2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

günaydın kızlar dün 2 de yattım anca kalkabıldım yatmadan da türkce çözdm
cografyadan ekonomık cografyaya geldım ama gözum korktu ne kadar uzun ya daha tarıhe baslamadım ben bu gıdısle de baslayamıcam galıba

günaydın kızlar..ecesu kendini kastınmı canım yalnız kaldım diye..rahat ol diyeceğim ama senide anlıyorum..bol bol dua et canım..biraz dinlenrici çay falan içsen..melisa çayı papatya çayı falan iyi gelir..

bende tarihten video izledim ay bitmk bilmiyor ya..şimdi soru çözeceğim.

günaydın canlarım hilalcim napıyosun fıstığımolumunekankayizsmile mavlicim geçmiş olsun canım,ecesu maşallah sabahladın demek insan kendine zor geliyor öyle olunca da,bende 3 te yattım soru çözdüm biraz,kahvaltı yapayım bende başlarım birazdan

canlarım 1 tane türkce testı çözdm 2 tane de ölçmeden test çözdm smdı hazırlancam bı arkadasın kardesıyle göruscem haftasonu sınava grcek de öpüyorum kızlar sızı

Gunaydın kızlar, gunaydın diyorum geç kalktım bugün başım ağrıyor epey, bikaç işim var canlarım öpüyorum iyi çalışmalar.

kızlar merhaba... bu saate kadar hiç çalışamadım, dışardaki işlerimi hallettim.
kızlar annem ameliyat oluyor dizinden pazartesi günü, dayanamadım ben de cumartesi izmire gidiyorum... 15 gün kalıcam, laptopumu ve kitaplarımı da götürücem, umarım çalışabilirim...

merhaba kızlar
hastayım fazla giremiyorum
Atatürk ilkelerinden 85 soru çözdüm o kadar
bide gitmişler beni apartman yöneticisi seçmişler toplantıya bile gitmemiştik telefon açtılar gel yönetici oldun diye ne anlarsam yöneticilikten artıkın siz düşünün halimi
hesaplarımı üzerime almak için bütün gün bankadaydım nerdeyse dahada halledemedik yarında gitti muhtemelen
sabah kapıcı geldi b bloğun elektiriği bozulmuş dedi hönk diye kaldım ee ne olcak şimdi diyorum adama
başıma iş açtım zaten derse zor zaman ayırıyorum naapcam bilmiyorum
siz nasılsınız kızlar okuyamadım geçmişi
gülsuu tatlış çalışıyormusun yoksa geziyormusun
başak ecesu ececik hilal pikolata patiska pinky berry mavli kronik tüm arkadaşlar iyi çalışmalar şekerler

yönetıcı fıstıkopuyorumnanaktan nbr basına iş almıssın valla keske itiraz etseydın cnm

buarada cok gecmıs olsun canım nneyın var

kızlar ben geldımm ayy daha yenı eve geldım yemek yıyıp baslarım calsımaya kızlar ya cografyadan ekonomk cografyaya nasıl alsıtınz cok uzun gözum korktu birsuru ezberlencek sey var onemlı mı

gülsucum fıstıkım nasılsn bu gun dizi günün demı

Merhaba kızlar...
ya sanırım motivasyonumu kaybettim iyice...Korkulacak bi ameliyat olmasa da ameliyat işte senağlama kitaplarımın hangilerini götürücem, notlarım vs.
bugün sabah yalandan birazcık test çözdüm ama şu ana kadar hala bişey yapamadım. Yaprak Dökümünden sonra eşitsizlik ve mutlak değer çözücem ben de.. Dün derste orayı işledik.
Bu arada kızlar size bişi sorucam. dershanede tarih hocası soru çıkmadığı için müfredatımızda osmanlı kuruluş ve yükselme yok demişti, sizce de oralara çalışmaya gerek yok mu?

