2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Hilal canım ya olmayacak falan deme, lütfen kararlı olalım, 1,5 ay hiç az zaman değil, lütfen moralini bozma böyle düşünerek olur mu canım,

Güçlü olmamız lazım son 2 ayımız kaldı, Sadece netlerimize odaklanalım canım, çalışmaya, çok çalışmaya.

girmişken iyi bir yere girelim yaa:kedi:
valla ebnim şuan tek yapabildiğim boş bulduğum vakitte tarihi okumak..küçük özetler çıkarmak..uzun uykuya yatarsada deneme çözmek..soru çok çözemiyorum (

Canım soru çözelim bol bol soru çözmek konu çalışmaktan da daha iyi, sorularla öğrenelim, fırsatını bulduğunda isterse bir sürü yanlışımız çıksın soru çözelim tamam mı

Moral bozmak yok tamam mı daha zamanımız varken, çalışalım canım, keşke demeyelim bir kez daha Kurtulalım artık.

ay ben ilk defa adam akıllı girmeye niyetlendim..olmazsa seneye bir daha girerim eşim bu sene kendine yön çizmiş olursun diyor..haklısın çok soru çzömek lazım..şuan çözüyorum zaten :))
canım senin netlerin kaç çıkıyor genelde denemelerde.

canım ben sadece konu konu deneme çözüyorum,daha cesaretim yok tüm deneme çözmeye konularım bitecek inşallah ay sonuna.2 hafta sonra başlıcam her gün deneme iki deneme çözücem inşallah.

hialcim bence de maaşa bakmayın. biz memur olalımda gerisi önemli değil. ben de 4001 yazıcam. ama aslında tsk da sivil memurluk veya tpao istiyorum. tpao da doğalgaz sektöründe 5 yıl çalışma şartı aranıyor. ben 2 yıl botaşta 3 yılda organize sanayi bölgesinde fabrikaların doğalgaz faturalarını düzenledim. bi de tpao olursa batman, erzurum, ankara arasında gidip gelcekmişiz. eşim açısından iyi olucak. benim çalışabildiğim yere tayinimiz çıkacak.

hepimiz için hayırlı olur inşallah.

günaydın canlarımm eşim evde bugün daa ha başlayamadım çalışmaya film izledik biraz ortalığı toparlayayım sıcaktan uyuyakalmazsam çalışcam inşllahh

Günaydın kızlar :kedi:
ben ne kadar çok uyumuşum böyle.. bi de kendime gelemiyorum bu kadar çok uyuyunca...
dün de çalışamadım zaten doğru düzgün... dışarı çıktık, evde film keyfi yaptık vs... gitti koca iki gün...
neyse şimdi vatandaşlığa bakıcam, ilk konuyu bitirmek üzereydim, testlerini falan çözeyim, daha bi sürü problem testim var yaa kafamçokkarıştı
öpüyorum hepinizi

kızlar neerledesnz ecesu bı ıkımız varız

ay ne kadar sıcak ya odam sıcak calsıamdım balkonda calsıayım dedım balkonda cok sıcak. yüzde probelmlrını anlmaya calsıyorm ben de.

ay bı dusa gıreyım de kendıme geleyım barı

gülsu gülsah canlarım nerdesınz

başakçım aranızda en şanslısı benim galiba burda hava sıcak değil. evin içi buz gibi. çorapsız hırkasız durulmuyor. ama ben ders çalışmak yerine oyalanıp duruyorum.

eşim evde olmadığı zamanlarda pazar gününden nefret ediyorum. kendime çamaşıra verdim bugün. bir sürü çamaşır yıkadım. elimde yıkanacaklarda vardı. vakit geçti yine.

