ama florancede sgk yok dün aradım doğum fiyatı almak için anlaşma yok dediler bana 2750 dediler normal doğuma
canım ya inşallah bulursun iyi bir dr.ne yazıkki dr seçimi çok zor.özele gidiyorsun para canavarı oluyor bazıları.devlete gidiyorsun kalabalık.ben gazi üni.gidiyorum.prof.dr ahmet erdem.kesinlikle olmusuz konuşmayan hatta benim paniği yatıştıran bir dr.bir araştır istersne internetten.ben çok memnunum çokta hastası var.
canım evet bir de öyle dene kendini de üzme doktor dediğin hastasını rahatlatmalı herşeyi mümkün mertebe anlayabileceği ama hastanın stres yapmayacağı bir dille anlatmayı bilmesi gerekiyor bence doktoru doktor yapan da bu aldığı paranın miktarı değil ben o anlamda çok şanslıyım çok tedavi görmüştüm hamile kalmak için hamile kalınca buna benden çok sevinen bir doktorum var tek derdim ultrasonunun 4 boyutlu olmaması ama o da diğer özelliklerinin yanında gözüme batmıyor
slm anne adayları bende 19 haftalık anne adaylarındanım bebişim erkekmiş:)) bana kız gibi gelsede:))) neyse anadolu yakasında oturuyorum ilk doktorum pendikte özel bir doktordu ama memnun kalmadım şimdi medicana çamlıcada zehra hanıma gidiyorum.. memnun sayılırım ama yinede istediğim gibi değil.. kardeşimin eşide hamile onun gittiği doktor lüleburgazda (çorluda oturuyorlar) ve ultarasonların hepsini cd ye çekip veriyordu şimdide artık sadece cd veriyor ve evde rahat rahat izliyorlar.. burda bu sistemde çalışan bir hastene yok sanırım.(
valla katılıyorum sana hasret bende özel bi doktora gittim kapısında sırada bekleyen bayanlar öve öve bitiremedi aynen dediğin gibi kadına bişey sormasan konuşmuyo bile 2dk baktı boyunu kilosunu sordum ultrasona sığmıyo artık dedi sanki bebek değil dev yatıyo içerde
insanlar kişiye göre muamele yapıyo diycem kimse kimsenin babasını oğlu dğl bende anlamadım bu işten
merhabalr
konuya aciklik getireyim
herman bey avrupa flarence nin doktoru. orda sgk ile anlasma var. muayneleri %50 indirimli oduyorsunuz. dogum ne kadar bilmiyorum sormadim ama merak eden olursa aralika yinda gittigim kontrolde ogrenir burdan paylasirim.
2.750 olan fiyat gayrettepe flarence hastanesinin fiyati. oranin sgk ile anlasmasi yok.
bu arada ogrendigim diger hastane fiyatlarini yazayim belki merak edenler olur. amerikan normal dogum 3.500, alman hastanesi dr dahil fiyat 5.200 dr haric fiyat 3.700 lira
bu fiyatlar 2009 aralik ayina kadar gecerli.
bu arada herman bey, gercekden isinde cok profesyonel bir dr, asla laubali ve samimiyetsiz degil. bilgisi ve sogukkanliligiyla hastasina destek olan bir doktor. ben anadolu yakasindan gidiyorum:)
tavsiye ederim dr arayan herkese
Ben Alman hastanesi bora cgize gidiyorum gop oturuyorum ama doumu İstanbul Şafak hastanesi ali beyde yapicam Alman'da dogum çok pahalı. 6 milyaa yakın
ne kadar yüksek fiyatlar :bbo:
Ben Alman hastanesi bora cgize gidiyorum gop oturuyorum ama doumu İstanbul Şafak hastanesi ali beyde yapicam Alman'da dogum çok pahalı. 6 milyaa yakın
kesinlikle süper bi dr ali bey ..üstüne yoktur..........benimde dr umdu ........şiddetle tavsiye ederim....
gulencim ben de gop da oturuyorumBen Alman hastanesi bora cgize gidiyorum gop oturuyorum ama doumu İstanbul Şafak hastanesi ali beyde yapicam Alman'da dogum çok pahalı. 6 milyaa yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?