• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hosbbuduk patıskacım valla canım benım de basım dertte problemlerle esıden berı sevmem ve korkarım zaten

baktım olacak gibi değil, doğan hocadan video izliyorum canım, iki tane sayı kesir videosu var. bitince test çözmeye çalışıcam...
düşün ki sayı-kesir problemleri bunlar, diğerlerinde hepten yanmışım...

arkadaşlarr çok azz çalıştımmmmmmmm 62 mat sorusu yaptım ve tarih videosu izledim bu doğan hocanın denemeleri biraz kolay mıııı ..
bişey deil patiskam ama tarih benii üzüyorrrr ne çalışıyosunn kaydirigubbakcemile5
çok uykum geldi yatıyorum....:mymeka: iyi geceler...

uyudunuzmu kızlar bende pek çalışamadım bugün duş aldım oyalandım alışverişe çıktım derken akşam oldu sadece biraz tarih çalıştım vicdanım rahat etmedi 170 matematik çözdüm çok uykum geldi ii gecelermirmirmirmir

kızlar dershanem vardı bugün, anca gelebildim.
gelir gelmez 130 tarih çözdüm.:teytey:
kaç günlük tembelliğin üzerine kamyon çarpmış gibi oldumkaydirigubbakcemile3

ececim süpersin ya, maşallah deyim nazar değmesin. anayasaya başla bence. yasama, yürütme, yargıyı bitirsen 7 soru cepte. inan başına geçince kolay.hatta tarihten çok çok kolay. kitapta ne yazıyorsa direk çıkıyor.

başakcım ben de ınkılaplardan soru çözdüm. birazda matematik çalışıcam. problemlere bakarım.zemuszemus

gülsucum moralini bozma, yediiklim bana da zor geldi. yaprak testlerini aldım, inan 2 testini çözdüm ve moralim sıfır oldukaydirigubbakcemile3her soruda kaç dakika düşündüm.

hilalcim hoş geldinŞenizben de bayadır yoktum.tempomuzu acilen arttırmamız gerek.

bengisucum iyi dersler.benimde dershene vardı bugün, dayak yemiş gibiyim:delphin:

selam arkadaşlar! HİLALCİM hoşgeldin bende öğleden sonra çalışmaya başladım iki köklü sayılar videosu izledim birde ihtiyaç 5 tarih çözümlerini izledim

gülsucum çok teşekkür ederim tatlımm :1hug:
hilalcim hoşgeldin, ya ben de bugün temizlik yaptım, akşamı buldu vala, üstelik sadece haftalık temizlik.. İzmirden gelince halletmiştim bahar temizliğini..

sizler nasılsınız kızlar??? Umarım herkesin keyfi yerindedir.
ben bugün pek çalışamadım ya, problemlere bakıyorum bi yarım saattir falan. birazdan yaprak dökümü izlerken soru çözerim, sonrası allah kerim :)))

çook öpüyorum sizi

mafoldumbenBugün en tembel benim demekki hiç birşey yapamadım bütün gün hastanedeydim yeni geldim ama ders çalışcaka hal kalmadı bende kanda aldılar kolumda agrıyo zaten ben bugün iptalım
O kadarda plan yapmıştım bugün çalışcaklarım için:utangac: dün 139 cografya ve 203 tarih sorusu çözmüştümbelki akşama çözebilirsem denicem soru çözmeyi
ohcanımadeysin hoşgeldin temizlik için kolay gelsin

hoşbulduk kuzular...

bakıyorumda herkesi stres sarmış..
ben de rahatım en azından şimdilik..strese girince bildiğimden daha fazlasını yapamayacağım nasılsa..
şimdide camları sileceğim..
sonra kız uyursa şayet başlarım çalışmaya..

arkadaşlarr çok azz çalıştımmmmmmmm 62 mat sorusu yaptım ve tarih videosu izledim bu doğan hocanın denemeleri biraz kolay mıııı ..
bişey deil patiskam ama tarih benii üzüyorrrr ne çalışıyosunn kaydirigubbakcemile5
çok uykum geldi yatıyorum....:mymeka: iyi geceler...

vala Gülsucum tarih beni de üzüyor ya, hele baştakileri iyice unuttum gibi geliyor. üstelik daha tbmm'nin açılışındayız konu olarak... bu arada 2. bi tekrara başlasam mı diye düşünüyorum benneyaptımki
şimdi genelgeleri tekrar edicem, biraz soru çözerim, sonra da sayı-kesir problemlerine dönücem yeniden, sanırım şin sırrı çok soru çözmekte. bu arada geometriye hiç başlamadım, amaaan çok çalışmam gerek çook :çok üzgünüm:

bu arada dün biraz daha problemlerle boğuştuktan sonra uyumadan bi kaç türkçe testiyle ilk konulardan karışık tarih testi çözdüm.
öpüyorum hepinizi kızlarrrr

