2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

patısakacım benım de uykum geldı ya bugun topalsam 2 saat anca calsıamısımdr tarıhten 1.tbmm yı okudum bı offf

iyi gecelr canlarım

Günaydın kızlar nerelerdesiniz?
sabah 8de kalktım, kahvaltı yapıp biraz geometriyle uğraştım, yapabildiklerim yapamadıklarımdan az neredeyse, nasıl olucak bilmiyorum. belki bugün eşimin ark. gelicek yine...
sonra coğ. çözdüm şimdi de dün yapılmayan tarih tekrarı olacak.
oyy yoruldum artık

gunaydın kızlar dün size yatıyorum dedıkten sonra gttım tv ızledım.ders calsmaya gelınce uyukum oluyo tv ızlemeye gelınce masallah cin gibi oluyorum.

yenı kalktım yıne halsizim bıan önce girip cıkmak istıyorm artık sınava

gülsucum aradım senı telın kapalı uyuyormusun
gülsahcım nasıl oldun bırazdaha iyimısın

ayy işlerım var sonr abı dusa grcem

günaydınnn;kalkamıyorum yataktan yavv;öyle yoruldum bende..iyi bir tatili hakettik bence...
10 da uyandım..eğitim bilimleri denemesi yaptım;malum zopzorlardan;26 yanlışım çıktı..harbiden .çok zor..gece eşim benim için birkaç yöntem tekniğin sunusunu hazırlamış;çok geç yatmış..kıyamam ona benopuyorumnanaktan
şimdi biraz evi toplarım şurdan burdan..sonra bi duşa girerim..sonra oturur çalışırım..şükür boyun ve sırt agrım azaldı;ama eşim biligsayar karşısında çok durma sınav öncesi diye kızdı biraz-tatlicadiarzu-
patiskacım erkencisin yine;şimdi öğle uykusunda mısın??

günaydın arkadaşlarııımm başağım telin şatjı bitmiş kapanmış daha yeni kalktım yaa dün çok yorulmuşum 12 buçukta yattım 12 de kalktım dün çok yorulmuşum öğlen de gezmeye gidecem ama sonra kendime çeki düzen verecem inşallah şuu uyusss halimden bi kurtuluyum yahu yine güzelce çalışcam...

selam arkadaşlar! bende 9 da kalktım ihtiyaç'tan deneme yaptım şimdi kahvaltımı yaptım birazdan test çözmeye başlıycam nette biraz bakınayımdakaydirigubbakcemile3 gülşahcım geçmiş olsun artık sınavdan sonra dinleniriz napalım benimde sandalyede oturmaktan ayaklarım şişti sabah kalktığımda üstüne basamıyorum sınav güzel geçsin inşallah kendimi dışarlara atıcam

gülşahcım çok iyi değildi ama kafama takmadım 78 net memurlar nette baktımda son denemelerde herkes 70 civarı yapıyomuş baya kasmışlar soruları.... bu arada dersanedeki denememin sonucunu öğrendim yanlış hesaplamışım 70 netim varmış ve sıralamada 10. olmuşum geçen sınavda 80 netle 12. olmuştum demekki kötüye gitmiyomuşum sınav zormuş moralim düzeldi yaaa....

Son düzenleme:
merhaba kızlar...
Gülşahcım bugün öğle uykusu yok sabah 10da başladı tarih hocası, hala anlatıyo ve daha genellgelerdeyiz :)))))
sen nasılsın?
Mavli canım memurlar nette söylenen hangi denemelerin sonuncuları?

bu saat oldu daha bı kıtap acmadım gec kalktım kahvlaltı dus derken bu saat oldu

öff dersnedekı hoca aramıs tarıhçi nıe gelmıyosun derslere bugun mutllaka gel dıe bırazdan da var aksam da napsm bılmıyorm

patıskacım nbr

deliboncuk bikaçımızın geldi giriş belgeleri..
başakçım çagırıyosa git tabi canımm..

