2010 Mart Anneleri hangi hastane ve hangi doktora gidiyor ?

kızlarr merhaba
bende Bakırkoy Camlık hastanesine gidiyorum, bende orada dogmusum zaten :ecrin_bebek:
doktorumdan cok memnunum Belma hanım,
sgk muayene ucretı 22 tl
normal dogum 500, sezeryan 1000 tl

canım sen ünvan parasından eminmisin? ben hastane ile telefonda görüştüm. yusuf beyin ünvan parası almadığını sölediler...2000tl dışında herhangibir ücret alınmayacağını sölediler...kafam karıştıı...

Ankara Akropol Hastanesine gidiyorum, SGK lıyım, muayene ücreti olarak 20 tl fark parası veriyorum, extra bir tahlil olacaksa %20 sini veriyorum, detaylı ve 4 boyutlu ultrason için 1oo tl fark verdim mesela, şeker yükleme testi için 20 lira ödedim, bunların dışında doğum için paket programları var, normal doğum 600 tl, sezeryan için 750 tl gibi bir ücret söz konusu... Hastane ve doktorları da çok ilgililer... Hastanede yenidoğan ünitesi ve küvöz mevcut...

çamllıca medicana hospital sibel açıkalına gidiorum doğum fiyatı yeni yılda 1250 normal,2250 sezaryen epidural olursa +470tl.

bnce bu topiğede bi tablo lazım arkadaşlar hepsi bi yerde olsun

denizler prensi haklısın
bu nasıl bir ranttır anlayamadım
insanın en çok ağrına gidende enayi yerine konması hemde sağlık konusunda
CADIARZU

Doğuran biziz onlar değilki.Gelip ıkın deyip çocuğu çıkarıp dikişi atıp gidiyorlar.Herşey 10-15 dk sürüyor onlar için ve dünyanın parasını cebe inidiriyorlar.Bunu kendileride söylüyor zaten.Siz doğuruyorsunuz (normal doğum) biz bir şey yapmıyoruz diye.Aynen öyle hiç bir şey yapmıyorlar... Birde yapıyormuş gibi ortalıkta dolanıyorlar...

Slm Kizlarr,

Bende hastane ariyorumm, aslinda florance nightingale Gayrettepe hastanesine kara verdim, hastane olarakj cok guzell hemsireleride cok ilgilii, fakatt doktor konusunda karasizimmm..
Aykan Ozcelik yada Bulent Faka'yi dusunuyorumm, aranizda bu doktorlara giden varmi? yorumlariniz neler merak ediyorum, birde orada anestezi uzmani Savas Comlek var onun metini cok duydumm, hep cok iyi bahsediyolar, biliyosunuz dogumda anestezide cok onemli.. tam karar vermis degilim aciksaci her an fikrim degisebilirr..
Eger bu hastaneye gidip baska doktor tavsiyesi olan varsa yorumlarini bekliyorum, ve tabiki bu sordugum doktorlara giden arkadaslar sizlerinde yorumlarinizi bekliyorumm..

ızlar evet biz doğuruyoruz onlar ıkın deyip 2 dikiş atıp gidiyolar ama ıkın demek var ıkın demek var dikiş var dikiş var...
SSK hastanesinde çok da iyi bilinen bir doktor doğum yaptırdı bir arkadaşıma... doğumdan sonra az dikiş atmış... loğusalıktan sonra cinsel hayatları bitti resmen.. tekrar ameliyat olmak dikiş attırmak zorunda kaldı....

ılla ki özel hastane olacak diye bir kural yok ama doktor tasiyeleri çk önemli... En az 3-5 kişiden iyi diye tavsiye alıp gittiğim doktordan da ben memnun kalmadım, özel hastane olmasına ve çok baarılı bir doktor olmasına rağmen, elektrik alamadım.. Hamileli sürecimi o kadınla geçirmek istemiyorum... Oysa ki 2 eltim ve 1 görümcem de onda doğum yaptılar ve onlar çok ama çok memnundular...
Herkesin doktordan beklentileri farklı olabiliyor....

canım eğer karar vermedi isen o hastaneye nöbete cihan bey geliyor cihan erdoğdu çok iyii tavsiye ederim

merhabalar,

doktor araştırmasını fazlaca yapmış biri olarak tavsiye edebileceğim isimleri sizlerle paylaşabilirim.

1)gayrettepe florance night.; Bülent Faka
2) dr.Herman ışçi Avrupa florance nightde görev yapıyor. muaynehanesinde sanırım özel sağlık sigortasıda geçiyor.
3)Birgül Sarıkamış fulyada muaynehanesi var ve amerikan hastanesinde çalışıyor.
4)Arzu Çağdaş. fulyada muaynehansei var özel sağlık geçiyor ve cerrahi hastanesinde de çalışıyor
5)memorial hastanesi Cihangir Yılanlıoğlu. (hastanenin kadın doğum bölüm başkanı)

umarım faydalı olur.

sevgiler..

bende hala hastaneyi belirleyemedim neredeyse dogum yapcam ama hala kafamda kesınleşen bır hastane yok gecen turkıye hastanesıne gıttım biraz kucuk geldı odaları fln bırde ethica var aklımda bana fıkır verırmısınız bu ıkı hastahane hakkın da arkadaslar...!

Sonunda cnmm bende bunu bekliyoum istee, faydali olmazmi,cok sevindim bulent faka'nin ismini yazdigini gorunce.. bulent bey hakkinda neler biliyosun cnmm.. dogum yapan tanidigin bildigin varmi?
ben hastane hakkinda baya bilgi edindimm.. cok iyi diyorlar dogum yapan yakinlarimda varr.. fakat doktor konusunda karasizdimm, ama agirlik bulent beyden yanaydii..simdi senin guzel yorumlarini bekliyorum cnmm..

Cnm birde sen dogum yaptinmi yada hamileysen doktorunun adini ogrenebilirmiyimm, bir mahsuru yoksaa..

tekrar merhaba,
ben henüz doğum yapmadım. bu sene kısmet olursa planlıyoruz bizde. arkadaşım Bülent beyin hastası mükemmel diyor. muaynanesi birgül hn ile ortak. birgül hanımada giden başka bir arkadaşım vardı. o da çok çok memnundu. ben özel sağlık sigortam da olduğu için bununda geçebileceği yerleri araştırıyorum. bülent bey hastanede haftaiçi görev alıyor. ben çalıştığım için ancak haftasonları ve gidebilirim muaynehanesinde sigorta geçiyormu bilmiyorum. ama Herman işçi ve arzu çağdaş aynı plazada muaynehaneleri var ve sağlık sigortası geçiyormuş. dolayısı ile onları tercih edebilriim. karar veremedim.

Bilrgul hanimida duymustum ama o suanda amerikanda sanirim, me ozellikle metropolitan florance. istiyorum niye bilmiyorum, hastane hakkinda hicte olumsuz bisey duymadimm..
bulent bey konusundada bir kac yorumda daha duyarsam ikna olup ona gidicemm.. giden baska arkadaslar varsa yorumlarinizi bekliyorumm kizlarr..

slm kızlar bende mart 7 de doğum yapıcam ve eyüp balat hastanesinde nevin hn. gerçekten çok ilgili bir dr.tavsiye ederim doğumumuda orda istiyorum kısmetse gerçekten tüm personel olsun çok temiz ve hepsi çok ilgili seni memnun ediyorlar kısaca hastaneye gelince çok temiz ve hiç hastane gibi değil ben hastane ve hastane kokusundan çok tiksinirim ama burada o yok işte seni tatmin ediyorlar herkesede övüyor ve tavsiye ediyorum bilginize arkadaşlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…