2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlarrr;ne erkencisiniz yavv;bende 10da kalktım zorla;test çözdüm bolca;konu falan kaldırmıcak kafam;boynum ve sol gözümün üstü nasıl agrıyor;agrı kesici içtim;Eşim krem sürdü bakalımm artık..
matematik çözmem lazım;yoksa hoca bi bakıcak o kadar anlattı ben tekrar etmedim..
patiskacımm iyi uykular;pinky iyi çalışmalar:))

selam arkadaşlar...çok kötüyüm denemem çok kötü geçti daha doğrusu şimdiye kadarki kötülerinde kötüsü, en kötüsü68 net battım resmen yolda çok kötü oldum gerçek sınavdan sonrada böyle olursam kesin bunalıma girerim diye düşündüm şimdi enazından bir ümidim var birdahaki sefere iyi olur diye gk beni batırdı şimdiye kadar 45 netin altına inmezken35 net yaptımmafoldumben coğrafyada navlun neydi yaa tarihte osmanlının hint deniz seferlerini yapmasının amacını sormuşlar eğer bu sorularda zor değilse ben bitmişim haberim yok ama beni batıran bunlar değil birsürü çeldirici soru vardı hepsini yanlış yapmışım diyebilirim 2009 kpss yi yapmıştım 1 ay önce onda bile daha fazla netim çıkmıştı ben gidiyorum biraz ağlayasım var sonra tarih kitabını tekrar okumaya başlıycam......

Mavli sakin ol canım, soruların zor gerçekten... navlunu da hint deniz seferlerini de ilk kez duyuyorum. herhalde öğrenciler salmasın diye biraz kasmışlar....dershaneler hep yapar ya. ihtiyaç mı bu ?
moralini bozma sen, sınavda öyle olmayacak emin ol...

Gülşahcım kolay gelsin canım, bize de bu akşam eşimin mat. öğretmeni bi ark. gelicek. geometri falan çalıştırıcak beni, bakalım ne kadar olursa artık...

yatmadan 2 tarih 2 de vatandaşlık denemesi çözdüm yatakta iyi gibiydi... şimdi ekonomik coğrafyaya devam edicem. ömrümü yedi bu coğrafya :) ben de mi var tuhaflık nedir

kızlar merhaba;mavli bölüm neydi canım senin?*
sorular zor belli;ama gerçek sınavda daha dikkatli olursun canım..denemeleri çok önemsememeli;benimde ihtiyaçta 8 10 tarih yanlışım çıkıyordu;bilmediğimden oldugu oluyor ama genellikle çeldiriciye takılıyorum maalesef;bunu da bildigim halde yapmak beni çok üzüyor..kafanı boşaltmaya çalış olur mu...
patiska sagol tatlım;dersim bitti şimdi;biraz rasyonel sayılar ve grafiklere baktık;üslü köklü anlamıyorum diye anlattırmadım..inş.rasyonel ondalık sayı çıkar bu yıl..
ders anlatan arkadas yarın memleketine gidiyor kötü haber;pazatesi gelicek;bende o güne kadar soru çözücem..yapamadıklarımı göstercem mecburen..pazartesi problemleri anlatır..oldugu kadar artık;kasmıcam çokta..
aşkı memnu izlicem bu akşam.hevesle bekliyorum:))

patiskacım deneme fem yayınlarıydı eve gelince moralim düzelir diye ihtiyacın 9. denemesini yaptım ondanda 77 net çıktı moral yerlerde bi arkadaşım stresten yapamıyorsun diyo annem çok takıyosun olursa olur olmazsa bişey yok sorun yapıyosun diyo nasıl yapmayayım ki....gülşahcım ben kamu mezunuyum ama okul biteli 6 sene oldu mat bilgimin yerinde yeller esiyor en fazla 10 tane yapıyorum kpssye ilk defa giriyorum jeton yeni düştü özelde sonum olmadığını anca görebildim sen negüzel özel ders alıyosun aslında benim en iyi olduğum ders tarihti ama son denemelerde 7-8 yanlış çıkarıyorum

merhaba kızlar.
eşimin matematik öğretmeni olan arkadaşı bizdeydi üçgenleri anlattı bana saolsun. şimdi bilgiler tazeyken soru çözücem... hafta sonu devam edicez, çok güzel anlatıyor umarım öğrenebilirim....
Mavlicim deneme yaparken ben çok dikkat etmediğimi düşünüyorum. yani iki şık arasında kalsam da nasılsa deneme yanlışımı görmüş olurum deyip işaretliyorum. oysa sınavda olsa o kadar çabuk işaretlemem ve daha iyi irdeleyince aslında doğru şıkkı buluyorum...
eminim hepimizi sınavda daha dikkatli ve yoğunlaşarak yapıcaz. daha iyi gelecek...
Gülşahcım keşke anlattırsaydın üslü köklü sayıları, ben onlara karşı çok önyargılıydım, sonra eşimin yardımıyla bi hırslandım baktım ki aslında çok zor değilmiş, özellikle de üslü sayılar...
aşkı memnuyu da izleyemedim, kendime şaşırdım vala

günaydın arkadaşlar ben biraz önce bitane daha deneme çözdüm 3 te kalktım uyku tutmadı en sonunda bari bi deneme daha çözeyim dedim gene kötü biraz dinleneyim arkadaşa kahvaltıya gidicem battı balık yan gider....

günaydın kızlar dün tarih soruları çözdüm yargının yaprak test kitabından 185 soru çözdüm, ama çok zor geldi canım sıkıldı benimde,
Tarihten milli mücadele konusunu tekrar ettim. Ve tabi çözemediklerimi öğrenmek için debelendim.
bugünde anayasalarını çözücem ihtiyaç ve yargının.

