• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

fatoş,gülsu,ecesu pikocum saolun kızlar bende ihitiyacın denemsini yaptım o kadar berbattıki sinir oldum onca çalışmam boşaymış dedim 2 gün hiçbişeye bakmadımmafoldumben bugün biraz toparlandım yazım kurallarından 350 tane soru yaptım tarihten 1 tane video izledim matematikten de çarpanlara ayırmaya bakıp 30 soru çözdüm

kronik unutkan haklısın içimi okumuşsun bende mat çalışmaya başlamıştım
sayı problemleri
valla bu verimsiz gününse ben oturup ağlayım yani delikafadulden
ececik naber canım görünmüyorsun merak ettim seni

ececik aynı anda yazmışız
bugünlerdede bir deneme krizidir gidiyor ben hiç girmiyorum şu günlerde
çok zor oluyor anlaşılan bence hiiç takma sen çalışmana bak mutlaka emeğinin karşılığını alırsın ben inanıyorum

kızlar nasılsınız? yatmadan bakayım dedim.

ececim döndün sonunda, sende deneme mağdurusun demekkaydirigubbakcemile3ne denemeydi ya herkesi mahvetti, ben de sınavdan çıkınca boşuna çalıştığımı düşündüm, bugün biraz toparlanmaya başladım.

bugün:
matematik: 65
tarih:211
anayasa: 40 soru çözdüm ve çözmeye devam edicem.

ececik aynı anda yazmışız
bugünlerdede bir deneme krizidir gidiyor ben hiç girmiyorum şu günlerde
çok zor oluyor anlaşılan bence hiiç takma sen çalışmana bak mutlaka emeğinin karşılığını alırsın ben inanıyorum

inşllh canım ya konular bitti tekrar yapıyorum ama öyleyken berbat olunca ister istemezz moralim bozuldu insan konuları tekrar ettikçe yeni yeni şeyler öğreniyor demek unutuyoruz bazı şeyleri bu arada vatandaşlığa hiç başlamadım bile tekrarım bitsin 3.tekrara geçerken başlayayım diyorum inşlh hepimiz emeğimizin karşılığını alırızz:Saruboceq:

başakcım bende dizi izledim, offff dayanamadım gene izledimkaydirigubbakcemile3yarın abim geliyo, haftaya kuzenim geliyo...dizi izlemeyi bırakıp ders çalışmam gerek. azıcık kendime geldim gibi.

kronik unutkanlık maşallah ne güzel soru çözüyorsun. haftaya genel kültürden test alayım diyorum. hangi kaynağı önerirsin? ben de ihtiyaç, uzman kariyer var. yargı ya da yedi iklim nasıl sence?

mavlicim bence o arkadaşın gizli gizli ezber yapıyordurkaydirigubbakcemile3benimde ezberim rezalet, hatta felaket. inanırmısın anayasadan temel hak ve özgürlükleri 1 ay içerisinde bugün 4 okuyuşum. biraz oturdu sonunda. napalım bol bol tekrar ederek unutmamaya çalışıcaz. şunu farkettim: çabuk ezber yapanlar daha çabuk unutuyorlar. bizim gibi ezberi kıt olanlar aynı konuyu 50 kez tekrar ettiği için daha kalıcı oluyor.sırnaşık şey

kızlar nasılsınız? yatmadan bakayım dedim.

ececim döndün sonunda, sende deneme mağdurusun demekkaydirigubbakcemile3ne denemeydi ya herkesi mahvetti, ben de sınavdan çıkınca boşuna çalıştığımı düşündüm, bugün biraz toparlanmaya başladım.

bugün:
matematik: 65
tarih:211
anayasa: 40 soru çözdüm ve çözmeye devam edicem.

evet ya ben evde kendi kendimi denedim ve zamanı bile yetiştiremedim keşke denemeseydimsırnaşık şeymaşallah süper çalışmışsın tatlım:nazar:

kızlar Halepe Fermanı nedir? bugün denemede karşıma çıktı? fikri olan var mı?

kızlar nette buldum Halepe Fermanı ile ilgili bir şeyler. bir bakın sizde. 2 yerde karşıma çıktı, içeriğini bilmediğim için yapamadım. kitaplarda da ele alınmamış.

Osmanlı Devleti, Girit Hristiyanlarının ıngiltere'ye başvurmaları ve bu devletin de diğer büyük devletlerle beraber baskı yapması üzerine Girit sorununu çözmeye karar vermiş, bu maksatla Gazi Ahmet Muhtar Paşa'yı Girit'e göndermiştir. Gazi Ahmet Muhtar Paşa büyük devletlerin konsoloslarının kontrolünde, asilerin temsilcileriyle görüşerek 23 Ekim 1878'de HALEPA SÖZLEŞMESı'ni imzalamıştır.

Bu sözleşmeye göre;

-Adanın valisi Müslüman ise yardımcısı Hıristiyan, Hıristiyan ise yardımcısı Müslüman olacak,

-Girit Genel Meclisi 49 Hıristiyan, 31 Müslüman üyeden meydana gelecek, aldığı kararlar Osmanlı Devleti'nin kanunlarına aykırı olmayacak,

-Hıristiyan kaymakamların sayısı Müslüman kaymakamlardan fazla olacak,

-Türkçe yanında Rumca da resmi dil olacak,

-Genel af ilan edilecek, halk ruhsatlı silah taşıyabilecek,

-Vergi gelirlerinin yarısı kamu hizmetlerinde harcanacak, gelir masrafları karşılamayacak olursa devlet yardım edecekti.

