2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba kızlar...
Pikolatacım hoşgeldin,geçmiş olsn ayrıca da canım benim... sevindirdin de beni :) yetiyomuş demek puanımız :teytey:
sabah deneme çözdüm ben de, şimdi de tarihten soru çözümü dersi var.

kızlar tarih sorusu çözerken
Halepe Fermanı ve Doktor Esat Işık raporu gibi yeni tabirlerle karşılaştım. uff konularım bitmişti, bunlara hiç rastlamamıştım.

pikocum hoşgeldin. sağol cnm benimm..geçmiş olsun sanada, gülşahcım sizde geçmiş olsun

dr esat ışık raporunu videoda dinlemiştim. bu raporda Milli mücadele döneminde türk haklılığı kabul edilmiş. Bu raporda ilk kez Kuvay-i milliye terimi kullanışmış canım bu açıdan önemliymiş.

Halepe fermanını duymuştum ama hatırlayamadım şimdi.

geçmiş olsun arkadaşım ben 15linin 13. sünü çözdüm biraz önce.... sende çöz bakalım kaç net yapıyosun merak ettim benim pek iç açıcı değilde sempatiksalakcinni halepa fermanı bugünki denememde vardı yapamadım tabiki şimdi cevaplara baktım 1897de giritli rumlar için yayınlanmış.....gülşahcım Rabbim bizede tayinimiz çıkıp böyle herkesle vedalaşmaya çıkacağımız günleri göstersin inşallah!alkisalkisalkis

Son düzenleme:

canım cok gecmıs olsun. içime dogmus galıba senı de caldırayım sabah gülsuyu kaldırırken dıe düşünmustum sen de ben erken kalkabılıyorm demıstın

cnm benım sana sorularım varohaoldumsmile

ben de senın yanına gelcem hayırlı olsun atanmıssın dıe ugurlmaya

kızlar şu 15li ve yediiklimi yapanlar şöyle hangisinden kaç net yaptığımızı yazalım mı? en azından fikrimiz olur...

kızlar şu 15li ve yediiklimi yapanlar şöyle hangisinden kaç net yaptığımızı yazalım mı? en azından fikrimiz olur...

sen başla ben devam edeyim canım kaydirigubbakcemile aşağıda yazdığım gibi a) ben tutarsızım b) denemeler tutarsız c)her ikiside doğru cevap "c "şıkkı:):)))))

Son düzenleme:
ihtiyaç 15li çözdüklerim
1. 83.5 net
2. 85 net
3. 77 net
4. 84
5. 87
6. 90
7. 73.25
8. 79.25
9. 77
10. 68
11...79
12. 82
13. 71.5

sen başla ben devam edeyim canım kaydirigubbakcemile aşağıda yazdığım gibi a) ben tutarsızım b) denemeler tutarsız c)her ikiside doğru cevap "c "şıkkı:):)))))

mavlicim harikasın canım, güldürdün beni :roflol:

iyi ama denemelerin, inşallah sınavda daha yüksek yapıcaz :)
şimdi tarih dersi var, ben de dersten sonra yazıcam, henüz çok yapamadım ama

mavlicim harikasın canım, güldürdün beni :roflol:

iyi ama denemelerin, inşallah sınavda daha yüksek yapıcaz :)
şimdi tarih dersi var, ben de dersten sonra yazıcam, henüz çok yapamadım ama

ayyyy canım verdiğin moral için Allah senden razı olsun! inşallah istediğimiz netlere ulaşabiliriz:lepi:

selam kızlar dinamik akademideki 219 türkçe sorusunu 25 yanlışla bitirdim.
Şimdi matematik sorularına başladım inşallah bitecek mat sorularıda bugün of inşallah. daha yatmadan anayasa notlarını okumam lazım

kızlar denemem bitti;şimdi gkgy nin gk bölümünü çözcem..
halepa fermanına baktım;1878 yılında girit'e verilen ayrıcalıkların genişletilmesiymiş..

iyiyim gülşahcım cnm sen nasılsın.bi yarım saat uyuyup kalktım cnm işte şimdi matematikle boğuşuyorum, of zaman ne cabuk geciyo ya anlamadım yine, kolay gelsin gülşahcım

halepe fermanı bilgisi içinde tşkrler cnm ya.

selam kızlar bende sınava gireceğim.
ama hiç çalışmadım.sayısalcıyım.
çok az tarih ve vatandaşlık baktım..şimdide devam ediyorum ama hummalı çalışmam olmadı hiç
ne güzel denemeler yapıyorsunuz sorular çözüyorsunuz..keşke bende yapabilsem

günde en fazla kaç soru çözebiliyorsunuz?

pinky, mavli, gülşah; kızlar çok teşekkür ederim cevabınız içinopuyorumnanaktan
ben de bugün 500 soru çözdüm, hiç konu çalışmadığım için verimsiz geçtiğini hissettim. anaysadan çok eksiğim var. coğrafyadan madenler duruyor. konu çalışacağıma oturup soru çözüyorum.
şimdi anayasa ve matematik bakayım diyorum biraz.

aaa kızlar aklımdayken söyleyim. geçende burada bir soru sormuştum. cığ en fazla nerede görülür diye. Testte Hakkari bölümü diyordu, ben ısrarla Erzurum Kars diyordumkaydirigubbakcemile3test bu malum yanlıştır, ben biliyorsam doğrudursempatiksalakcinni
hocaya sordum çığ en fazla Hakkari bölümünde görülürmüş. sınıftaki herkes benim gibi düşünp Erzurum Kars demişti. gerçek sınavda çıkarsa diye sizle paylaşayım dedim.

pinkycim ya ben türkçeden 5 yanlış çıkarıyorum. paragraf sorularını okurken bunalıyorum. kafamı toplayamıyorum. okuyorum ama okuduğumu anlayamıyorum, gözüm paragrafta aklım nerede bilen yokkaydirigubbakcemile3 türkçesi iyi biri olarak önerebileceğin bir şey var mı? bu saatten sonra iflah olur muyum bilemem:)

kızlar 20 dakika spor yaptım ohhh şimdi ders başı yapabilirmkaydirigubbakcemile2

Selam arkadaşlar benim sınav kartım gelmiş izmirlilerden yardım bekliyorum karşıyaka örnekköy bilmemne lisesi kısacası otogardan örnekköye kaç nolu eshot gidiyor bilen varsa yardım bekliyorum her zaman ege cıkardı nolduda taaa oralar cıktı anlamadım şimdiden teşekkürler... Herkese iyi çalışmalar...

ayy kızlar bi gelemedim ya, yok elektrik kesildi yok bilmemne... ya ne çabuk bitiyor bu günler, koşuyolar maşallah...
mavvlicim ben yediiklimin denemelerini çözüyorum şimdilik, yarından itibaren ihtiyaç çözücem... ama sen ne güzel hakkından gelmişsin hepsinin, ben 4 tane falan çözebildim ancak... 95-100 arası geldi netlerim ama daha başındayım, son testlere doğru ne olur bilmem... en düşüğü 94,75 bilmiyorum artık gerçek sınavla ne kadar örtüşür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…