2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hoşgeldin gülsucum

kızlar ben bugün eve çok geç geldim
hiçbir şey çalışamadım midem bulanıyor
sanırım bişey çalışamayacağım hemen yatıyorum
iyi geceler hepinize

Ben hepinizin yerine çalışayım en iyisi laelaelaelaelae
Size bakmadan yatmayayım dedim artık yüzümü hissedebiliyorum ama hissetmesem daha iyi olurmuş ağrım var senağlama
Tarihten 1.dünya savaşına antlaşmalara falan baktım coğrafyadan da biraz tekrar yaptım
Yarın yargının denemesi var merak ediyorum acaba nasıl olcak bu hafta genelkültüre iyi çalıştım neler çıkarabilcem görcez bakalım
Eğer sınavım güzel geçerse kendimi ödüllendiricem akşama kadar gezicem
( bahane arıyorum delikafadulden )
Büyük ihtimalle yine kötü geçicek yargının denemelerine giren oldumu şimdiye kadar en yüksek puanının kaçtı ? Benim 55 ten yukarı çıkmadı klava:

bende seni:)) ama gülsu kaçmış:)
pikolata yeni cicilerini güle güle kullan
kronik diş ağrısı çok kötü olsa gerek çok geçmişşş olsun
hilalcim iyi yolculuklar kendine verdiğin sözü unutma dersleri ihmal etme

kızlar ben de program gelstrmeden soru çözuyormkaydirigubbakcemile2 uykum yok ama yatmam gerekıyor sabah dersane var bırazdan yatarım hepınıze ıyı gecelr kızlar opuyorumnanaktanyarın dersaneden sonra arkdsla gezcez gec gelıırm eve:kedi:

slm kızlar herkes yattımı dersmi çalışıyor yoksa,hilalcim canım benim ii yolculuklar tatlım planın süper umarım uygulayabilirsin,gülsucum iiyim şekerim ohh bol bol gez bende yarın gezmeye gidiyorumzemuszemusbende yemekten sonra duş aldım saçlarımı düzleştirdimbayanssulusmilegeçenlerde gazetenin verdiği denemeyi yaptım vatandaşlık hariç 92 net yaptım geometriden küp vs.formülleri unutmuşum onu es geçtim sonradan yaptım yanlışlarda genelde dikkatsizlikten çıktı oh moralim düzeldimatematikten problemleri tekrar ettim 40 soruda ondan çözdüm,birazda türkçe çözüp yatıcam ii geceler canlarımyerimseniben

Günaydın kızlaaaar opuyorumnanaktan
dün akşam giremedim maşallah kaç sayfa geçmiş, herkes bomba gibi maşallah
hemen derse oturuyorum, bu kadar erken uyanmamın bi anlamı olsun di mi....
hepinizi tek tek öpüyorum, iyi çalışmalar :1hug:

merhaba ben bu sene aslnda ygs ye gircem lysde dahil yani.. ama bize hocamz dedi kpssyede girin hem memur olursunuz hem okursunuz çünkü bu sene sonmus daha lise mezunular kpss ye giremicekmiş üniversite zorunluluğu getiriliyormus bide bilgileriniiz daha taze dedi kpss basvuruları basladımı ayrıca ne kadar yatırılcak bankaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…