slm kızlar bende mart 7 de doğum yapıcam ve eyüp balat hastanesinde nevin hn. gerçekten çok ilgili bir dr.tavsiye ederim doğumumuda orda istiyorum kısmetse gerçekten tüm personel olsun çok temiz ve hepsi çok ilgili seni memnun ediyorlar kısaca hastaneye gelince çok temiz ve hiç hastane gibi değil ben hastane ve hastane kokusundan çok tiksinirim ama burada o yok işte seni tatmin ediyorlar herkesede övüyor ve tavsiye ediyorum bilginize arkadaşlar :))
Hic metropolitan florance night. hastanesinde dogum yapan tanidigin varmi peki cnm?
ben kesin kararimi verdim gibi ama arastirmalarin sonu yok tabii.. herkesten gelebilecek yorumlari cok merak ediyorumm.. olumlu veya olumsuzz, hic farketmez, onemli olan fikrinizi, memnuniyetinizi varsa olumsuzluklarini ogrenmek..
metropolitan florance night
Dr. Bulent Faka
Bu hastanede bulent beyde dogum yapan arkadaslar hepinizin yorumlarini bekliyorum lutfenn..
Merhaba arkadaşlar
Ben hamileliğimin başından beri Medipol'e gidiyordum.Fakat bu gün tekrarlanan bi sorun yaşadım orada ve çok canım sıkıldı bu duruma.Daha önce arkadaşımda aynı sorundan dolayı orayı bırakmıştı.Ben şuan 36+3 günlük hamileyim ve acil doktor ve hastane arıyorum.Bugün tesadüfen eşimle Central Hospital a gittik Fatma Nur Hacıbaloğlu'na.Birde Delta Hospital da Hakan Gürbüz varmış.Bu hastane ve doktorlara giden varmı aranızda.Yada Anadolu Yakasında önereceğiniz bir haste var mı?Lütfen yardım.
Bülent Bey benim de doktorumdu hala da öyle.Muhteşem bi insan bence şiddetle tavsiye ederim.İnsan gibi bi doktor.Uzun uzun anlatır,sorularını cevaplar,her an ulaşılabilirdir.kibar,beyefendi,hiçbişeyi atlamamaya çalışan.....iyi ki bulmuşum kendisini. :lepi:
Bülent Bey benim de doktorumdu hala da öyle.Muhteşem bi insan bence şiddetle tavsiye ederim.İnsan gibi bi doktor.Uzun uzun anlatır,sorularını cevaplar,her an ulaşılabilirdir.kibar,beyefendi,hiçbişeyi atlamamaya çalışan.....iyi ki bulmuşum kendisini. :lepi:
Merhaba Arkadaşlar,
amerikan veya acıbadem hastanesinde tavsiye edebileceğiniz doktor var mı ?Özel sağlık sigortası yaptıracağım ama önce hastane ve doktora karar vermem lazım...
dalir illa amerikan ve acıbademmi olmalı benim amerikanda arkadaşım çalışıyor bende ona sormuştum amerikanda iyi kadın doğumcu varmı diye bana memorialda bir doktorun adını verdi evlenmeden önce bi kere gitmiştim şimdi bende düşünüyorum birkaç ay sonra hamile kalmak ve o doktora devam edicem alanında çok ilgili ve bilgili biri... Ayrıca ben sadece öylesine muayeneye gitmiştim onda bile kartvizitini verdi cep nosu bile yazıyordu ne zaman istersen arayabilirsin demişti