2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba arkadaslar;akşam bilgisayarın sarj kablosu bozuldu giremedim;nasılsınnızz?
ecesu yazılışı değişen kelimlerden haberim yok benim..
pikocummm bitlis;elazıg;diyarbakır;erzurum;van;sivas(bedevs:) olacak vilayeti sitte..
başakçımm sen nerelerdesin canımm??
soran arkadaslar olmuş benimde belgem geldi..
kızlar bende deneme yapıyorm sabahtan beri ama deneme şeklinde degil..soruları alıp çözüyorum kah yatarak kah oturarak:)))
maksat soruları görmek..bikaç kilit noktada hatalarım var şimdi onlara bakıcam...öpüyorummm..

selam kızlar patiskacım netlerin bana göre çok iyi ama başlarda fena değildi 7. den sonra kötüleşmiş gülsucum en zoru 14. sü diyolar 10. da ben 14le aynı neti yaptım yani bence çok zordu bütün gün dışardaydım güvenderin denemelerini aldım (kolay dediler sınavdan önce moralim düzelsin diye aldımkaydirigubbakcemile3) ama buda çok basitmiş :roflol: daha ilkini çözdüm ama matı olmayan benim gibi biri için 99 net süper ötesi bişey..... bu arada benimde sınav giriş belgem gelmedi((

merhaba kızlar. dün geceden beri hiç bişe yapamadım.. moralim çok bozuk, eşimin ailesiyle sorun yaşıyoruz. bi de gelecekler sınavdan sonra ya offfff....
şimdi çalışmaya çalışıcam, bakalım....

merhaba kızlar. dün geceden beri hiç bişe yapamadım.. moralim çok bozuk, eşimin ailesiyle sorun yaşıyoruz. bi de gelecekler sınavdan sonra ya offfff....
şimdi çalışmaya çalışıcam, bakalım....
arkadaşım sen şimdi onları takma kafana bak ne diyosun sınavdan sonra ozamana bırak sorunu çözmeyi hem nacizane benim tavsiyem eğer eşinle bir sorunun yoksa büyükler ne söylerse söylesin takmıycaksın onlar bu yaştan sonra değişmezler sen boşuna huzursuz olursun hadi şimdi ders başınakaydirigubbakcemile

patiskacım bak çok emek verdin sınav için;olumsuzlukları atmaya çalış kafandan canım..
mavli aslında dogru söylüyor;konu ne bilmyorum ama büyükleri değiştiremiyorsun sahiden..
ne çalışacaksın şimdi söyle bakalım;motive ol böylece..

Mavli'cim, Gülşahçımsağolun kızlar çok cicisiniz... eşim yanımda kitap okuyor da giremedim bi türlü...
coğrafya bölgelere bakıyorum Gülşahcım ama kafam hiç yerinde değil...
ya eşimle bi sorunum yok çok şükür ama huzursuzluk evin içine de yansıyor haliyle....
kızlar sildim bi kısmını, eşimi ve beni tanıyanlar var forumda, eşimin rencide olmasını istemem, kusura bakmayın...

Son düzenleme:
napıyosunuzz ayy akşam üstü okadar sıkıldım ki sinirlerim bozuldu mavli saol moralimi düzelttin ama bu tarih beni öldürecekk :sinifsinif:
patiskam en güzeli takmamak hatta eşinle bu konuları konuşma bile .çok rahat edersin...
vat çalışcam şimdi tarih çalıştım öğlen sonra dışarı çıktık akşamüstü iyi geldiiiboshayallersmile
hayırlarla şu sınav bi bitseydii

kızlar konu sahibinin bu konuyu açtığı ilk günleri hatırlıyorum nasılda heycanlıdık :) herkes azimle çalışmaya başladı .... inş. hepiniz emekleriniizin karşılığnı alır :) şimdiden başarılar hepinize...

evet bir tane daha deneme yaptım zamanın denemesi 82,5 net ve bugünkü çalışmayı sadece 2 adet deneme çözerek sonlandırıyorumalsanaalsanasmile tam dayaklığım sözde son günlerde acayip çalışıcaktım falan ne sözler vermiştim kendi kendime hepsi hikaye oldulmaz: neyse ben uyumaya gidiyorum iyi geceleeeopuyorumnanaktanr.......

kızlar iyi geceler;şimdi denemelerimdeki yanlışlarıma baktım;okudum kontrol ettim..
başakçımm yok merak ediyorumm((
hergün yazardın bana canım;iyisindir umarım..
ben şimdi yatıcam;yarın erken kalkmaya çalışçam..malum biz 1 temmuzda tatile gidicez;bunun için kuaföre falan gitmem lazım..valiz hazırlıcam..hem tatil için hemde eşimin ailesinin yanına gitmek için..baya işim var..nasıl altından kalkıcam sınav üstü bilmiyorumm..
tatile sınav öncesi gitmekle iyi mi yaptım kötü mü yaptım bunu hiç bilmiyorum tabi..
küçük bir valiz yapıcam 4 gece kalcaz nasıl olsa abartmanın anlamı yok demi??bana tavsiye edeceginiz şeyler var mı kızlar;otele giderken almam gereken????
yarın sabah girerim yine..öpüyorum hepiniziii