Bu arada Ececim benim pisi de kuyruk adeta. ama bugün kızgınlık yüzünden ilaç verdik, sabahtan beri baygın yatıyor.. Bi günlük eksikliği bile öyle farkediliyor ki evde.
tek tek yazmıyorum, sizler nasılsınız kızlar? bu ara genel bi rehavet mi var üstümüzde, bana mı öyle geliyor?

Son düzenleme:
Herkese merhaba
patiska kendi adıma cevap vericek olursam rehavet demeyelimde vicdan azabı daha çok bilgisayarın başına oturunca kalkamam diye açmıyorum eğer bir sorum olursa araştırmak için geliyorum mesela şimdide var sizlere sormaya geldim opuyorumnanaktan
Boğazlar sorununa takmış durumdayım

Çalıştığım kaynakta hünkar iskelesi antlaşmasıyla ilk kez uluslararası bir sorun haline geldiği
1841 londra boğazlar sözleşmesi ile boğazlar sorununun ilk kez çözüme kavuşturulduğu yazıyor.

Başka bir yerde

1833 tarihinde Ruslarla imzalanan Hünkar ıskelesi Antlaşması ile ilk kez Boğazlar sorunu ortaya çıkmıştır.
1841 tarihinde imzalanan Londra Boğazlar Sözleşmesi ile boğazlar sorunu milletlerarası bir statü kazanmıştır yazıyor
Hangisi doğru ?
Sonra
Sevr de uluslararası bir komisyona bırakılacaktır şeklinde geçiyordu
Mudanya ateşkes antlaşmasında istanbul ve boğazlar tbmm yönetimine bırakılacak tsk barış antlaşması imzalanıncaya kadar doğu trakya ve boğazlar bölgesine girmeyecek maddesi vardı
Lozan barış konferansında boğazların iki yakasına türk askerinin girmesi yasaklandı boğazların denetimi uluslararası bir kurula bırakıldı yazıyor
Boğazlar sorunu kısmı karıştı bende :S
Birde
En son 1936 montrö antlaşması ilemi çözümlendi ?

kronik unutkan baya karışmış ama sonunu iyi biliyorum aklinialirimsmilelozanda komisyon yönetimindeydi montrö ile tam hakimiyet türkiyenin oldu.......pinky geçmiş olsun dileklerin için sağol canım ......patiska annenede acil şifalar arkadaşım üzülme toparlarsın ders çalışmayı .......ben bugün 5 adet denemenin sadece tarih sorularını yaptım genele hakim olayım diye yarın dershanede denemem var hiç hazır hissetmiyorum inşallah iyi geçer, ben çıkıyorum huzurlu ve güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle!öptüm arkadaşlaropuyorumnanaktan

canlarım napıosunuzz
yazılanları okumadım gününüz nsıl geçti umarım bol sorulu geçmiştir:))
bende bütün gün dershanedeydim çok yorulmuşum eve gelince anladım
tarihten 75 matematikten 50 soru çözdüm.

canlarım ben bıraktım calısmayı basım fena agrıyor.bugun sabah 1test tükce 2 test ölçme degerlendırmeden soru çözdm sonra dısarı cıktım aksam geldım

aksaam da cografyadan ekonomık cogrfyaya basladım ay ne cok yetısen şey varmıs türkıyemızdekaydirigubbakcemile3 dha birsuru calsıscak sey var kızlar sız nekadarda bıtrdiniz ekonomık cografyayıbilmiyorumkismile

slm kızlar patiskacım kıyamam ben ona yaa demek baygın baygın bugün kaydirigubbakcemile3bende bugün anlatım bozuklarından 200 soru çözdüm coğrafyadanda 2 video izledim kupon biriktirmiştim bugün bitti baakalım ne zaman gelecek elimde birsürü kitap oldu:sm_cool:şu 2.tekrarım bitsin o zaman başlıycam bazılarına zemuszemus

patiskacım bu arada çok geçmiş olsun canım anneneopuyorumnanaktanfatoşum yönetici oldun demek hayırlı olsunvereliniortakeşimde yöneticiydi aman ne zor bi iş ya milletle uğraşması,bıraktı en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…