• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

gel abla gel kpssciye gel sempatiksalakcinni
evet biz yeni başladığımıza göre soru çözmek için erken, bugün şu kadar konu çalışalım diye konuşabiliriz mesela.

bence de amaa benim saatlerim sizinle uymazsempatiksalakcinni

siz gunu bitirirken ben yeni basliorumsempatiksalakcinni

bence de amaa benim saatlerim sizinle uymazsempatiksalakcinni

siz gunu bitirirken ben yeni basliorumsempatiksalakcinni

sen kiminle dansettiğini sanıyosun. karşında gecelerin baykuşu duruyo sempatiksalakcinni

merhaba arkadaslar;ececik tebrik ederim valla deneme sonucun çok iyi;branşın neydi canım;hangi deneme birde onu yazarsan sevinirim..

kızlar nasılsnz bakalım ben de dizi izlerken 60 yuzde faız sorusu çözdm nefret edıyordum onlardan yavas yavas yapıyorm artık

arkadaşlar nerdesiniz bende tarihten konu çalıştım bi tane deneme yaptım 2007 tarih soruları kolaydı galiba 2 yanlış bi boş yaptım kendim de şaşırdım ...geo çalışıyorum şimdi de bugün az çalıştımm ....

günaydın kızlar ben dün 100 kadar matematik ve 2 tarih testi çözdüm. hedefim bugün daha çok çözmek:)

uyandım tatlışım birazdan başlıycam akşama çalışamam şimdi iyi çalışmam lazım karma mat testi yapacam tarih geo çalışcam....arkadaşlar nerelerdesiniz yeni arkadaşlar katılmış sizler yoksuuzzz

ben burdayım gülsucum coğrafya çalışıyorum sonrada video izleyeceğim.
o kadar çok midem bulanıyor ki yine de çalışmak için zorluyorum kendimi
bir haftadır böyleyim pazartesi test yaptırcam bakalım

kızlar merhaba,
gecmiş olsun ecesu cnm benim.
gulsu basak kızlar nasılsınız
bende şimdi başıyorum çalışmaya cografyadan bölgeler testi çözüyorum
öpüyorum kızlar

sağol pinkycim

off 2 gündür türkiye ekonomisini çalışıyorum kafam şişti valla
bir sürü ezberlenecek şey var. madenler falan... kafamçokkarıştı

pikolata canım nişan yarın mıydı?

arkadaşlar bilgi verirmisiniz banada sınav a son başvuru ne zaman?
birde ön lisans mezunu olarak gircem hangi dersler var..haziranın başında başlayabilirim ancak çalışmaya sizce çok mu geç kalmış olurum..ama mecburum finallere çalışıyorum şu an..lütfen bilgi...

ecesu tatlış hamile misin
çok az çalıştım tarihten bir konu 2 tane karma mat testi birazdan da çıkacam evden akşamda bilmem kaçta gelirim eve...
başağım nerdesin sabah çaldır mışın bebiş bişey mi oldu...

ela önlisansların sınavları yanlış hatırlamıyorsam eylül gibi yani senin sınava var bizim yani lisansların sınavları temmuzda ondan bizim pek bişey kalmadı gibi başvurular mayıs ayında olucak dersleri sormuşsun türkçe,matematik,tarih,coğrafya ve vatandaşlıktan sorumlusun yani bizim gibi

iyi akşamlar kızlar bende şimdi çalışmaya başlıyorum hepinize iyi çalışmalarturkbayragi

kolay gelsin atomik, bende bu gece çalışıcam, biraz da keyifsizim, aşkım amcasını kaybetti, çok üzgün gece gece de yollara düştüler bilmem kaç saatlik yol, aklım fikrim onda, kafamı dağıtmam lazım hiç uykum yok, ders çalışıcam.

Back
X