- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.061
günaydın kızlar yenı kalktım ananemler ve teyzemler geldı kahvaltıya kahvaltıya oturuyorm smdı
buraya kıs gerı geldı mükemmel yagmur yagıyor. valla ben boyle havalara bayılıyorum.ruhumu yansıtıyor galıba
hılalcım yaşlılık zor gercekten yaslılar cocuklarını torunlarını bı zmandan sonra yanlarında isterler mutlu olurlar ıyı düşünmussun
dıger kızlar sız nerdesınz bakayım.pınky mavlı berry pıkolata ececık ecesu gulsu gülsah adını unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar
günaydın hilal okuyunca çok üzüldüm inan benzerlerini bizde yaşadık yeni sayılır acısı geçmedi
kahvaltı yapıyorum kek yapıverdim bide süs balığı bayanssulusmile almaya gidicem yakın zaten sonra başlıycam...
herkese iyi çalışmalar ...
günaydın arkadaşlar
2 gündür giremedim gülsu, başak, hilal, bery, pinky,mavli, ececik,gülşah, pikolata, patiska, bengisu nasılsınız kızlar?
hilalcim geçmiş olsun, Allah şifa versin canım
benimde anneannem hasta ikide bir hastanede yatıyor aklım hep bursada ...
kızlar dün misafirlerim vardı 15 büyük 5 tanede çocuk delikafadulden
bir önceki günde hazırlık yaptım
o kadar yorgunum ki anlatamam
akşamda eşim birini çaya davet etmiş o da çok geç gitti
dün hiç oturmadım nerdeyse
bizim tayinlerin açıklanmasına tam 1 ay var
tayinler açıklandıktan sonra da eşya toplamaya başlarım
offf dersleri bende çok boşladım napıcaz kızlar yaaa
hilalcim Rabbim şifa versin en doğrusunu yapmışsın Allah razı olsun ! benim dedem 3 sene önce vefat etti bazen bir hatamız oldumu diye düşünüyorum son 2 sene hastaydı ama çok şükür yanyana oturuyodukta her ihtiyacına koşabiliyorduk bunu düşününce içim rahatlıyor......benim kıymetlim dedem( bana hep altın kızım derdi) Rabbim mekanını cennet eylesin!..
Hilalcim Allah yardımcın olsun;durumun çok zor;sınavdan önemli şeyler var tabiki..
kızlar toparlanacagımıza inanıyorum..
başakçım msn kapandı kendi kendine yine yazamadım sana
bende okuldaydım..sbs kursları kalktı ve şükür eve 2 bucukta gelcem..işime yarıcak bu durum;çok sevindim..onun dışında okulda ve evde test çözmeye devam ettim bugün..arkadasımız aradı;canlı müzik varmış..biraz gezmeye gidelim dedik..havada soguk gibi ama olsun..değişiklik olur belki..
bu arada rehberlikten çok zorlanıyorum..neden bilmiyorum..ayarlayıcı;önleyici vs..bide adamların meslek kuramları..ne yapıcam kızlar???
günaydın kızlar videolarım bitti tek vatandaşlık kaldı pazartesi başlıycam onada kaç gündür sırf soru çözüyorum ,dün 550 soru çözdüm 3500 lük soru bankasını bitirdim cumartesiden beribu hafta böyle olsun bari,gözlerim çok ağrıyor yarın da memlekete gidicez annelerimizi bırakıcaz pazar dönerim,bu arada deneme sınavına girdim 90 aldım:dance:
kizlar beni de alin ben de calismak istiorum kazanmak istiorumeyvahedigeldismile
ilk defa giricem cok korkuorumeyvahedigeldismile
maşallah maşallah,seni her gördüğümde maşallah çekme zorunluluğu hissediyorum aksi takdirde nazar değecek diye korkuyorum gerçekten..
harikasın canım..inşallah böyle devam edersin..istedğim performansı buradada gösteremedim ben...benim devam eden isteksizliğimin üstüne bide bu üzücü olaylar derken hepten gitti..bugün biraz daha iyiyim..şimdi çalışmaya başlayacağım oysa saatlerdir uyanığım..6 da kalktım..daha doğrusu kalkmak zorunda kaldım..
şimdi başlıyorum..
7 bin küsürlük sorudan acaba kaçtanesini çzödüm..sen 5 günde benim hedefin yarısını yapmışsın ohaoldumsmile
günaydın kızlar videolarım bitti tek vatandaşlık kaldı pazartesi başlıycam onada kaç gündür sırf soru çözüyorum ,dün 550 soru çözdüm 3500 lük soru bankasını bitirdim cumartesiden beribu hafta böyle olsun bari,gözlerim çok ağrıyor yarın da memlekete gidicez annelerimizi bırakıcaz pazar dönerim,bu arada deneme sınavına girdim 90 aldım:dance:
canım benım tebrık ederım hem çözdgn sorular için hem de deneme sonucun için
ececik süpersin şimdiden kazandın başağım gibi bende çok tebrik ederim ben daha başlamadım çalışmaya....
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. bende kpss girecem ama bu ara pek çalışamıyorum kaç gündür masanın başına oturup başka şeylerle uğraşıyorum(( biraz destege ihtiyacımm var olur musunuz? (
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. bende kpss girecem ama bu ara pek çalışamıyorum kaç gündür masanın başına oturup başka şeylerle uğraşıyorum(( biraz destege ihtiyacımm var olur musunuz? (
bendensin bacım. kitap aldım sağ taraftaki rafta öölece duruyolar :) napsak da çalışsak ya.
bilmiyorum ki
atomik gel biz kpss arkadaşı olalım, sen de benim gibi sıfırdan başlıyosun naaptığımızı yazalım burdan olmazmı. günde şu kdr soru çözelim falan diye de günlük sınır koyarız falan.. belki öle olunca kendimizi sorumlu hissedip bişiler yaparız :)
ohcanimadeysin ben de laf olsun diye gircem kpssye ama, lisans mezunu olup da "aman geometriyi bile çözemedi sözde mimar olcak" deme potansyeli olan insanların naçizane çenelerini kapamak için çalışmak istiyorum ben de :/ yoksa memur olmak hiç istemiyorum. hoş özelden de iş bulamadım bu güne kadar ya.
kizlar kizlar beni de alin ben de cok korkuorum birbirimizi gaza getirelimeyvahedigeldismile
calisma saatleri koyalim ara verince de beraber muhabbet ederizkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?