2010 Mart Anneleri hangi hastane ve hangi doktora gidiyor ?

Anadolu Sağ.Merkezi DoçDrFatihGüçer e gidiorum.şimdilik herşey yolunda.muayene yaklaşık 145tl 34fln ödüorum ben özel sağlık sigortası ile.2li ve 4lü testede 35er tl verdim die hatılıom.doğumuda%100 karşılıo sigortam.Bakalım hayırlısı inş bi problem çıkmaz(perş.randevum var aldıım kilolardan sonra adam beni hasta listesinden silecek galiba)

herkes genelde ıstanbul Ankara e tabii seçenekleriniz de çok ama Trabzon da öyle pek seçeneğiniz yok benim doktorum arkadaşım olduğundan 5 kuruş para vermiyorum ama doğumu nerde yapacağımı henüz bilemiyorum doğum hastanesini küvöz nedeniyle istiyorum ikiz olunca erken doğarlarsa diye ama bir sorun olmaz ise ımperial Hastanesini düşünüyorum bakalım daha var doğuma sonuçta hangi hastane olursa olsun doktorum gelip sezeryanımı yapacak o nedenle hastane çok da önemli diil

ilk olarak Sefa Kurt'a gidiyordum ege doğum evine bağlı özlei 100 tl'di fakat hiç memnun kalmadım şimdi Tahir Özgüder'e gidiyorum buca kadın doğuma bağlı ücreti 100 tl ama süper ötesi harika bir doktor

Merhaba Kızlar,

ben Anadolu Yakası, İçerenköyde oturuyorum.
İlk Central hospital, Bostanciya Fatma Nur Hn. gittim. Ancak çok ilgisiz olduğunu farkettikten sonra 3. muayneden sonra değiştirmeye karar verdim.
Dragos Şifa Hastanesi Kartal, Tahir Bey'e başladım ve şuana kadar ona gidiyorum. Ancak hastane çok kötü küçük, basık, hijyenik değil, yeni doğan ünitesi yok. Ve oarada doğum yapmak içime sinmiyor. Doktorda başka hastaneye doğum için gitmiyor çünkü çok yoğun haftanın 6 günü sabah 9 akşam 9 hastanede... Ne yapacağımı bilemiyorum 23. haftamıza gireceğiz ama hala kararsızım.
Arkadaşlarımın tavsiye ettiği hastaneler var;
Yunus Emre, üsküdar
Akademik Hospital, üsküdar
MEdipol, Kadiköy

Çok kararsızım Çok (

Slm hanımlar

bende Ümranıye erdem hastanesıne gıdıyorum dr. SeÇmıyorum kımın sırası azsa ona gıdıyorum hepsıde Çok ılgılı

Slm hanımlar

bende Ümranİye erdem hastanesİne gİdİyorum dr. SeÇmİyorum kİmİn sırası azsa ona gİdİyorum hepsİde Çok İlgİlİ

bende şu yeni yapılan erdeme gitmeyi düşünüyorum...memnunsun demek...çakmaktakinemi gidiyorsun..bana uzak biraz orası...yeni erdemde evime çok yakın... :)) 10 dakika

ben size öğrendiğim bi kaç yerin fiyatını yazayım ben özel türkiye hast. düşünüyorum ama kararsızım.
özel türkiye hastanesi sgk: normal 710tl zorunlu sezaryen 1006tl
mecidiyeköy özel çewre hastanesi sgk: normal 1750tl sezaryen 2000tl (özel oda özle hemşire) dahil
üsküdar hospital türk sgk: normal 260tl sezaryen 406tl
üsküdar anadolu hastanesi sgk: normal 250tl
çamlıca medicana sgk: normal1200tl sezaryen 2100tl
avr. florence nightingale sgk anlaşması yok normal 2750tl
üsküdar academic hospital sgk anlaşması yok normal 3200tl sezaryen 3500tl

işte böyle hanımlar awrupa yakasında olanlar bnce çewre hastanesi we türkiye hastanesini araştrsınlar bn çok iyi olduklarını duydum

bende bunlara ek olarak

Maltepe Üniversite Hastanesi sgklı :Normal :600 Sezeryan: 1200
Dragos Sema Hastanesi sgklı: Normal : 1800 Sezeryan: 2400

ayrıca arkadaşımda benden bir ay önde gidiyor Üsküdar Hospital Türk Hastanesinde
Özgür hanım doktoru kendisi memnun tavsiye ederim

Anlıyorum seni canım benim gibisin sende
Allah sonumuzu hayr etsin
:Saruboceq:

