2010 Mart Anneleri hangi hastane ve hangi doktora gidiyor ?

slm anne adayları bende 19 haftalık anne adaylarındanım bebişim erkekmiş:)) bana kız gibi gelsede:))) neyse anadolu yakasında oturuyorum ilk doktorum pendikte özel bir doktordu ama memnun kalmadım şimdi medicana çamlıcada zehra hanıma gidiyorum.. memnun sayılırım ama yinede istediğim gibi değil.. kardeşimin eşide hamile onun gittiği doktor lüleburgazda (çorluda oturuyorlar) ve ultarasonların hepsini cd ye çekip veriyordu şimdide artık sadece cd veriyor ve evde rahat rahat izliyorlar.. burda bu sistemde çalışan bir hastene yok sanırım. (

ümraniye hisar hospital warmış cnm sanırım ama her seferindemi weriyor bilmiorum bi araştır

ama florancede sgk yok dün aradım doğum fiyatı almak için anlaşma yok dediler bana 2750 dediler normal doğuma

merhabalr
konuya aciklik getireyim
herman bey avrupa flarence nin doktoru. orda sgk ile anlasma var. muayneleri %50 indirimli oduyorsunuz. dogum ne kadar bilmiyorum sormadim ama merak eden olursa aralika yinda gittigim kontrolde ogrenir burdan paylasirim.
2.750 olan fiyat gayrettepe flarence hastanesinin fiyati. oranin sgk ile anlasmasi yok.
bu arada ogrendigim diger hastane fiyatlarini yazayim belki merak edenler olur. amerikan normal dogum 3.500, alman hastanesi dr dahil fiyat 5.200 dr haric fiyat 3.700 lira
bu fiyatlar 2009 aralik ayina kadar gecerli.
bu arada herman bey, gercekden isinde cok profesyonel bir dr, asla laubali ve samimiyetsiz degil. bilgisi ve sogukkanliligiyla hastasina destek olan bir doktor. ben anadolu yakasindan gidiyorum:)
tavsiye ederim dr arayan herkese

İnş. canım duydum gazide de,hacettepede de bir kaç doktor ismi duydum şimdilik bakıyorum yavaş yavaş.Nasibimizde hangi doktor varsa artık hayırlısı.Teşekkürler....

Yok canım nerdeeee öyle doktor?Bana denk gelenler hep etrafımın övgüyle bahsettiği ama bana gelince fos çıkan doktorlar.Belki o öven kişilere gidip bahsettiğiniz doktor böyle böyle yaptı desem ağızları açık dinlerler aynı doktordanmı bahsediyoruz diye.Herkes çocuğunu göreceği için doktora sevinçle gider artık ben yine stresle çıkcam doktordan diye istemeye istemeye yola çıkmaya başladım.Allah yardımcımız olsun napalım biraz daha arayacağız bakalım....

Bende cd ye çekip veren yer istiyorum ama yok herhalde ankarada öyle bir yer.Geçen gittiğim doktor 4d de baktı ama cd ye çekmedi.

:roflol::roflol::roflol:
allah iyiliğini versin çok güldüm okuyunca......
2009 ben şubat annesiyim şöyle bi baktım formunuza
allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza.....

bune ya millet uçmuş fiyatlarda
en iyisinede gitsen sancıyı acıyı sen çekiyosun..
walla normal özel hastanelerde 150 sezeryan 300-500
sanki farklı ne yapıyolar ki hepsi aynı okulu okumadımı...

denizler prensi haklısın
bu nasıl bir ranttır anlayamadım
insanın en çok ağrına gidende enayi yerine konması hemde sağlık konusunda
CADIARZU

nerde ki hastanede görew yapıyo bu dr? telefonlada öğrenebilirsin beklemene gerek yok sölüyolar.

Ben Alman hastanesi bora cgize gidiyorum gop oturuyorum ama doumu ıstanbul Şafak hastanesi ali beyde yapicam Alman'da dogum çok pahalı. 6 milyaa yakın

bende adanada acıbademe erdal beye gidiyorum , bunu yanıda prf.dr cüneyt evrükeye gidiyorum.dogum nerde ve nasıl olur bilmiyorum ama acıbademde epidural sezeryan paketi var bebegin tüm bakımları 2 gün yatış 3000 tl.orayı düşünüyorum.hayırlısı.

ne kadar yüksek fiyatlar :bbo:

Katılıyorum canım.Anne baba adaylarının çocukları konusundaki zayıflığını kullanıyorlar.Doktor şuraya gidin şu testi yaptırın diyor aman çocuğumun durumu iyi olsun diye gözümüz kapalı paraları ellerine verip geliyoruz.İnan hepsi tezgah.Doktorlarda işi öğrenmiş artık.Ortada hiç bir sorun yokken bile varmış gibi telaşlandırıp para harcatmaya çalışıyorlar bize.Üstelik biz kadınların doğum konusundaki korkumuzu bildiklerinden olsa gerek en yüksek ücretide doğuma çıkarıyorlar.Mecbur doğum yapmak zorunda olduğumuzu biliyorlar ve bu durumu kullanıyorlar.Yazık valla verilen paralara ama bende aylardır ödüyorum.Elimiz cebimizden çıkmadı bir türlü.Daha doğum ve sonrasında halimiz ne olur düşünemiyorum bile

Ben Alman hastanesi bora cgize gidiyorum gop oturuyorum ama doumu İstanbul Şafak hastanesi ali beyde yapicam Alman'da dogum çok pahalı. 6 milyaa yakın
gulencim ben de gop da oturuyorum
şafak hast.ni çokta tavsiye etmem :1ninca:

arkadaşlar ben mart 2009da doğum yaptım hizmet hastanesnde sait halildi doktorum bence süper bir4 insan ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…