Slm hanımlar
bende Ümranİye erdem hastanesİne gİdİyorum dr. SeÇmİyorum kİmİn sırası azsa ona gİdİyorum hepsİde Çok İlgİlİ
ben size öğrendiğim bi kaç yerin fiyatını yazayım ben özel türkiye hast. düşünüyorum ama kararsızım.
özel türkiye hastanesi sgk: normal 710tl zorunlu sezaryen 1006tl
mecidiyeköy özel çewre hastanesi sgk: normal 1750tl sezaryen 2000tl (özel oda özle hemşire) dahil
üsküdar hospital türk sgk: normal 260tl sezaryen 406tl
üsküdar anadolu hastanesi sgk: normal 250tl
çamlıca medicana sgk: normal1200tl sezaryen 2100tl
avr. florence nightingale sgk anlaşması yok normal 2750tl
üsküdar academic hospital sgk anlaşması yok normal 3200tl sezaryen 3500tl
işte böyle hanımlar awrupa yakasında olanlar bnce çewre hastanesi we türkiye hastanesini araştrsınlar bn çok iyi olduklarını duydum
Merhaba Kızlar,
ben Anadolu Yakası, İçerenköyde oturuyorum.
İlk Central hospital, Bostanciya Fatma Nur Hn. gittim. Ancak çok ilgisiz olduğunu farkettikten sonra 3. muayneden sonra değiştirmeye karar verdim.
Dragos Şifa Hastanesi Kartal, Tahir Bey'e başladım ve şuana kadar ona gidiyorum. Ancak hastane çok kötü küçük, basık, hijyenik değil, yeni doğan ünitesi yok. Ve oarada doğum yapmak içime sinmiyor. Doktorda başka hastaneye doğum için gitmiyor çünkü çok yoğun haftanın 6 günü sabah 9 akşam 9 hastanede... Ne yapacağımı bilemiyorum 23. haftamıza gireceğiz ama hala kararsızım.
Arkadaşlarımın tavsiye ettiği hastaneler var;
Yunus Emre, üsküdar
Akademik Hospital, üsküdar
MEdipol, Kadiköy
Çok kararsızım Çok(
canım ya inşallah bulursun iyi bir dr.ne yazıkki dr seçimi çok zor.özele gidiyorsun para canavarı oluyor bazıları.devlete gidiyorsun kalabalık.ben gazi üni.gidiyorum.prof.dr ahmet erdem.kesinlikle olmusuz konuşmayan hatta benim paniği yatıştıran bir dr.bir araştır istersne internetten.ben çok memnunum çokta hastası var.Ben biraz doktor konusunda sıkıntılıyım.Tavsiye üzerine bir çok doktora gittim fakat şans işte iyi süper denilen doktorlar bana gelince acemi çıktılar nedense.Bundada vardır bir hayır diyoruz.İşini gayrıciddi yapan doktorları eşimde bende sevmiyoruz.Daha gördüğü ilk dakikada bana ismimle hitap edilmesi samimiyetten ziyade rahatsızlık veriyor.Üstelik garip bir şekilde beni sakinleştirmeleri gerekirken ben doktorları ve eşimi sakinleştiyorum.Tuhaf bir hamilelik yaşıyorum açıkcası.Şimdilik bıraktım kendi haline herkesede kulağımı tıkadım.Doktorun iyi olup olmadığı bence kişinin kendi kişiliğiyle ve beklentileriylede alakalı.Bir süre doktor düşünmek istemiyorum.Rastgele çıkıp gideceğim yakınlarda bir hastaneye ve son kez deneyeceğim bir doktor daha.Oldu oldu olmadı evde sancı çeker gider devlet hastanesinde yaparım artık napayım.Bıktım özellerde kötü doktorlara denk gelmekten....
Ben biraz doktor konusunda sıkıntılıyım.Tavsiye üzerine bir çok doktora gittim fakat şans işte iyi süper denilen doktorlar bana gelince acemi çıktılar nedense.Bundada vardır bir hayır diyoruz.İşini gayrıciddi yapan doktorları eşimde bende sevmiyoruz.Daha gördüğü ilk dakikada bana ismimle hitap edilmesi samimiyetten ziyade rahatsızlık veriyor.Üstelik garip bir şekilde beni sakinleştirmeleri gerekirken ben doktorları ve eşimi sakinleştiyorum.Tuhaf bir hamilelik yaşıyorum açıkcası.Şimdilik bıraktım kendi haline herkesede kulağımı tıkadım.Doktorun iyi olup olmadığı bence kişinin kendi kişiliğiyle ve beklentileriylede alakalı.Bir süre doktor düşünmek istemiyorum.Rastgele çıkıp gideceğim yakınlarda bir hastaneye ve son kez deneyeceğim bir doktor daha.Oldu oldu olmadı evde sancı çeker gider devlet hastanesinde yaparım artık napayım.Bıktım özellerde kötü doktorlara denk gelmekten....
Merhaba ben Avrupa Florence Nightingale Hastanesi Herman Isciye gidiyorum. Dr umdan coook memnunum. muayne ucreti 110 tl ssk ile 55 tl. ayda kac kez giderseniz gidin 1 muayne parasi aliyor.
Dogum icin Amerikan Hastanesini dusunuyordum. Fiyatini aldim normal dogum paket 3.500 tl. ama dr um oranin normal dogum icin yeteli olmadigi belirtti sezeryan dusunmuyorsan orasi olmaz dedigi icin onun tavsiyesi ile Florence Nightingale hastanesinde olmasina karar verdik. oradan henuz fiyat almadim. ogrendigimde sizlerlede paylasirim.
bende bunlara ek olarak
Maltepe Üniversite Hastanesi sgklı :Normal :600 Sezeryan: 1200
Dragos Sema Hastanesi sgklı: Normal : 1800 Sezeryan: 2400
ayrıca arkadaşımda benden bir ay önde gidiyor Üsküdar Hospital Türk Hastanesinde
Özgür hanım doktoru kendisi memnun tavsiye ederim
ben gittim hospital türk özgür hanıma we hiiiiiiiççç memnun kalmadım berbatttt kendi kendine ultrasonla baktı ağzının içinden iki cümle kurdu bn we annem duymak için kadının ağzına kulağımızı sokacaktık nerdeyse 1yada 2 dakika sürdü ultrason muayenesi we bizi 3.dakika postaladı!!!! neye uğradığımızı şaşırdık. ben pek anlamıyorum insnaların memnuniyet kriterlerini doğrusu..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?