- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.241
evet gülşahım akşam 3 saat çalıştım 179 vat sorusu yaptım ilk konuyu okudum şimdi biraz daha çalışıp yatıcam tatlışım...başka ders çalışamadım yarına inşallahh...
mavli denemelerle ilgili moralimi düzelttin bende tarihten kötüye gidiyorum diye anlayamadım ama tarihten çok çalışmam lazım zamanda az kaldııı töhh tööhhh:hulya:
başağım ikimiz gezginciyizz kuşummm
selam patiskacım nasılsınnn???
ya nefret ediyorum idare hukukundan yaa;bi azim geldi hadi çalışayım dedim;kavram haritası yapıp çalışıyorum vatandaslıgı;yerinden yönetime gelince sindim yine;bi halt anlamıyorum;bi soru için asla çalışamam o kadar adamı((
merhaba kızlar.
of canım cok sıkkın
aşkım haftasonu için gelmişti cumartesi sabah geldi.. şimdi eve geldim onu ugurladım 6 da otobüsü vardı.
of yine ayrılık( nası alışmışım iki gündür yine ( bana destek oldu moral oldu sağolsun.
burdayken geometriden üçgenler dörtgenler birazda çemberlerden çalıştık matematiktende bazı konulardan sorula rçödürdü saolsun yapamadıklarıma baktı.
ben şimdi ne çalışacagımı bilmiyorum biraz toparlanayım, 2 yıl oldu ama ben hala alışamadım ondan ayrılmayaof canlarım biraz tatlı yieyim ben çikolata falan, kendime gelmem lazım bi kaç saat içinde.
fıstıklar napıyosnz ben de bı tane mat denemesı çözdm ardından da
tarıh muharebeler donemıne basladım ayy uzunmus yoruldm bıraktım 2.inonu savasına geldım.
kafam degılsn dıe bı tane mat denemsı çözup bıraz egıtım denemısnden soru çözeyım barı
ayy küpün alanı ve hacmını öğrendım soru da vardı da belkı cıkarrkaydirigubbakcemile3 alanı:6a kare hacmı:a küp
ya su tür sorular hep cıkıyor hıc yapmıyorm ama öğrenmek istıyorm bı bakarmsınz kızlar.olasılık yapmıcam ama nolurnolmaz aynısı cıkar falan:
iki zar bırlkte atılıyor zarların üst yuzune gelen sayıların toplamının 9 ve 9 dan büyük olma olasılgı kactır cevap 5 bölü 18
ben 6 bölü 36 buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?