Ben biraz doktor konusunda sıkıntılıyım.Tavsiye üzerine bir çok doktora gittim fakat şans işte iyi süper denilen doktorlar bana gelince acemi çıktılar nedense.Bundada vardır bir hayır diyoruz.İşini gayrıciddi yapan doktorları eşimde bende sevmiyoruz.Daha gördüğü ilk dakikada bana ismimle hitap edilmesi samimiyetten ziyade rahatsızlık veriyor.Üstelik garip bir şekilde beni sakinleştirmeleri gerekirken ben doktorları ve eşimi sakinleştiyorum.Tuhaf bir hamilelik yaşıyorum açıkcası.Şimdilik bıraktım kendi haline herkesede kulağımı tıkadım.Doktorun iyi olup olmadığı bence kişinin kendi kişiliğiyle ve beklentileriylede alakalı.Bir süre doktor düşünmek istemiyorum.Rastgele çıkıp gideceğim yakınlarda bir hastaneye ve son kez deneyeceğim bir doktor daha.Oldu oldu olmadı evde sancı çeker gider devlet hastanesinde yaparım artık napayım.Bıktım özellerde kötü doktorlara denk gelmekten....

canım ya inşallah bulursun iyi bir dr.ne yazıkki dr seçimi çok zor.özele gidiyorsun para canavarı oluyor bazıları.devlete gidiyorsun kalabalık.ben gazi üni.gidiyorum.prof.dr ahmet erdem.kesinlikle olmusuz konuşmayan hatta benim paniği yatıştıran bir dr.bir araştır istersne internetten.ben çok memnunum çokta hastası var.

canım evet bir de öyle dene kendini de üzme doktor dediğin hastasını rahatlatmalı herşeyi mümkün mertebe anlayabileceği ama hastanın stres yapmayacağı bir dille anlatmayı bilmesi gerekiyor bence doktoru doktor yapan da bu aldığı paranın miktarı değil ben o anlamda çok şanslıyım çok tedavi görmüştüm hamile kalmak için hamile kalınca buna benden çok sevinen bir doktorum var tek derdim ultrasonunun 4 boyutlu olmaması ama o da diğer özelliklerinin yanında gözüme batmıyor

ben de dragos şifaya gittim mine hnm,sonra memnun kalmadım vazgeçtim,
nerdeyse gebeliğimin başından beri nene hatun hastanesi/pendik kaynarca neslihan alana gidiyorum,fiyatları çok uygun ve drumdan çokkkkkk memnunum
sezeryan en fazla 600 tl ye normal doğumda 450 tl ye geliyordu sanırım,ki burası özel hastane ve gördüğünüz zaman verilen fiyata şaşırsınız

ben de dr.herman işçiye gidiyorum, önceki doktorum Ethica incirlide Nur Tüzüner idi, fakat içime sinmediği için değiştirdim, hastane olarak çok iyiydi fakat Nur hnm iyi bir doktor olmasına rağmen pek normal doğum taraftarı gibi gelmedi. Dolayısıyla tavsiye üzerine Herman beye başladım ve şu anda inanılmaz memnunum, çok profosyonel bir doktor, aynı hastanede (Avr. Florance Nightingale) Nilgün Hnm var, ona da bir arkadaşım gidiyor ve çok memnun, yani Avrupa yakasında oturan, iyi bir doktor ve hastane arayışında olan arkadaşlarıma gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Sevgiler.

ama florancede sgk yok dün aradım doğum fiyatı almak için anlaşma yok dediler bana 2750 dediler normal doğuma

ben gittim hospital türk özgür hanıma we hiiiiiiiççç memnun kalmadım berbatttt kendi kendine ultrasonla baktı ağzının içinden iki cümle kurdu bn we annem duymak için kadının ağzına kulağımızı sokacaktık nerdeyse 1yada 2 dakika sürdü ultrason muayenesi we bizi 3.dakika postaladı!!!! neye uğradığımızı şaşırdık. ben pek anlamıyorum insnaların memnuniyet kriterlerini doğrusu.. klava:

valla katılıyorum sana hasret bende özel bi doktora gittim kapısında sırada bekleyen bayanlar öve öve bitiremedi aynen dediğin gibi kadına bişey sormasan konuşmuyo bile 2dk baktı boyunu kilosunu sordum ultrasona sığmıyo artık dedi sanki bebek değil dev yatıyo içerde
insanlar kişiye göre muamele yapıyo diycem kimse kimsenin babasını oğlu dğl bende anlamadım bu işten

hımmm katılıyorum :1shok:

tüp bebek oldugu için latif küpelioğluyla başladık,devam ediyoruz,canım doktorum çok seviyorum onu.bahçelievler medical park hastanesinde.ayrıca hastaneden de çok çok çok memnunum,hizmet süper.doktorumun tv çekimleri filan oldugunda diğer doktorlara da muayene ouyorum.serkan bey ve jane hanım var,çok tatlılar onlar da.dğumdan sonra doktoruma ne hediye alsam diye düşünüyorumopuyorumnanaktan doğum ücretleri de şöyle: normal 1500,mecburi sezeryan 2000,istege baglın sezeryan 3000. epidural için 500tl daha ödeniyo sanırım. hotel gibi 3 gece 4 gün konaklama diyolarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…