- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.281
kızlar bir kaç gündür hastayım, yatıyorum sürekli. bugünde geç uyandım, tarihten 200 soru çözdüm. bir tane deneme yapıcamzemuszemusihtiyaçın 15 li deneme sınavını verdi dershane.
ufff sinir oldum tarihten konular bitti ama yanlışım 5 ten aşşağıya inmiyorbilmiyorumkismil
hele dün ihtiyaçın Türkiye geneline girdim. Allahım o ne biçim sınavdı:umursamaz:çok kazıktı ve inanılmaz saçma sorular vardı.
merhaha kızlar;gece 4 e dogru yattım;Eşim uyuyamadı;bas agrısı nedeniyle;o yüzden dagıldım baya;ilk defa 11 i geçiyordum kalktgımda;uyandım aslında ama kalkmadım sabah 9 da..
neyseki şimdi iyi eşim;ardından tayini çıkan bi arkadasım vedalaşmaya gelmiş;Sagolsun;bana dua etti bol bol;sana inanıyorum falan dedi..şimdi bende anca oturdum çalışmaya;deneme yapıcam..anlamadıgım yerleri tekrarlıca. mecbur..
sabah kalkmadım diye kendimi kötü hissediyorum(
kızlar şu 15li ve yediiklimi yapanlar şöyle hangisinden kaç net yaptığımızı yazalım mı? en azından fikrimiz olur...
sen başla ben devam edeyim canım kaydirigubbakcemile aşağıda yazdığım gibi a) ben tutarsızım b) denemeler tutarsız c)her ikiside doğru cevap "c "şıkkı:):)))))
mavlicim harikasın canım, güldürdün beni :roflol:
iyi ama denemelerin, inşallah sınavda daha yüksek yapıcaz :)
şimdi tarih dersi var, ben de dersten sonra yazıcam, henüz çok yapamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?