Böylece yeni haklar ve getirilen yeni düzenle Girit Rum halkının adanın yönetiminde daha etkili olması kabul edilmiştir. Ancak Rumların Yunanistan'a katılma düşüncesi ortadan kalkmamıştır.

pikolata genel kültür için en son aldığım kaynak uzman kariyer aylin arıcan çözümlü tarih soru bankasıydı aşık oldum ben bu kitaba o kadar söylüyorum kaydirigubbakcemile3
yediiklimden elimde hiç kaynak yok kullanmadım şimdiye kadar bir arkadaşım yaprak testlerini görmüştüm coğrafya ve tarih öğretmenlerine sürekli soru soruyordu hocalarda abartmışlar bu kadarı çıkmaz diyorlardı her seferinde bende almadım yargıyı tavsiye ederim soruları arada ben pegem 6500 soruluk kitabı almayı düşünüyorum tarih ve anayasa
ama pegemde bi durum var o da ilk baskılar hep hatalıdır farkedildikçe diğer baskılarda düzeltilir o yüzden 3 veya 4.baskıyı bekliyorum kaydirigubbakcemile2
bir de halepe fermanı ile giritli rumlara ayrıcalık verilmişti

kronik unutkanlık çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

oooo kızlar herkes burdaolumunekankayizsmile anayasadan soru sayımı 80 e tamamlayıp yatıcam. bugün türkçe çözemedim geneakannehir bir daha ürkçeyi akşama bırakmıycam.
hepinize iyi geceler canlarım, Allah zihin açıklığı versinŞeniz

Rica ederim pikolata kaydirigubbakcemile5
Herkese iyi geceler ben artık yatayım sabah erken kalkmam gerek görüşmek üzere

sayı problemlerini bitirdim
16 soru çözdüm daha fazla çözemiyecem geriside yarın inşallah
herkeze iyi geceler

fatosbrn cnm nbr ay ben calsmadıdm dıızden sonra bırazcı işçi problemlerıne baktım sonra telefonla konuusrken bu saat oldu

selam kızlar opuyorumnanaktan
Dün öğleden sonra 50 tane tarih sorusu çözdüm, eşimle matematikten yapamadığım sorulara baktık biraz. sonra akşam bi arkadaşı davet etti bizi ve benim çalışma ve online ders yalan oldu akannehir reddedemedikte ailecek ilk kez görüşecektik, bi kez de reddetmiştik.
12ye doğru geldik, yatmadan 50 tane tarih sorusu çözdüm...
Dünün bilançosu bu kadar senağlama
şimdi vatandaşlık 2. üniteye çalışıcam, hazır erken kalkmışken bi ünite daha bitsin bari...

pikolata canım tam kızacaktım sana ama düşündüm de ben de dün türkçe çözmedim -tatlicadiarzu- ama bugün kesin :)
Gülsu ne güzel kavşmuşsun annene :nazar:. yolculuğunda rahat geçmiş ki ders çalışabilmişsin, sevindim canım çok...
Başak, Mavli, Pinky, Kronikunutkan, ohcanımadeysin,Fatos sizler de iyisinzdir umarım kızlar a.s.
aaa bu arada bizim de internete ihtiyaç deneme sınavı 5 yüklendi, sizin yazdıklarınızdan sonra (çalışma şevki falan kalmadı gbii) girmesem mi? ne dersiniz?

günaydın herkese

nasılsınız arkadaşlar?
bugün erkenden uyandım
kahvaltı edip ders çalışmaya başlayacağım

selam dün akşam eşitsizliğin en basit temel konularından 60 soru çözdüm beni unutmayın kızlar.hürriyetin deneme sınavından coğrafyam ful çıktı tarih kötü ama konu eksiğim var biraz moral oldu çünkü coğrafya bayağa bir çalıştım sıra tarihi yutmakta

başakcım bende dizi izledim, offff dayanamadım gene izledimkaydirigubbakcemile3yarın abim geliyo, haftaya kuzenim geliyo...dizi izlemeyi bırakıp ders çalışmam gerek. azıcık kendime geldim gibi.

kronik unutkanlık maşallah ne güzel soru çözüyorsun. haftaya genel kültürden test alayım diyorum. hangi kaynağı önerirsin? ben de ihtiyaç, uzman kariyer var. yargı ya da yedi iklim nasıl sence?

mavlicim bence o arkadaşın gizli gizli ezber yapıyordurkaydirigubbakcemile3benimde ezberim rezalet, hatta felaket. inanırmısın anayasadan temel hak ve özgürlükleri 1 ay içerisinde bugün 4 okuyuşum. biraz oturdu sonunda. napalım bol bol tekrar ederek unutmamaya çalışıcaz. şunu farkettim: çabuk ezber yapanlar daha çabuk unutuyorlar. bizim gibi ezberi kıt olanlar aynı konuyu 50 kez tekrar ettiği için daha kalıcı oluyor.sırnaşık şey
günaydııııın!..... arkadaşım gizli gizli değil açık açık kitabı ezberliyordelikafadulden ama haklısın çok tekrar daha iyi bugün bir plan yaptım 10 nisan denemesine kadar genel kültürden günlük 500 soru çözücemeyvahedigeldismile bu arada patiska fatoşbrn hilal başak ecesu ececik berry kronik unutkan ve sayamadığım tüm arkadaşlara hayırlı günler:enbuyukkk:zemuszemus

canlarım hepınıze günaydın gec kalltım bugun kahvaltı yaptım smdı baslaıcam calsmaya seız nasılnz fıstıklar pazartesıden ıtıbaren cok erken kalkmaya baslıcam öglen oldu yaa

Back
X