Ankara Medicana Doç. Yusuf Üstün'e gidiyorum... Ben memnunum... Eşim de doktorla iyi anlaşıyor... Yani mutluyuz...
Muayene ne kadar bilmiyorum, sandığım karşılıyor, ama doktor farkı 60TL veriyorum... ikili ve üçlü testimi sandığım karşıladı. Diğer testlerimi de sandığım karşılıyor...
Doğum için hastane 3.500TL civarı istiyor. Ben 2.000TL civarı vereceğim... Ekstra daha doktoruma ünvan parası falan vereceğim...
denizler prensi haklısın
bu nasıl bir ranttır anlayamadım
insanın en çok ağrına gidende enayi yerine konması hemde sağlık konusunda CADIARZU
Ben de istanbul şişli memeorial hastanesine gidiyorum.Doktorum Asena Ayar.
Slm Kizlarr,
Bende hastane ariyorumm, aslinda florance nightingale Gayrettepe hastanesine kara verdim, hastane olarakj cok guzell hemsireleride cok ilgilii, fakatt doktor konusunda karasizimmm..
Aykan Ozcelik yada Bulent Faka'yi dusunuyorumm, aranizda bu doktorlara giden varmi? yorumlariniz neler merak ediyorum, birde orada anestezi uzmani Savas Comlek var onun metini cok duydumm, hep cok iyi bahsediyolar, biliyosunuz dogumda anestezide cok onemli.. tam karar vermis degilim aciksaci her an fikrim degisebilirr..
Eger bu hastaneye gidip baska doktor tavsiyesi olan varsa yorumlarini bekliyorum, ve tabiki bu sordugum doktorlara giden arkadaslar sizlerinde yorumlarinizi bekliyorumm..
canım eğer karar vermedi isen o hastaneye nöbete cihan bey geliyor cihan erdoğdu çok iyii tavsiye ederim
merhabalar,
doktor araştırmasını fazlaca yapmış biri olarak tavsiye edebileceğim isimleri sizlerle paylaşabilirim.
1)gayrettepe florance night.; Bülent Faka
2) dr.Herman İşçi Avrupa florance nightde görev yapıyor. muaynehanesinde sanırım özel sağlık sigortasıda geçiyor.
3)Birgül Sarıkamış fulyada muaynehanesi var ve amerikan hastanesinde çalışıyor.
4)Arzu Çağdaş. fulyada muaynehansei var özel sağlık geçiyor ve cerrahi hastanesinde de çalışıyor
5)memorial hastanesi Cihangir Yılanlıoğlu. (hastanenin kadın doğum bölüm başkanı)
umarım faydalı olur.
sevgiler..
merhabalar,
doktor araştırmasını fazlaca yapmış biri olarak tavsiye edebileceğim isimleri sizlerle paylaşabilirim.
1)gayrettepe florance night.; Bülent Faka
2) dr.Herman İşçi Avrupa florance nightde görev yapıyor. muaynehanesinde sanırım özel sağlık sigortasıda geçiyor.
3)Birgül Sarıkamış fulyada muaynehanesi var ve amerikan hastanesinde çalışıyor.
4)Arzu Çağdaş. fulyada muaynehansei var özel sağlık geçiyor ve cerrahi hastanesinde de çalışıyor
5)memorial hastanesi Cihangir Yılanlıoğlu. (hastanenin kadın doğum bölüm başkanı)
umarım faydalı olur.
sevgiler..
tekrar merhaba,
ben henüz doğum yapmadım. bu sene kısmet olursa planlıyoruz bizde. arkadaşım Bülent beyin hastası mükemmel diyor. muaynanesi birgül hn ile ortak. birgül hanımada giden başka bir arkadaşım vardı. o da çok çok memnundu. ben özel sağlık sigortam da olduğu için bununda geçebileceği yerleri araştırıyorum. bülent bey hastanede haftaiçi görev alıyor. ben çalıştığım için ancak haftasonları ve gidebilirim muaynehanesinde sigorta geçiyormu bilmiyorum. ama Herman işçi ve arzu çağdaş aynı plazada muaynehaneleri var ve sağlık sigortası geçiyormuş. dolayısı ile onları tercih edebilriim. karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?