2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

yazacak hal mi kaldı patiskaaaa morallerrr eksilerdeee canikoooo biz bıraktık zaten çalışmayı gece çalışmadık başağımla şimdi 1 saat çalışcaz bitcekkk...

patiskacım 89 net yaptım:sinifsinif: hiç ama hiç çalışasım yok ya, iyice koptum. halbuki tekrar etmem lazım. o kadar çabaladım, biraz daha dişimi sıkıp tekrar etmeliyim. çoğu şeyi unutmuşum.
bu arada ben 14. denemeyi çözmeyi düşünmüyorumbu saatten sonra moralimi bozamam

cnm hiç sorma ya, ben de tüm bildiklerimi unuttum sanki, sınavda bir şey yapamayacakmışım gibi hissediyorum.eyvahedigeldismile
bu arada ben de bir kaç güne adet oluyorum. sabah uyuz gibi kalktım, hiç keyfim olmaz bu günlerde. hep mayışık olurum.:gitme:

kızlar bu günlerde erken kalkmamız gerek, ben maşallah 10 dan önce uyanamıyorum. sınav günü bu gidişle zor kalkıcam:hulya: kendimi alıştırmam gerek

selam kızlar! bence moral olsun diye çıkmış soruları çözün 2006 kpssyi şimdi çözdüm kolay bir sınav olduğunu biliyorum ama en kolay denemelerde bile çıkaramadığım neti çıkardım 101,5

Günaydın kızlar... bugünün uykucusu benim galiba....
kızlar hepimizin tempo düştü iyice farkında mısınız? ben de oyalanıp duruyorum. ama şu son 3 gün fazla yormaya niyetim yok kendimi....
Başak'cım, Gülsu'cum nasıl verimli olacağını düşünüyorsanız öyle yapın kızlar... ben de minik tekrarlar yapıcam, denemeleri salladım gibi :)
yapma zaten Pikolatacım şu ara en gereksiz şey moral bozukluğu...
ben çıkmış soruları çözmedim henüz Mavlicim ya off kafam yerinde değil ki hiçbişe için....

günaydın kızlar, ben de geldim, ihtiyaçın son denemesini de yaptım dün çok şükür, 14 çok acayipti moral bozmak istemiyorsanız çözmeyin. bir de türkçeden bir sürü yanlış çıktı son denemelerde, türkçe yanlışım tarihten daha çok komedi ya=), bugün güncel konuları ezberlicem bir de abalitik eksik benim, 15 senedir bu analitiği anlamadım gitti zaten=) sakın moralinizi bozmayın inanın sınav daha güzel geçecek, hiçbir emek zayi olmaz, karşılığını alıcaz, hepimizin sınav süper geçicek inşallah a.s :teytey:

merhaba kızlar
beynim zonkluyor resmen
konularımı istediğim gibi bitirseydim bende dinlenecektim son bir kaç gün
ama nerdeee sınav gününe kadar aralıksız çalışmayı planlıyorum
vatandaşlık özet çalışıyorum son hafta kalıcı olur inş

kızlarbir az önce 2009 sorularına bakayım dedim, inanmıyorum o ne öylesempatiksalakcinniboşa çalışmışım dedim. resmen kazıkkkk. umarım bu sene de bu kadar zor olmaz:gitme:matematikten 18 tane işaretledim ya, hadi en az 2 tanesi yanlış çıksa....

kızlar ben özette öalışamıyorum, resmen canım hiç ama hiç istemiyor ya:umursamaz:

kızlar olmuyor yaa. sabahtan beri oyalanıyorum ((( deneme çözeyim dedim, kafam başka yerde. özetlere bakayım dedim o da olmadı daha geçen yılların soruları var zaten malum (
sanki kafam kocaman olmuş, ağır geliyo

patıskacımm cnm bence denemde çözme tekrar da yapma sondan basa dogru cıkmıs soruları çözmeye basla persembe aksama kadar çözbıldgını çöz derım ben

başakcım uzun süredir yoğun çalışmadığım için sıkılmadan çalışıyorum
ama çook eksiğim var tamamlamam mümkün değil
inşallah çorba olmaz
pikolata 2009 soruları bancade çok kazık inş bu sene öyle olmaz
patiska kafanı dağıtacak bişeyler yap bari biraz stresten oluyor hepsi

hala başlayamadım ben de, düğün var diye nette elbiselere bakıyım dedim bak bak bitmiyor=) size bir önerim var, diyorum ki gece 12'de burda toplanalım güncel konularla ilgili soru-cevap yaparım. tamam diyenler kaleye mum diksin=) ben şimdi çıkıyorum o saate kadar birkaç kez daha girerim zaten, evet ya da hayır yazın kızlar olur mu? sengözlerimebaksanab

daha önce hiç girmeyen arkadaşlar girmiş size bişey diyım mi birazzz geç kalmadınız mıııı :ecrin_bebek:
stres atmaya mı geldiniz....son zamanlarda kim ne yapmış onu mu merak ettiniz ...

gülsucum haklısın yenı gelen arkdslar süreklı netlerını yazıyorlar. ne guzel ınsalh gercek sınavda da yaparsınız o netlerı

valla stres atmaya geldınız galıba ama bizi de olabıldgınce strese soktunuz

patıskacımm cnm bence denemde çözme tekrar da yapma sondan basa dogru cıkmıs soruları çözmeye basla persembe aksama kadar çözbıldgını çöz derım ben

haklısın galiba Başakım... 2007den başlayayım, çünkü diğerleri kitapta yok,onları çıkarttırayım...

kızlar son günlerde gelip netlerinden başka bişe paylaşmayanları dikkate almayın ya, streste olmayın, biz biliyoruz ne kadar emek verdik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…