ne güzel vala Ecesu... burası da yanıyor. hatta buradakiler daha bu hiç bişe değil diyorlar... kedim bile baygın yatıyor hayvancık, ne yapacağını bilemedi -tatlicadiarzu-

ecesu bak 3 gün geçiverdikaydirigubbakcemile5inşallah diğer günlerde böyle su gibi akıp geçecekolumunekankayizsmile

kızlar ben de 11 de uyandım, kendime maşallah diyorumsempatiksalakcinni
bu saate kadar matematikten ilk konulardan karışık 100 soru çözdüm.
biraz internete takılıp devam edicem.

ah pikolatacım zaman geçiyorda benim de ömrümden ömür gidiyor. allah başka ayrılık vermesin yeterki gelip geçici bunlar.

ben de vatandaşlığın ilk konusunu tekrar ettim. ilk konu karışık mı bana mı öyle geliyor. hemen unutuyorum. biraz ara vericem sonra soru çözüp anayasaya geçicem.

cnm ya o konu çok karışık:umursamaz:hatta en gıcık konu diyebilirim. ben de cesater edip başına geçemedim, nasıl olsa unutucam diye son günlere atıyorumkaydirigubbakcemile3hala netteyim ya çıkamadım bir türlü:tomato:

slm kızlar ben pikniğe gitmiştim yeni giridim eve ama harpten dönmüş gibi hissediyorum kendimi...
piknik alanında güyaa bize önceden denize bakan,yamaçta ağaç evler olur ya orayı ayırmışlar.ama orada çocukları zaptetmek çok zor oldu..düştüler düşecekler derdine öldük bittik.bide hareketliler hep peşinden koştuk..az rahat edelim dedik kumsala indik bu sefer kum yemeğe ve saçı başı kum yapmaya başladılar..hadi parka gidelim dedik bir sürü çocuk başım ağrıdı sesten bide bizimkiler küçük laftan anlamıyor,kay desen kayamıyor ama park ev dende inmiyorlar allahım kabus gibiydi..ne yediğim yemeği ne içtiğim çayı anladım...

ecesu haklısın tanalım canımda insan bide şöyle düşünüyor..1500 alanda kpss ile 800 alanda kpss ile hemen hemen aynı puanla atanıyor..ikisinin şartlarıda aynı..tercihimizi yaparken bunları araştırmalıyız ama yanlışmıyım..arada 700 gibi bir rakam heba olmasın..ben kuzenime soracağım o bu işleri iyi biliyor..gelir uzmanı kendisi.

bu arada kolay gelsin hepinize..ben şuan sadece sırt üstü yatmak istiyorum..((

kızlar ya neden bilmiyorum ama bugün çok gerginim, hiç çalışasım yok:umursamaz:
ortada bir sebep de yok. mayısta alım olucakmış, inşallah atanırım, yoksa bu kafayla 90 larda puan almam hayal.
bir de bu problemler çok moralimi bozuyor, çok zorlanıyorum. keşke vaktiyle temelim olsaydıakannehir

Selam kızlar. Ben de girmek istiyorum kpss'ye. Ama hamileyim yaa.
Korkuyorum valla düşüp bayılırsam diye kaydirigubbakcemile3
Ama bu yılı atlamak da istemiyorum.
Ayyy karmakarışık oldum yine.

kızlar merhabalar bende annemlerın zoruyla acık hava bıyere yemege gttık. yanımda test göturdm orda bıraz çözdm valla

pikocum bu memurluk alımı basvuruları nasıl 2008 2009 puanı ılemı

Hilalcim çocuklarla zor olmuş ama yine de hava değişikliği iyi gelmiştir. dinlen biraz, yarın full enerjiyle ders çalışırsın :)
Pikolata kötü düşünme lütfen. Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmaz...
Başak, Ecesu, pinky, Gülsu, Mavli sizleri de kocaman öpüyorum
ben de biraz test çözücem, problem testi... yazdım mı bilmiyorum ama uyandıktan sonra vatandaşlık ilk konuyu tekrar ettim ben de, sonra elimdeki tüm kaynaklardan testlerini çözdüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…