2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

fıstıklar günaydınn ayy ben temellı koyverdım sankı dun hıc calsıamdım ustelık daha yenı kalktım kahvaltı yapcam

gülsucumm bundan sonra yıne erken kalkalım valla su ana kadar kı bütün emeklerım bosa gtcek bu gıdsle

gülsahcım nasıl oldun

patıskacım ben de hıc türkce çözmuyorum yaa

metamatıgı de bosladım

kızlar uykudan kafamı kaldıramıyorum hamileleğinde etkisi var galiba benim gibi çoçugun tekmelerini dinleyerek ders çalışan varmı acaba.konular yetişmeyecek diye korkuyorum.

merhaba arkadaşlar biraz daha moralim düzeldi şimdi ihtiyaç 12. denemesini yaptım 82 net biraz daha iyi ama gülsucum dediğin gibi tarih batırıyor 8 yanlışım çıktı birde matı daha zor geldi bana diğerlerinde 10 tane yapıyodum bunda 5 tane ancak yapabildimama gerçek sınavda da bu kadar yapabilirim heralde oyüzden tarihe hücuuuuum:sm_cool: gidip biraz tarih testi çözeyim

günaydınnn;sabah 10 da kalktım..eğitim denememi yaptımm..şimdi kahvaltımı bitirdim;yanlışlarıma bakıp;soru çözmeye davam edicem..tabi beni bekleyen çamasırları asmalıyım önce:))
başakçımm salmıyoruzz tamam mı:))
bu arada topiğe sürekli giren arkadaslar vardı onları göremiyorum...nerelerdeler acaba??

merhaba arkadaşlar hepimize allah kolaylık versin. ben şimdi geçmiş yılların sorularını çözüyorum fakat bir de sırf denemelerden oluşan genel kültür genel yetenek bir kitap arıyorum. neyi tavsiye edersiniz acaba ?

merhaba kızlar, uluslararası kuruluşlara çalışıp uyudum az önce kalktım, 2 tane test çözdüm uluslararsı kuruluşlardan.. sonra 50 soru kadar da tarih... dışarıda düğün var yine!! sabah 10da başlıyorlar çalmaya yahu, gece yarısına kadar sıkıllmıyorlar da :)
kulaklık takıp matematik tekrarı izleyeyim bari, yoksa bu gürültüde çalışılmayacak..
akşama da geometri öğreten arkadaşımız gelicek, artık olduğu kadar yaa

selam patiskacım nasılsınnn???
ya nefret ediyorum idare hukukundan yaa;bi azim geldi hadi çalışayım dedim;kavram haritası yapıp çalışıyorum vatandaslıgı;yerinden yönetime gelince sindim yine;bi halt anlamıyorum;bi soru için asla çalışamam o kadar adamı((

iyiyim canım, çalışmaya çalışıyorum işte :)) sen nasılsın;?
idare hukuku uzun ve sıkıcı gerçekten, en genel hatlarıyla bi bak bence, zaten o kadar ayrıntı sormayacaklardır herhalde

fıstıklar napıyosnz ben de bı tane mat denemesı çözdm ardından da

tarıh muharebeler donemıne basladım ayy uzunmus yoruldm bıraktım 2.inonu savasına geldım.

kafam degılsn dıe bı tane mat denemsı çözup bıraz egıtım denemısnden soru çözeyım barı

ayy küpün alanı ve hacmını öğrendım soru da vardı da belkı cıkarrkaydirigubbakcemile3 alanı:6a kare hacmı:a küp

ya su tür sorular hep cıkıyor hıc yapmıyorm ama öğrenmek istıyorm bı bakarmsınz kızlar.olasılık yapmıcam ama nolurnolmaz aynısı cıkar falan:

iki zar bırlkte atılıyor zarların üst yuzune gelen sayıların toplamının 9 ve 9 dan büyük olma olasılgı kactır cevap 5 bölü 18

ben 6 bölü 36 buluyorum

merhaba Başakçım...
ben de sayende öğrenmiş bulunuyorum küpün alanını ve hacmini :)))
ben olasılık konusuna henüz hiç çalışmadım başakçım, ben çalışana kadar bilen biri çıkmazsa o zaman yazarım

patiskacım sen ve ben bralarda geziyoruz sanırım:))
mola verdim;güncel bilgileri yazdım..gdo lu ürünlerle ilgili detay sorular var;türkiyenin mali durumları falan:))
biraz daha test çözücem şimdi
sen napıyosunn??

öyle vala Gülşahcım :)) bekçi gibi olduk ikimiz :)
ben duş aldım, sonra bi karışım problemleri testi çözdüm , şimdi de yediiklimin yaprak testlerinden tarihi bitireyim de bişeyin sonunu görmüş olayım diye onları çözüyorum...
akşama misafirimiz var, birazdan markete gidicem, sonra da yemek hazırlayacğım ama canım hiç markete çıkmak istemiyor, evde otura otura ev kuşu oldum :))))
ben de bakıcam daha güncellere... ama ne zaman Allah bilir akannehir

merhaba kızlar.
of canım cok sıkkın
aşkım haftasonu için gelmişti cumartesi sabah geldi.. şimdi eve geldim onu ugurladım 6 da otobüsü vardı.
of yine ayrılık( nası alışmışım iki gündür yine( bana destek oldu moral oldu sağolsun.
burdayken geometriden üçgenler dörtgenler birazda çemberlerden çalıştık matematiktende bazı konulardan sorula rçödürdü saolsun yapamadıklarıma baktı.
ben şimdi ne çalışacagımı bilmiyorum biraz toparlanayım, 2 yıl oldu ama ben hala alışamadım ondan ayrılmaya of canlarım biraz tatlı yieyim ben çikolata falan, kendime gelmem lazım bi kaç saat içinde.

tatlım benım allah kavustursun hemencık kendıne gel bakayımlmaz:

sağol başakcım tamam daha iyiyim ağladım ağladım biraz daha kendime geldim. tamam geometriden bi test çözeyim diyorum şimdi. kafamı dağıtırım hem.

başakcım iyi gibi cnm yani bazen tıkanıyorum böyle bi yerden bişey çizmek gerekince bazen görüyorum bazende göremiyorum zorlanıyorum ama epey soru çözdük biraz daha alıştım sanırım çözebiliyorum, daha çok üçgenler ve dörtgenlerim iyi, çemberlerde kötüyüm.

3-6, 4-5, 4-6 ,5-4, 5-5, 5-6, 6-3, 6-4, 6-5, 6-6

canım 9 ve dokuzdan büyük olma olasılığı bunlar. 10 tane.
toplam olasılık sayısı 6x6= 36 tane

10/36 sadeleştirince 5/18 olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…