2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar okuduğum kadarıyla çok soru çözüyorsunuz hepiniz tebrik ederim sizleri görünce bende azimleniyorum sanırım çoğunuz lısansınız hepinize başarılar dilerim şimdiden inşallah emeklerınizin karşılığını alırsınız...benım sınavım eylülde ama ben daha şimdiden strese başladım dudaklarım falan uçukladı...

figan benimde pek bilgim yok,
bebeğinide inşallah sağlıklı huzurlu büyütürsün az kalmış kavuşmanıza.

yağmur tşk ederim inşallah amin.

gülsahhcım patskacım pinkycım ben de aynı haldeyım kafayı yememe az bı zaman kaldı galıba.gece gec yattım sabah 10 da kalktım 1 2 bısı okudum nasıl uyukum geldı kahvaltı yaptım yıne yatttım

acayıp halsiz streslı ve mutsuzum yyaaa

amann vatandsslık da benı sinir ettı fırlatıverdım kitabı calsımıcam yaa. sınava bı 2 gun kala cumhurbasknın danıstay görvelrıne bakcam tamam calısmamıcam daha tarıh bıtırmedım

gülsahcım senın dedgın o program gelıstrme seylerıne bakyım dedım yenılkler kıtabına bi cumle bıle bısı anlamdım. artı hic duymadgım dünya kadfar sety varmıs onu da fırlattım bu saatten sonra yenı bırsey öğrenemıyorum

Allahım bize yardımcı ol...

napıyosunuzzzzz artık canımmm çalışmak istemiyorr çok sıkıldımm kuşlarrrrrrrr komşuya gidecem biraz oturuyum ordaa off yaa tarihi yapamıycammm çok yanlışımm çıkıyorrrrr alsanaalsanasmile

başakçımm;keşke seni kaygılandırmasaydım böyle ama;o konular fazlasıyla çıkıyor;ben size anlatılacagını düşünüyordum dersanede..
baya fazla kavramlar ve karıştırıcı sahiden;ama bi gayret son anlarda baksan;çıkacak soruyu dogru yapma ihtimalini düşün caanım..
çok bezdim kızlar;bi koltuktan diger koltuga atıyorum kendimi;bi yere çıkmaya mecalim yok zaten;vicdanım dürtüyor soru çöz boş durma diye ama..yok..
eğitim denememi yaptım;27 yanlış gayet kötü;ihtiyacın..ama ona canımı sıkmıyorum..o zaten genelde öyle çıkıyor.
şimdi bişeyler atıştırcam..uzancam..

canlarım calısyormuusnz ben cok sıkıldım hıc calsıamdım dısarı cıktım alısverıs yaptm valla ama calsmam lazım tarıh calsıacma bıradan

kızlar son 15 gunohaoldumsmile

Başakcım hatırlatmasan iyiydi aslında akannehir
ben coğr. testlerinden sonra 2 test yüzde kar-zarar faiz problemi çözdüm, şimdi de bi deneme daha yapıcam... inşallah moral bozucu bişe çıkmaz :)))

hadi bakalım sen de yeterince gezmişsin, dersin başına şimdi :)))

yok patiskacım;denemeyi yaptım işte;yaprak testler vardı iki üç tane;onları çözdüm yattıgım yerden;Sırf bitsin atayım çöpe diye..
yargının sitesinde denemeler var onu indirdim;öylesine göz gezdirdim..bakınıyorum aval aval etrafıma;tüm vücudum agrıyor;halsizim ve keyifsizim;hasta olmasam bari..
sen neler yaptınn canımm:))

canım vitamin falan al olmazsa, hani hasta olacaksan da olmadan toparlasın... vala fena değildi sanırım günüm, orta diyelim, bi deneme çözdüm, 150 kadar coğrafya, biraz matematik, bi de geometri tırmaladım :))))
şimdi bi deneme daha çözücem...
sonra da int.ten aşkı memnuyu izlemeyi düşünüyorum :)

canlarım calısyormuusnz ben cok sıkıldım hıc calsıamdım dısarı cıktım alısverıs yaptm valla ama calsmam lazım tarıh calsıacma bıradan

kızlar son 15 gunohaoldumsmile

başakcım yazdığını okuyunca kalbim güm etti delikafadulden ben hastalığımın üstünden 10 gün geçmeden tekrar hasta oldum sınavda hasta olucağımı tahmin ediyodum ama artık içtiğim antibiyotiklerdenmi yoksa strestenmi bilmem oluverdim kafamçokkarıştı denemeleri azaltıp test çözücem artık çözdüğüm soru bankalarını tekrar çözücem ben soruları işaretlemeden çözmüştüm tekrar çözerim diye uzman kariyer gk yediiklim gk birde ihtiyaç muhteşem soru bankası var tekrar çözücem gündede 1 deneme yapıcam .....

bende gezdim başağım gibi alışverişte yaptım kendime almadım ama olsun daha yeni başlıycamm:hulya:
gülşahh patiska ne çalışıyosunuz başağım da başlamış çalışmaya ...kaydirigubbakcemile

canım yarım saatcık calıstım ara verdım smdı tekrar calıscamguclubacismile

selam gülsucum;nasıl iyi gezdin mi tatlım:))
patiska iyi seyirler;aşkı memnu deyince bile bi tuhaf oluyorum yaa hala))

amaaaan fenaydı vala kızlar yaa insan intihara meylediyo vala
ayy 12 oldu ya, uykuda bastırıyor yavaştan. ben biraz test çözeyim de uyuyayım en iyisi...
siz napıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…