2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar merhabalar bende annemlerın zoruyla acık hava bıyere yemege gttık. yanımda test göturdm orda bıraz çözdm valla

pikocum bu memurluk alımı basvuruları nasıl 2008 2009 puanı ılemı

başakcım iyi olmuş, kafan dağılmıştır.
bizim için 2008 puanı ile, öğretmen alımı olucakmı bilmiyorum. olucaksa sanırım sizin için 2009 puanı da geçerli olur.

ıyi akşamlar kızlar,
tarih ne kadar vicdansız bir ders ya nasıl unutuluyor anlamıyorum,
test çözerek öğreniyorum artık sıkıldım sürekli konu çalışmaktan bu gece sırf test çözücem, internetten de araştırma yapıyorum ''ilk'' ler soruluyor hep testlerde.

off gerginlik var bende de, şu maça bile deli oluyorum deli gibi gürültü yapıyorlar, gece çalışırsam giriyor kafama birşeyler bu gece çalıştırmayacaklar sanırım ama inat ettim

kolay gelsin canlarım

bir Galatasaraylı olarak Bursasporu tebrik ederim :)) fener olmadı ya ohh , kalan hepsi kardeş takım turkbayragi
Pinky'm sıkma canını tatlım, hepimiz için durum aynı... inşallah sınavda aklımızda kalanlar çıkar

iyiyim başakçım sen nasılsın? ne çalışıyorsun? ben vatandaşlıktan test çözüyorum ilk konuyu bir de özetlerimden okudum. 3 kez tekrar ettim ya. ancak çözmeye başladım.

başakcım canımm iyi olmaya çalışıyorum, tarih testi çözüyorum, sende iyisindir inşallah canım

patiskam inşallah kolayyerlerden bildigimiz yerlerden gelir dediğin gibi, dualarımız zaten bunun için, allah kolaylık versin bize:Saruboceq:

kızlar nizamiye mahkemeleri ne zaman kuruldu bileniniz var mı ??

ecesu canım ben de yüzde problemlerıyle cebelesıyorm 75 soru çözdm ama daha bırsuru sorum var

ben bu gıdısle anayasa yapamıcam galıba zaten zamanım da yetmıyor sınavda

bende vatandaşlığa daha başlayamadım, yetişirmi kızlar , gerci bir arkadaş son bi ay kala başlamıştı yetiştirmişti başakcım.Şimdi başlayamıyorum tarih, coğrafya canıma okuyor.ee bide matematik problemlerle uğraşıyorum bende.

kızlar bilen varmı bu arada nizamiye mahkemelerinin ne zaman kurulduğunu.

merhaba tatlışlar bütün gün evdeydim ama işlerim vardı ütü yaptım her pazar gibi az çalıştım 48 mat sorusu yaptım uzman kariyerde problemleri biraz zor geldi ...
siz napıyosunuz boshayallersmile

Son düzenleme:
merhaba tatlışlar bütün gün evdeydim ama işlerim vardı ütü yaptım her pazar gibi az çalıştım 48 mat sorusu yaptım uzman kariyerde problemleri biraz zor geldi ...
siz napıyosunuz boshayallersmile

evet cnm ya uzman kariyerin soruları çok zorlayıcı. çözümlü soru bankasını aldım, gerçekten hemencik çözülülecek sorular yok. çözümlü olmasa hapı yutmuştumkaydirigubbakcemile3

Abdülaziz dönemindeydikaydirigubbakcemile2ufff hatırlayana kadar kaç dakika düşündüm, eee bunun nizamı cedid-i var, aaa bir de nizamül mülk mü öyle bir şey vardı. nizamlı bir sürü şey var, kafamda çorba oldusempatiksalakcinni

kızlar ben yatıyorum.
yasamadan 100 soru çözdüm akşam. bu kadarzemuszemusuzman kariyerin soru bankasından çözdüm, sorular çok güzel. tavsiye ederim.

kızlar bozkurt lotus olayı ile ilgili bir soru vardı testte. ulusçulukla alakalı değil diyordu. bu olay ne bilen var mı?
hepinize iyi geceler canlarımŞeniz

benimki çözümsüzz pikoo senden duydum tatlış galiba ondan aldım kaydirigubbakcemile5

aaa hadi yabayanssulusmileçözümsüz olsa yapamazdım herhalde. diğer konuları çat pat yapıyorum ama problemlerde zorlanıyorum. aslında en kolayı problemler diyor herkes ama temal olmayınca her şey zor:kedi:

saol Başakçım, iyiym canım, yüzde- faiz kar zarar problemleri çözüyorum ben de. sen nasılsn?
sizler de iyisiniz di mi fıstıklar :))
Pikolata iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…