patiska uyuklar insan o kadar saat yahu:))

bende dışarı çıktım;pantolonlarımız vardı,onları dizüstü şort şeklinde kestirdik eşimle..dolap bekleyeceğine değerlensin..
ordan arkadasa geçtim;kendime güzel bir gecelik aldım otelde yatarken giyerim diye;bide yüzücü atletlerden aldım gri..
eve geldiğimde denemenin tarih cog ve vatandaslık kısmını çözdüm..zamanım az oldugundan türkçe ve mat.a bakamıorum..soru görmek amacım o yüzden hızlı hızlı çözüyorum.şimdi biraz idare hukuku çalışçam;temel hak ve özgürlüklere de bakıcamm..
öpüorummmm

Son düzenleme:

ihtiyaç 15li arkadaşım başlarda 85-89 net çıkarıyodum şimdi 80nin altına düştü....

merhaba kızlar. 4ü geçyodu tarih bittiğinde ben de bittim tabi :) ve yatağımla vuslat zamanımız geldi, bu saat oldu ancak ayrılabildik mirmirmirmir
Güşahcm yavaştan tatil hazırlığı :))) ne güzel vala, ben de sınavdan sonra izmire gidecektim ama eşimin anneleri gelicek, çok özledim annemi (( zaten bizim bu sene tatil de yalan... eşimin de bu sene hiç izni yok, belli yaz sonuna doğru mazeret izni ayarlayabilirsem çıkarız tatile diyo, bakalım
teşekkürler Mavlicim

valla canım bizde ilk defa gidicez;hep ailelerin yanına gidiyorduk;bakalım nasıl geçeçek??
misafirimiz geliyor az sonra kızlar;bende biraz soru çözdüm eğitimden bu saate kadar;arkadaslarım geç gider büyük bi ihtimal yazarım yine size..
başakçımm nerelerdesinn??
kızlar bu arada gögsümde hala bir agrı var;batıyor ve kolumu boynumu agrıtıyor;sırtıma vuruyor;eşim soguk almışsındır diyor;anlamadım gitti..ne yapabilirim ki buna ben??

tatlım bence ıhmal etmeden pazartesı bı doktora gt göğsündeki agrı için
kötü birsey yoktur ama yıne de ıhmal etmemek lazım

cnm benı sormuşsun ben bugun hıc calsmadım sözde dersnaye gtcek arkdsıma gttım yarım ssat önce geldım

merhaba kızlar, uyandıktan sonra biraz vatandaşlık, biraz tarih çözdüm ama resmen yalandan...
sonra da matematik çalıştım biraz,soru çözüm dersi izledim ihtiyaçtan... ama bıraktım şimdi, yatakta biraz daha test çözüp uyuyacağım...
siz nerelerdesiniz?
inşallah süpeer geçer Gülşahcım şimdiden iyi tatiller sana, ama Başakın da dediği gibi bi doktora görün istersen
neyse yarın görüşürüz....

kızlar misafirim gitti ve ben yumuldum konulara;son konular artık;bi gayret diyorum..dış politika bitti;sorularını çözdüm çok az kaldı..ama bıraktım dinleniyorum..
iyi geceler

evet gülşahım akşam 3 saat çalıştım 179 vat sorusu yaptım ilk konuyu okudum şimdi biraz daha çalışıp yatıcam tatlışım...başka ders çalışamadım yarına inşallahh...
mavli denemelerle ilgili moralimi düzelttin bende tarihten kötüye gidiyorum diye anlayamadım ama tarihten çok çalışmam lazım zamanda az kaldııı töhh tööhhh:hulya:
başağım ikimiz gezginciyizz kuşummm

Günaydın kızlaar... 7buçukta uyandım , bi deneme yaptım. türkçe hep beklediğimin altında geliyor ya, çok ihmal ettik sanırım.
şimdi ne yapsam bilmiyorum... gözüm yatakta ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…