Son düzenleme:
günaydın tatlışlar yeni uyandım anneş börek yapmış kahvaltıya çağırıyor gidiyim gelince tarih coğ çalış cam geodan daha üçgen kenara başlıycam vatandaşlığa daha hiç başlamadımm mafoldumben
hilal kolay gelsin başağım uyandın mı patiska pinky ececik ne yapıyorsunuz fatoşum yine kayıp ececik senin şu tanecik sorulardan bende çözebilsem keşkem...kaydirigubbakcemile4

canlarım gunaydın daha yenı kalktım annem evde yok da halıcı geldı o uyandırdı arkdsım msj atmıs ya bıze gel ya dısarda bulusalım dıe napsam kı belkı cıkarım

cok öpuyorm canlarım

ben geldimm şimdi başlıycam bu doğan hocanın denemeleri kolay mı dedimm arkadaşlarr kimse cevap vermemişşş patiska naberr ne çalışıyosunbilmiyorumkismile

hoşgeldin canım, o güzelim anne böreklerini yedin şimdi full enerjiyle ders başı :)))
vala ben doğan hocanın denemelerinden hiç çözmedim daha.. bi fikrim yok o yüzden tatlım :(
kahvaltıdan sonra tarihten mücadele hazırlık dönemini-genelgeleri çalıştım, sonra 100e yakın soru çözdüm. şimdi biraz matematik testi çözücem.
havada nasıl yağmurlu günlerdir, yatak beni çağırıyor resmen, eşim de uyuyo şimdi sıcacık, şeytana uymam an meselesi boshayallersmile mirmirmirmir

Gunaydın kızlar,
ben hala tarihi bitirmekle boğuşuyorum bu videoları bitiricem ama tembellikten bitiremedim bitiricem ama inat ettim artık bitiricem tüm tarih videolarını, ve coğrafyayııııııııı BıTıRıCEMartık yeter yaaaaaaaaaaaaaaaa

Gunaydın kızlar,
ben hala tarihi bitirmekle boğuşuyorum bu videoları bitiricem ama tembellikten bitiremedim bitiricem ama inat ettim artık bitiricem tüm tarih videolarını, ve coğrafyayııııııııı BİTİRİCEMartık yeter yaaaaaaaaaaaaaaaa

pinky'm sakin ol canım ya, bitirirsin. ben de daha tbmm'ye yeni geldim. dershaneyle paralel gidiyorum ben. üstelik sonradan en baştan tekrar edicem daha. nerelerdesin ki sen şimdi?

Ela hoşgeldin canım tam bilmiyorum ama önlisans başvurularına daha epey vardr sanırım. lisans başvuruları bu ay yapılacak.

canlarım benimmm çalışıyosunuz demek ben sabahtır oyalanıyorum temizlik yaptım tv,izledim ilk defa kahvaltı yaptım şimdi bitti işlerim dersin başına geçiyorum şimdisositosositoakşam arka odanın penceresini açık unutmuşum iyimi iyiki bişey olmamış:oklava:patiskam saol bebeim,gülsucum börekleride yedin ohh afiyet olsun bi otur başına bak nasılda soru çözüyosun çok eğlenceli oluyorhihoyyythepimize kolay gelsin fıstıklarımkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar
giremedim bir türlü
çok yoğun degildi çalışmalarım özledim sizleri
bugünden itibaren düzenli çalışıp girecem inşallah
yaş problemlerine çalıştım sorularını çözdüm şimdi dilbilgisi çalışıyorum
gülsu ececik ecesu mavli pinky patiska başak pikolata hilal tüm arkadaşlar öpüyorum fıstıklar

ben geldim kızlarrrrrrrrr dershaneden yeni geldim ordanda eczaneye gidip ilaçlarımı aldım temize geçilmesi gereken bir sürü notlarım var onları geçirip cografya çözmeyi planlıyorum tabi daha sonra matematiğe bakıcam umarım bakabilirim
bende nodul var boynumda canım bide üstüne stres eklenince iyice sıkıştırdı ellerim ayaklarım titriyo artık doktor bir ton ilaç yazmış offffffff offfffffmafoldumben

Back
X