- Konu Sahibi Pimpirikli
- #7.361
hosbbuduk patıskacım valla canım benım de basım dertte problemlerle esıden berı sevmem ve korkarım zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbbuduk patıskacım valla canım benım de basım dertte problemlerle esıden berı sevmem ve korkarım zaten
kızlar dershanem vardı bugün, anca gelebildim.
gelir gelmez 130 tarih çözdüm.:teytey:
kaç günlük tembelliğin üzerine kamyon çarpmış gibi oldumkaydirigubbakcemile3
ececim süpersin ya, maşallah deyim nazar değmesin. anayasaya başla bence. yasama, yürütme, yargıyı bitirsen 7 soru cepte. inan başına geçince kolay.hatta tarihten çok çok kolay. kitapta ne yazıyorsa direk çıkıyor.
başakcım ben de ınkılaplardan soru çözdüm. birazda matematik çalışıcam. problemlere bakarım.zemuszemus
gülsucum moralini bozma, yediiklim bana da zor geldi. yaprak testlerini aldım, inan 2 testini çözdüm ve moralim sıfır oldukaydirigubbakcemile3her soruda kaç dakika düşündüm.
hilalcim hoş geldinŞenizben de bayadır yoktum.tempomuzu acilen arttırmamız gerek.
bengisucum iyi dersler.benimde dershene vardı bugün, dayak yemiş gibiyim![]()
selam arkadaşlar! HİLALCİM hoşgeldin bende öğleden sonra çalışmaya başladım iki köklü sayılar videosu izledim birde ihtiyaç 5 tarih çözümlerini izledim
gülsucum çok teşekkür ederim tatlımm :1hug:
hilalcim hoşgeldin, ya ben de bugün temizlik yaptım, akşamı buldu vala, üstelik sadece haftalık temizlik.. İzmirden gelince halletmiştim bahar temizliğini..
sizler nasılsınız kızlar??? Umarım herkesin keyfi yerindedir.
ben bugün pek çalışamadım ya, problemlere bakıyorum bi yarım saattir falan. birazdan yaprak dökümü izlerken soru çözerim, sonrası allah kerim :)))
çook öpüyorum sizi
mafoldumbenBugün en tembel benim demekki hiç birşey yapamadım bütün gün hastanedeydim yeni geldim ama ders çalışcaka hal kalmadı bende kanda aldılar kolumda agrıyo zaten ben bugün iptalım
O kadarda plan yapmıştım bugün çalışcaklarım içindün 139 cografya ve 203 tarih sorusu çözmüştümbelki akşama çözebilirsem denicem soru çözmeyi
ohcanımadeysin hoşgeldin temizlik için kolay gelsin
arkadaşlarr çok azz çalıştımmmmmmmm 62 mat sorusu yaptım ve tarih videosu izledim bu doğan hocanın denemeleri biraz kolay mıııı ..
bişey deil patiskam ama tarih benii üzüyorrrr ne çalışıyosunn kaydirigubbakcemile5
çok uykum geldi yatıyorum....:mymeka: iyi geceler...
ön lisans mezunu oalrak son başvuru tarihini bilen varsa söyleyebilir mi lütfennn
Gunaydın kızlar,
ben hala tarihi bitirmekle boğuşuyorum bu videoları bitiricem ama tembellikten bitiremedim bitiricem ama inat ettim artık bitiricem tüm tarih videolarını, ve coğrafyayııııııııı BİTİRİCEMartık yeter yaaaaaaaaaaaaaaaa