Günaydın kızlar, dün biraz bölgelere baktıktan sonra eşimle maç izledim, maçtan sonra da uyudum, hiç çalışabilecek gibi değildim çünkü, gözlerim,yüzüm hala şiş
ama bugünü çok verimli geçiricem, söz veriyorum kendime :))) tani önce nerden başlayacağıma karar vermem gerek...
Gülşahcımdüşündüm canım ama öle özel olarak alman gereken bişe bulamadım... baş ağrısı, mide yanması, vs gibi ilaçlar almak faydalı olabilir. ben mide için taşırım hep mesela,eşimin midesi çok hassas... bi de akşamları soğuk olma ihtimaline karşı uzun kollu ince bi hırka al.. nereye gideceksiniz tam olarak?
düşünme hiç sınavdan önce iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye, kafanı dağıtacaksın işte ne güzel, tadını çıkarmaya çalış...
öpüyorum hepinizi kızlar....

günaydın kızlarrr günaydın patiskacım iyi olmana sevindim cnm, 10 gün sonraya bırak canım problemleri çözülür elbet, canını sıkma nolur.

kızlar benimde dün tüm günüm anayasa tekrarı ve anayasa çözmekle geçti 250 ye yakın soru çözdüm, bugunde , aldıgım kitaptaki tarih ve cografyayı bitiricem inşallah gün yeter bana, kpss ayarında sorular var çok çeldirici, neyse yapıp geçeyim aklımda kaldıgı kadar artık, resmen zamanla yarışıyorum, su gibi geçiyor.

kolay gelsin canlarım öpüyorum hepinizi,

günaydınnnn;az sonra ilk denememle güne baslıcam:)))
patiskacım sagol tatlım;mide yanması sorunum var mutlaka ilaçlarımı alıcam yanıma..

Pinky, Gülşah kolay gelsin canlarım....
Gülsu'cumsana da afiyet olsun :)))
ben de bugün kaynaklardaki çözmediğim testlere yoğunlaşayım diyorum.... sanki hepsini bitirebilecekmiş gibi dün hırsla gidip bi coğrafya denemesi kitabı, bi de matematik yaprak testi aldım... hey Allahım.... artık olduğu kadar...

canlarım günaydın gülsucum gülsahcım benı merak etmıssn canlarım benım.

bizim internetın süresı doldu da ondan dün kesılmıs. yenılmetmıcez babam vın almıs gelmedı henuz. komusumuzun şifresıyle grdım ben de size yazayım dıe

dun tarıh calsıatım 8 gıbı tv basına bı oturdum 12 ye kadar tv ızlmeısım sonra da nasıl uyukum geldı uyudum sbahta 10 gıbı kalktım gülsucum caldırdı ama uyanmadım kahvaltı yapcam sonra dersaneye bı ugrıcam arkdasım evlendı gidiyor denızlıden onla göruscem

ama smdı cok azcık tarıh çözeyım barı

patıskacım tatlım smdı moralını bozmanın zamnaı degıl.eşinle ıyıysenın cok da üzülme cnm hallolmıcak problemler degıldır. cnm cografya denemsı ne aldn ayy ben nezmandr cografyay bakmıyorum unuttum sorularmda yok

basakçım hemen cevaplayım sorularını tatlım...sende baya yogunsun bugün:))
bende günümü planlamaya çalışıyorum..
bu arada kızlar asıl haberi vermedim size;burda dersaneden aradılar dün eşimi.gülşah hanım çalışmak ister mi bizle diye??
eşim dersane sahiplerini hocalarını falan tanıyor;malum 6 yıldır burda olunca..ben dersane ortamını ezici buluyorum hiç düşünmedik flan dedi.onlarda bizde böyle bişey yok hocam vs..konuştular böyle..
dersaneyi hiç düşünmedim kızlar..umarım düşünmek zorunda kalmam(

Başakçım hoşgeldin canım, yargının coğrafya denemesi kitabını aldım tatlım...
matematiği ne demeye aldıysam, önce evdekileri çöz di mi :) kalmış 10 gün şurda... geri vereyim diyorum bugün...
Gülşah inşallah düşünmek zorunda kalmazsın canım ki bence kalmayacaksın ama en azından bi alternatifin var, biz ne yapalım :)))

kızlar azimle uyandım dedim ya, bugün çözdüğüm soru adetlerini not alıyorum, akşama yazıcam size... Ececiki aratmayacağım bugün görürsünüz :))))

bu arada saolun hepiniz gerçekten... hala sinirim çok bozuk ama dün eşimle konuştum baya uzunca, o biraz rahatlattı sanırım, aklıma geldikçe sinirlerim tepeme zıplıyor ama sakin ol diyorum, şimdi sırası değil....
ama onlar burdayken nasıl olacak bilmiyorum, beni yalnız bırakmayın sınavdan sonra bi kaza çıkmasın elimden... :)
bi de regl oldum, menapoza girenleri anlıyorum vala, ilk defa bu kadar sevindim kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…