2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar ben de 10gıbı tv basına bı oturdum dızı ızlerken bu saat olmus nasıl uykum geldı dızı ızlerken uyudm bıraz sıze bkakyım dıe grdım.

sabahın körunde dersım dersım 8de amann hıc gıdesım yok dersneye gtmıyım dıe düşünuyorm

gülsucum nerdesın

canlarım yattınızmı bende bugün 150 soru çözdüm tarihten 2.mahmut,abdülaziz vs.çalıştım komşu gelmiş o çağırdı yeni geldim eve ders çalışırken uyuyakalıyorum ya bu sıcaklar mahvetti bizi:gitmeinkyycimm sen okunmuş şekerleri lokumları ye bize dua et bende sen kilo ver diye dua edicem sözkaydirigubbakcemile3 uykum yok soru çözerim bende öptüm canlarımopuyorumnanaktan

bende yeni geldim tatlışlar eşmin kardeşinin doğum gününü dün unutmuşuz acele hediye alıp gittik oda yokmuş evde bayağ bekledik gelmesini yani bütün akşamım gitti akşam hiç çalışamadım uzman kariyerden matematik çözecektim hedefim yarıda kaldı yarına da ütü işim var yinee offf..
ecesu nasılsın tatlışım ben bu robot arkadaşa bi sürü hatırlatmalar yaptım ama malesef anlamıyor ama herkesin de bir dayanma sınırı var deil mii olmuyorrrr :hulya:
herkes yatmış ecesu ikimiz varız inşallah tayininiz istediğiniz yere çıkar iyi kalpli arkadaşım Allah kavuştursun... bende çalışamıycam yatıyım da yarın çalışıyım tatlış videoları vatandaşlıktan nerden izliyosun...
in

Son düzenleme:
aman boşver gülsucum. kendi kendine yazsın dursun. canım hepimizin motivasyonu düştü. daha çok çalışmamız gerekirken biz iyice saldık kendimizi. ben uzaktan eğitimden izliyorum canım vatandaşlığı 2. dersteyim.

tayin için çok heyecanlıyım. son 5 gün yerimde duramıyorum valla delikafadulden :sm_cool: Allahım hayırlısıyla bir kurtulsak burdan.:Saruboceq:

inşallah tatlışım kurtulursunuz ya cidden düştü havalardan mı bilmiyorum sıkıldık belkide çalışmaktan
sen o siteye abone mi oldun...

hayır canım üye olmadım. ücretsiz olduğu zaman indirmiştim. iyiki de indirmişim . hoca güzel anlatıyor. bende not alıyorum anlatıklarını. memlekete giderken de özetlerimi tekrar edicem. 21 saat yol hem vakit geçer

bursaya gidiyorum canım. geldiğim yeri burda söylemeyeyim. güvenlik açısından uygun olmuyor.

Son düzenleme:
yatmadım tatlsıım uykum kactı yarın da dersneye gtmeme karraı alınca uymak ııcınde zorlamadım kendımı

yatmadan bı test çöz bakayım

Günaydınn canlarımmm ececik, ecesu,gülsu,pikocum,gülşah,patiskam, mavli, hilal ve sayamadığım tüm diğer kızlar herkese Günayyddınnn nasılsınız

ecesu canım, içini ferah tut işte az kaldı tayininize, çok seviniyorum

ay ne kadar sıcak bayılıyorum walla burada daha bu saatte.

İlk defa doğan hocadan matematik videosu dinlicem de kızlar , problemlerden sadece sayı problemlerini mi eklemiş, diğerlerini göremedim videolu konu anlatım bölümünden? diğer problem konuları nerde yahu burada

kimse yok mu kızlar, bende dogan hocanın sayı problemleri 1 dersini izledim, şimdi kahvaltı yapıp devam edicem.

bu arada canlarım benim gibi aranızda lisans 4001 kadrosu için hazırlanan yok mu??

hepiniz öğretmenlikten mi gireceksiniz, benim lisans bölümüm memur olarak almadığı için, lisans mezunu olarak düz memur alacak kadro tercihini yazıcam bir tek 4001 oluyor bu da.

günaydın pinky ben pek o kodlardan anlamıyorum ama geçen gün sen yazınca baktım.her türlü 4 yıllıkların girebildiği memurluklarmış.hava yolları işletmesi skk,işkur,gümrük vs girebiliyormuşsun.ptt de buna dahilmiş..bende 4001 kadrosu için tercih yapacağım demkki..
off bana bu sene olmayacak gibi geliyor ya..
şöyle bulunduğum içlede bi memurluk çıksa ne güzel..bişey soracağım her memurluk farklı maaş alıyor..en az hangisi alıyor..
şundan soruyorum;

geçen sene eşimin maaşına 850 tl fazla para yatmıştı..bu nerden geldi dedik haberimizmi yok maaşmı arttı dedik bütün arkadaşlarını aradı yok öyle bişey..bayağı peşine düştü işin..bankayı aradı falan..nerden geldiğini bilmediğim parayı kullanamam dedi,belki başkasının maaşı yatmıştır dedi..hakketende öyleymiş..adliyedeki icra müdürünün maaşı yatmış
şok oldum miktarı duyunca
yılların icra müdürü ve aldığı maaş 850 tl
ptt ye giren bir arkadaşım var 1500 alıyor..tercih yaparken bunlara göre yapmalıyız iyi araştırmalıyız..

canım bide buranın sıcaklığını düşünakannehir

günaydın canlarım

ben de dersaneye gtmedım yenı kalktım. pınycım dogan hoca daha sayı problemlrını yenı ekledı baska problem yok ılerleyen zammanlrda eklıcekmıs
dha

Canım walla arkadaşım 2 yıllık yüksek ookulu mezunu, 2 yıllık olan bölümünden girdi bir üniversitede öğrenci işlerinde, ki onların 4 yıllıklara göre maaşları daha az olmasına
rağmen ilk yıl 800 aldı, ikinci yıl 1200 oldu.

bahsettiğin icra müdürünün maaşı 850 değildir bi karışıklık olmuştur bence, maaşının bi artışı vs yatmıştır, o maaşa çalışan memur yoktur yani yıllardır.
Dediğim gibi arkadaşım bile 2 yıllık memur şu an 1200 oldu maaşı. Yani maaş olayını bence çok takmayalım çünkü, öyle az değil ücretler kesinlikle.

Şu an sadece çok net yapmaya odaklanalım hilalim.ıyi bir puan alırsak gerisi kolay.

başak cnm tamam teşekkür ederim, sayı problemlerinin 2. videosunu izlicem şimdi, çok güzel anlatıyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…