2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

mrb kızlar, sabahtan beri anayasa tekrarıyla ugraşıyorum bıktım artık gerçekten off uluslararası kuruluşlar ve guncel konulara hiç bakmadımd aha bu akşam bakıcam onada inşallah

şimdi o bakmadıgım konular hariç vatandaşlıktan sorulara başlıcam. Yargının soruları aşırı zordu, ihtiyacın kitabındanasıl bakalım görücem

görüşürüz kızlar kolaygelsin.

buarada banada gelmedi henüz nerede gireceğim ozzy

kızlar ya misafir geldi şehir dışından. öğlene kadar çalışamadım. onlar gidince hemen 1 tane deneme yaptım. şimdi konu tekrarı yapayım diyorum.

sizce idare hukukuna bakayım mı?çok uzun, geçen yıl sormuşlar, bu yıl sormazlar gibi geliyor. bugün uluslar arası kuruluşlara çalışıcam, yüzeysel bakıcam.

türkçeden gene 5 yanlışım çıktısempatiksalakcinni
tarihten 7 tane:gitme:
matematik 26 doğrukafamçokkarıştı ger.ek sınavda böyle yaparsan takla atıcam:Saruboceq:
coğrafya 1 yanlış
anayasa hepsi doğru ( halbuki idare ve uluslar arası kuruluşlar duruyo)

denemeler böyle dengesiz, şunu anladım. bu sınav birazda nasip işi. bildiğimiz yerden gelirse yaparız. anayasanın hepsini yaptım, nasibime hepsi bildiğim şeylerden çıktı. umarım gerçek sınavda da böyle olur, hepimiz için:Saruboceq:

ayyy kızlar takıldım netten çıkamadım. tarihten biraz konu takrarı yapayım. ufff konular bitti ama yanlışım çok çıkıyor tarihtensempatiksalakcinni
bugün zaten doğru düzgün çalışamadım:hulya:uyuşukluğum üzerimde.
ohhh şimdi misss gibi bir türk kahvesi yapayım kendime

çok guzel pikocum.

evet biraz da kısmet işi.inşallah cnm amin.

bende idare hukukunun üzerinde yüzeysel geçtim, çok sıkıcı bir konu. bilmiyorum çıkarmı of.

kızlar merhaba napıyorsunuz, nasılsınız?

benimde giriş belgem geldi. konularım bitmedi henüz vatandaşlık çalışıyorum. o da bitince özetlerimi okuyacağım sadece tekrar için.

yazılışı değişen kelimeler varmış onlar hakkında bir bilginiz var mı?

merhaba çalışkan kuzularr ihtiyaç 10. deneme tarihbilmiyorumkismilei birass zor mu ben mi iyi yapamadım yavvv

merhaba kızlar ben gurubun varlığından yeni haberdar oldum..son 2 ay çalışmaya başladım..ve şimdi anayasa- tarih üzerind eyoğunlaştım..son 2 haftayı böyle geçirmeyi düşünüyorum, konu çalışma ve test çözme..yayladayız, benim yanımda deneme sınavım yok ne yazıkki zaman tutarak ancak çözme formülünü uyguluyorum..inş işe yarar..bu arada sınav giriş belgem geldi.

sağolun kızlar cevaplarınız için.benim gelmedi daha da pinky cim ankaradasın sana da gelmediğine göre telaş etmeyeyim

kızlar tüm gün 1 tane deneme ve 80 tarih sorusu çözdüm:sinifsinif:
şimdi utanmadan spor yapıcam:kedi:sonra duşa girip yemek yerim.

kızlar vilayeti sitteyi bilen varsa yazabilir mi, hoca farklı yazdırmış, kitapta farklı yazıyor, kafam karıştı.
sanki tarihe çalıştıkça daha çok yanlış yapıyorum:tomato:

walker : satış- alış= kar diye biliyorum.bunun dışında özel bir formül yok sanırım, varsa da ben bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…