patiskam v erimli geçmesine sevindim matematik dersinin.
mavlicim üzülme, normal sınav o kadar zor olmaz sanmam yani.Yanlışlar çıksın aldırma dicemama ister istemez insanın canı sıkılıyor benimde dün sıkıldı işte ama neyse öğrenip geçelim yapcak birşey yok canım yanlışlar için, doğruları öğrenip bi daha yapmıcaz inşallah.

dün dayanamadım izledim aşkı memnunun vedasını ya, beklemediğim bişeydi bihterin ölmesi.

benimde yarın aşkım geliyor, geometri matematik çalıştırcak patiskam banada.
öpüyorum şimdilik kızlar. görüşmek üzere.kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar pikycım burdasın

ayy ben dün ask memnudan cok etkılendm agladım falan sonra toparlanıp da calsısamadım bı egıtım denesi çözdm zaten aksama kadar da calsıamıstm esyalrım geldı de onları yerlestrdm

ayyy daha tarıh ve anaysadn konu calsıacammm cok az kaldı yaa

Günaydın kızlar...
dün gece 3e kadar geometri çözmeye çalıştım, sonuç fena değil gibi, bkalım bugn devam edicem.
şimdi de tarih hocası canlı tekrar dersi yapıcak 10da. onu izleyeceğim.
kolay gelsin hepinize

Başakım ben izleyemedim ya, malum eşimin ark ile ders çalıştık, sonra sadece behlülün bihterin mezarının başındaki kısmı bi de adnanla nihalin evin bahçesinden çıkarkenki görüntülerini izledim. bi ara internetten izleyeyim bari :))))
Pinky'm sen nasılsın?

yaa burda bişe var ama, bu saatte düğün olur mu ki? zılgıt çekiyolar habire... arada konuşmalar geliyor falan. acaba eylem mi var...
çok gürültü var

patiskam iyiyim cnm, bi de yarın volkan geliyor daha biii iyiyim:))
sende iyisindir inşallah canım. ne güzel tarih tekrarı yapcaksın cnm ya.

bihterin ölümü beni walla çok etkiledi, bende ağladım başakcım ya:) halime ağlayacağıma bihtere ağladım walla:) alışmışım bu diziyede fena, bihterin ölümünü kabul edemedim:)

Du bakalım Başakcım inşallah yapabilirim. daha üçgenleri çalıştık..
ee sen ne çalışıyosun ?
izliycem vala, hele bu kadar etkilemişse, kaçıramam. gerçi sonunu görmüş bulundum ama zaten kitaptan biliyoduk :)))
Pinky'm gözün aydın. çalış bakalım bugün sen mutlu mutlu :)))

ben de bi deneme çözeyim bari...

merhaba arkadaşlar..

nasılsınız? gördüğüm kadarıyla çalışmalar süper..hepinize maşallah valla,inşallah sınavdada güzl şeyler yakalarız

ben malumunuz bebiş beklediğim için pc başına pek oturamıyorum.6,5 aylık olduk bakalımhihoyyythihoyyyt

canlarım benim kpss puanlamasıyla ile ilgili çok bi bilgim yok..ortalama 100 net civarı yapabiliyorum,acaba kaç puan eder yaklaşık olarak
?

Son düzenleme:
günaydınnn herkese;sınav giriş belgem geldi;eve yakın bi yerde gireceğime sevindim:):)))
kızlar ben çok halsizi;çok keyifsizim..neden bilmiyorum..uyku hali;sırt ve boyun agrılar;adet yakınlaştı onun sancısı birleşti..gece geç yattım;sabah 9 da kalktım ama geri yattım;sonra zorla uyanıp bi gkgy denemesi aldım elime;soruları okudukça uyku basıyor bıraktım.
uyuyabilsem sevincem ama beynimin içinde bir ton karınca var sanki;saçma sapan herşeyi geçiriyorum aklımdan ama elimde olmadan..uykum var uyuyamıyorum..size de oluyor mu böyle şeyler;sınavda olmasa bari...
şimdi kahvaltı yapıp bi vitamin içiçem..bakalım..

of oluyor gülşahcım bende de. bende halsizlik var,sürekli uykum geliyor, kahve içtim sabah ama yine kar etmedi. bi sıkıntı, bi telaş içimde sanki sınav yarın gibi bi nefes alamama durumu, panik atak gibi bişey.

sakin olmak lazım cnm, soğukkanlı.. böyle diyorum ama demek yetmiyor uygulamak lazım hele bu dönemlerde, soğukkanlı, sakin, kendimizi yıpratmadan eksikleri tamamlamaya çalışmalıyız.

herşey sıkıntıdan stresten oluyor, ağrılar, uyku hali, gereksiz düşünceler, sinirlilik gerginlik hali hepsi.

Kendimizi biraz rahatlatabilsek keşke cnm.hiçbirşey düşünmesek, ama işte önleyemiyorum ben. hep sakin ol diyorum ama yine panik atak bi hallere bürünüyorum. bi de zaman deli gibi akmaya başladı ne zaman akşam oluyor anlamıyorum önceden böyle değildi. anlayamıyorum noluyor. su gibi işliyo zaman.

kızlar hepimiz ve sanıyorum bu sınava hazırlanan herkesle aynı durumdayız. önemli olan bu stresin çalışmalarımızı etkilememesini sağlamak.
ama sınavda böyle olmayacağımızdan eminim. 3gün uyumamış olsak bile o heyecan bizi cin gibi yapar merak etmeyin hihoyyyt
deneme çözdüm, şimdi netlerime bakıcam :Saruboceq:

Figan ben de puan hesaplamasından anlamam, zaten standart sapma falan her sene çok farkediyo puanlar, ama netlerin gayet iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…