2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ayy saat kaç oldu daha iki türkçe denemesi yaptım çamaşır asıyım vat çalışcam yada mat denemesi yaparım patiskamm ne haberr canikoo çalışıyor musun
gülşah umarım dershanede çalışmak zorunda kalmazsın bencede ben 1 yıl muhasebesine baktım da çalışan arkadaşlarm her gün şikayete gelirdi paramızı ne zaman alcaz diyee ...tatilcii hazır mı herşey...kaydirigubbakcemile3

gülşahcım cevap için teşekkür ederimopuyorumnanaktaniyi tatiller, güzelce eğlen, kafanı dağıt. bence en iyisini yapıyorsun. bu saate kadar çalıştıklarımız yeter, 1 hafta kala çok fazla yeni şeyler öğrenemeyiz zaten.

bu saate kadar sadece 1 tane deneme çözdüm:2:
patiskacımihtiyaçın denemeleri gittikçe zorlaşıyor sanki.3. bitti bugün. hergüne 1 tane çözsem yetişmeyecek. kafana fazla takma, can çıkmadan huy çıkmazmış. karşındaki insanlar asla değişmeyecek, sadece biz kafamıza takmakla kalacağız. o yüzden keyfini kaçırmalarına izin verme, arkana at gitsin:lepi:

kızlar çok uyuşuk çalıştığımı hissediyorum, bu saate kadar 1 tane deneme yaptım yakafamçokkarıştısaat 10 da uyandım ve akşamda erkenden uykum geliyor.

ben bugün sadece ihtiyaçın son 15. denemesini çözdüm içler acısı 73.25 net matematiğim kötü olması yetmezmiş gibi yaptıklarımda yanlış çıktı iyimi birde coğrafyadan çok yanlışım çıktı bugün soru bankasının coğrafya sorularını yapayım bari.....birde arkadaşlar sınav belgem geldi ege üniversitesi sağlık meslek hastanenin arkasındaki sokaktamıydı öyle hatırlıyorum ama.....bilen varmı?

Son düzenleme:
milli cemiyetlerin ortak amaçları arasında: haklı davalarını basın yoluyla duyurmaya çalışmak ilkesi var mı? sadece Milli kong. cemiyeti değil miydi basın yoluyla halka ulaşan?

mavlicim üzülme, yanlışlarımızı görüp düzelteceğiz ve sınavda aynı hataları yapmayacağızolumunekankayizsmile

kızlar neredesiniz? herkes ders mi çalışıyor.
ben 100 tarih sorusu daha çözdüm, kendimi toplayıp 1 deneme daha yapayım diyorum, yoksa yetiştiremeyeceğim.

merhaba kızlar... kendi rekoruma koşuyorum :)
ya boğazım ağrıyo bugün, hasta mı oluyorum dün çok ağladım diye mi oldu anlamadım... ben de bi sandoz, bi benical hüpletiverdim nolur nolmaz diye, sonra da güzellik uykusu :)))))
az önce kalktım, biraz test çözdüm, şimdi mutfağı toparlayıp duş alıcam, eşim işten dönerken buluşucaz markete gidicez beraber...
pikocum saol canım, takmamaya çalışıyorum bu zamana kadar iyi kötü bi sürü emek verdim, bunların mahvolmasına izin verme diyorum ama bazen işe yaramıyor işte :)))
kaç net çıktı 3. denemeden? ben de bugün hiç çözmedim, az az kalmış kitapları, soru bankalarını çözeyim diye...
yarından itibaren 2şer tane çözmeye çalışıcam ama benimkiler hayatta bitmez :) zopzora dokunmayacağım bile bunu anladım, artık sınavdan sonra zevk için çözerim :)))
yediiklim ve 15li var, olduğu kadar artık :)) ayy ne çok kullanıyorum bu kelimeyi bu ara....

Mavlicim bozma moralini canım diyodun ya zaten, gittikçe zorlaşıyor diye, hem pikolatanın dediği gibi şimdi çözdüğümüz soruların hepsinin sebebi yanlışlarımızı görmek değil mi... sınavda daha iyi yapacağız ben eminim...
bir ızmirli olarak sana sınav yerin ile ilgili bilgi vermek isterdim ama hiç bi fikrim yok... yaa benimki de gelsin artık... dün ev sahibimiz aradı eşimi, ösymden size zarf var diye amaaan bi heves gittik, ales sonucu :)

kızlar merhabalr ben bugun oglen cıktım evden yenı geldı cok yoruldum artı dersaneye de ugradım denmelrı aldım pikolatacım o dedgn denemelrden bızede vermısler ıhtıyacın paket denmesı ayy cok yoruldum bıraz uyuyım barı

patiska pikolata sağolun canım inşallah sınavımız denemelerimizden daha iyi geçer coğrafyadan çok hata yaptım diye uzman kariyerden kalan yaprak testlerden çözdüm ayyy şok oldum onlardada bir sürü hatam çıktı üstüne moral olsun diye güvenderden deneme yaptım 92 net :roflol: bu güvender beni öldürücek bide zorla uflaya puflaya yaptım..... walkercım ben önce konuları bitirdim sonra test çözüp yanlışlarımdan konu tekrarı yaptım da sen bu saatten sonra napıcaksın konumu çalışıcan valla bravo derim çünkü ben vatandaşlığın kalan konularını bile zorla çalışıyorum....

benim snv daha 2.5 ay var canım 26 eylülde giricem ben sürekli okuyorum bende konuları ama ezberliyorum o zamanda sürekli tekrar gerekicek sanırım çalışırken çok sıkılıyorum özellikle tarih ve coğrafyadan daglar falan baydı benı.......

senin daha varmış ama inan okadar çabuk geçtiki benim konular yetişmedi desem yeri var ilk defa girdiğim içinde olabilir tabiii....

allah zihin açıklığı versin canım :) sizin konularınız bizden fazla ama :) rabbim inş. svda kalemine sana kuvvet veriri :) sorular rahat çzömene yardımcı olur emeklerinin karşılığını alırsın canım

ALLAH RAZI OLSUN! burdaki bütün arkadaşlarında inşallah sınavdan sonra sınavım iyi geçti diye foruma gireriz sevincimizi paylaşırız :teytey:

patiskacım ya haklısın giderek zorlaşıyor, hiç duymadığım şeyler var.
emlak ve eytam bankası Atatürk zamanında kurulmuş, valla ilk defa duydum:sinifsinif: 90 netim var ama moralim bozuldu biraz:gitme: genel tekrar yapmam gerektiğini anladım ve yetişemiyorum, elimde çok denem kaynak vs. var.
bu arada ihtiyaçın zopzor denemesini çözme bence. yorumları okudum. sınavla pek alakası yok sadece moral bozukluğu yapıyor diyorlar.

kızlar 2 deneme yaptım bugün, üstünede 200 soru çözdüm. pestilim çıkmış haldeyim, biraz tarih çalışmalıyım. konu çalışmıyorum ona yanıyorum. idare duruyor, uluslararası kuruluşlar duruyor. türkçeden yazım yanlışı duruyor.
gün hemen bitiyor, bi sabah oluyor, bakmışım akşam olmuş
siz naptınız şekerlerkaydirigubbakcemile2

fıstıklarım size yeni öğrendiğim bir şeyi aktarayım.
güney cephesinde kimlerle mücadele ettik?
cevap Ermeni ve Fransa.
ben sadece Fransa zannediyordum. denemede öğrendim paylaşayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…