- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.101
kolay gelsin atomik, bende bu gece çalışıcam, biraz da keyifsizim, aşkım amcasını kaybetti, çok üzgün gece gece de yollara düştüler bilmem kaç saatlik yol, aklım fikrim onda, kafamı dağıtmam lazım hiç uykum yok, ders çalışıcam.
ela önlisansların sınavları yanlış hatırlamıyorsam eylül gibi yani senin sınava var bizim yani lisansların sınavları temmuzda ondan bizim pek bişey kalmadı gibi başvurular mayıs ayında olucak dersleri sormuşsun türkçe,matematik,tarih,coğrafya ve vatandaşlıktan sorumlusun yani bizim gibi
teşekkür ederim aticim..
finalleri atlatır atlatmaz kitap alıp çalışmaya başlıcam...ya bişey daha sorcam benim pek matematiğim iyi değil kaç soru yapmalı bir yerde yerleşmek için ..aslında genel olarak kaç sorudan kaç net yapınca 75-80 puan yapar..bilgisi olan varsa çok sevinirim..
teşekkür ederim aticim..
finalleri atlatır atlatmaz kitap alıp çalışmaya başlıcam...ya bişey daha sorcam benim pek matematiğim iyi değil kaç soru yapmalı bir yerde yerleşmek için ..aslında genel olarak kaç sorudan kaç net yapınca 75-80 puan yapar..bilgisi olan varsa çok sevinirim..
atomik meraba bölümün ne benim b matematik sorum olacakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?