkü osmanlı devleti son dönemlerde birçok savaşta yenildi almanya ya askeri gücü değil insan gücü lazımdı çünkü osmanlıda savunma yapıp can verecek birçok insan vardı bunu hocadan da dinlemiştim aman dikkat edin demiştia.s

patiskacım haklısın öğrenmeden geçilmemeli zannedersem ben yanlışlarımın doğrusu neymiş diye baktığımdan 500 çözemiyorum tabi birde kaytarmaktan bugün söz verdim 500 çözücem diye öğlen komşu çağırdı kızının nişan tepsileri gelmiş gitmesen olmaz gittim haaa bu arada kız daha liseye gidiyor nişanladılar o yaşta evlenmeyi hiç istemedim ama herkes hadi darısı sana diyince sinir oluyorum(şu mantığım devreye az girse bende evlencem zaten) bu arada pikolata Rabbim hayırlı eylesin! sözün varmış hadi darısı benim başıma:roflol::roflol::roflol: pinkycim bende yeşil çayıma başaladım birde mate alayımda iştahım kesilsin bari.......eveeeet bugün 215 soru çözdüm bir matematik videosu izledim gideyimde biraz daha soru çözeyim çok uzattım:) hepinize öpücükleropuyorumnanaktan

günde 100 soru çözmeye başladıktan sonra türkçe netlerim arttı özel bi çalışma taktiğim olduğu söylenemez yani :sm_confused:
soru içinde
halifenin dinsel ve siyasal gücünü kullanmayı düşünüyorlardı (halifenin savaş ilan etmesiyle ingiliz ve fransız sömürgelerinde yaşayan müslümanları ayaklandırmak için ) bu yüzden 1 vardır
ingiltere ve fransanın boğazlar yoluyla ruslara yardım etmesini önlemek ayrıca osmanlı toprakları üzerinden ortadoğu petrollerine ulaşmak ve ingilterenin hindistan sömürgelerini tehdit etmek istiyorlardı bu yüzden 2 de vardır
ama almanlar osmanlı ordularının eğitilmesi silah yönünden desteklenmesi durumunda başarılı olacaklarını düşünüyorlardı bu yüzden 3 yoktur

mavli malum yaz düğün mevsimi Allah herkesin hakkında hayırlısını versinde bir de ah şu darısı başınalar yokmu annem yine başladı söylenmeye :1rolleyes:
Yıllardır o kadar çok söylediler ki bende bağışıklık yaptı sanırım darısı başıma olmuyo sırnaşık şey
pikolata hayırlı olsun canım :1hug:

canlarım napıyosunz

ben de aksamustu yattım bıraz sonra aldgım fotokobılerı düzenledım toplam 21 tane soru banlası yaprak test dneme karısık onların üzerıne isimlerını falan yazdım sadce egıtım ve türkcelerı smdı çözcem dıgerlerını konularım bıtınce çözcem bu gıdısle hıc bıtcek gıbı de degıl amabilmiyorumkismile

smdı de ölçmeden soru çözcem unutmusmuyum bakalım konuyu.yenı konu calısmıcam bu aksam yarın calısrım bu aksam soru çöcem

kızlaarr canlarım napıosunuz bugün çalışamadım işlerim vardı(( yarında dershaneye gidicem
türkçe - tarih var
pikolata cnm çok tebrik ederim

teşekkür ederim ilginiz için. soruyorum o vakit..kaydirigubbakcemile2

ben kpssye gircem ama zerre bilgim yok. aslında memur olmaya da niyetim yok ama ailem çok ısrar ediyor o yüzden sadece sınava gireceğim...

mimarlık mezunuyum, sadece genel yetenek ve genel kültür sorularına gireceğim değil mi? geçen senenin sorularına baktım biraz. sınavda kaç dakika veriyolar bu sorular için?

Günaydın kızlarr,herkess nasıll bakiimmm , mavli canım yeşil çayların çok olsunsırnaşık şey , benim nişanım Temmuza kadar zayıflıcam, bu cumartesi bizimki gelcek, off çirkin hissediyorum,bi kaç kilodan bişicik olmas ya rahat bıraktım kendimi:teselli:
Başakcım iyiyim canım ben bugün daha iyiyimm
Pikocum hep öyle sistemli çalışmalıyız diyorum ama bi oturmadı rayına ya
December canım hoşgeldin.
Kolay gelsin kızllaaarr herkeseeeeeeee:içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar yenı kalktım kendıme gelmeye calısyorum

pinkycım günaydın tatlım takma kafana emınım o bır ıkı kıocuk sana cok yakısmıstr ve erkek arkdasın da senı cok begenecektr kilolarını falan görmıcektr rahat ol:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…