- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #7.881
canım ben çalışamıyorum kaç gündür. tayin heyecanı sardı. perşembe veya cuma tayin yerimiz belli olacak. bi de eşim görevde 3 gündür yalnızım. öyle işte canım.
Günaydınn canlarımmm ececik, ecesu,gülsu,pikocum,gülşah,patiskam, mavli, hilal ve sayamadığım tüm diğer kızlar herkese Günayyddınnn nasılsınız
ecesu canım, içini ferah tut işte az kaldı tayininize, çok seviniyorum
ay ne kadar sıcak bayılıyorum walla burada daha bu saatte.
İlk defa doğan hocadan matematik videosu dinlicem de kızlar , problemlerden sadece sayı problemlerini mi eklemiş, diğerlerini göremedim videolu konu anlatım bölümünden? diğer problem konuları nerde yahu burada
günaydın pinky ben pek o kodlardan anlamıyorum ama geçen gün sen yazınca baktım.her türlü 4 yıllıkların girebildiği memurluklarmış.hava yolları işletmesi skk,işkur,gümrük vs girebiliyormuşsun.ptt de buna dahilmiş..bende 4001 kadrosu için tercih yapacağım demkki..
off bana bu sene olmayacak gibi geliyor ya..
şöyle bulunduğum içlede bi memurluk çıksa ne güzel..bişey soracağım her memurluk farklı maaş alıyor..en az hangisi alıyor..
şundan soruyorum;
geçen sene eşimin maaşına 850 tl fazla para yatmıştı..bu nerden geldi dedik haberimizmi yok maaşmı arttı dedik bütün arkadaşlarını aradı yok öyle bişey..bayağı peşine düştü işin..bankayı aradı falan..nerden geldiğini bilmediğim parayı kullanamam dedi,belki başkasının maaşı yatmıştır dedi..hakketende öyleymiş..adliyedeki icra müdürünün maaşı yatmış
şok oldum miktarı duyunca
yılların icra müdürü ve aldığı maaş 850 tl
ptt ye giren bir arkadaşım var 1500 alıyor..tercih yaparken bunlara göre yapmalıyız iyi araştırmalıyız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?