- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.501
kesinlikle a.sArkadaşlar hani biz dünya paralar vererek özle doktorlara gidiyoruz ya doktorlarda böyle çok şeker anlatıyorlar güümsüyorlar felan süperler dimi ? Az önce sağlık ocağına tetenoz aşısı için gittim bir tane bayan ebe hemşire benimle öyle bir ilgilendi öyle güsel bilgiler verdi ki anlatamam dedim devletin böyle özenle çalışan perosnelelri var mı ? Nerdeyse her meyvenin proteinelrini saydı etin içindeki vitaminelr sütü nasıl almalıyım bebğime bu ayalrda nelerine dikakt etmeliyim kendimde nelere dikakt etmeliyim internette bizim harıl harıl araştırdığımız bilgileri tek tek çok şeker bi ifade iel saydı bana hayran kaldım. Mutlaka bir demet çiçekle tekrar uygun bir zamanda ziyaretine gideceğim. Farklı olana farkını hissettirmek gerek değil mi ?
:dilcikar: mafoldumbenKıslar ben bugün öğleden sonra ve yarın tatilim siiz üzmek istemem ama öyle :):):)::):)
[ı]emelyucel hoşgeldin a.s.
Maşallah oğluşuna ne kadar tatlı
Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder inşallah bana çok uzak geliyorda [/ı]:asigim:
emelyucel teyzesi canim hosgeldin,
masaallah ogluna cok tatli...
Allahin izniyle insallah bizde cücüklerimizi kucaklarimiza aliriz...
Oglumun pasamin babaannesine su resmi gönderdim...
Bize bu converse patikden örecek...
Ben cok begendim....cok seker....
[ımg]http://img2.blogcu.com/images/m/i/n/minicikeller/13397582763cdae5419c1wa6.jpg[/ımg]
emelyucel teyzesi canim hosgeldin,
masaallah ogluna cok Tatli...
Allahin izniyle insallah bizde cücüklerimizi kucaklarimiza aliriz...
Oglumun Pasamin Babaannesine su resmi gönderdim...
Bize bu Converse Patikden örecek...
Ben cok begendim....cok seker....
Kıslar ben bugün öğleden sonra ve yarın tatilim siiz üzmek istemem ama öyle :):):)::):)
gule gule gıysın pasan
izinli olanlara ne mutlu valla bıktım şu mesailerden.krizde yattık şimdi acısı çıkıo.utanmasan dua etcem kriz nerde die.valla yoruldum
ayy maşaallahhh alkisalkisalkis
canım resmi hemen çaldım valla yapacak bişi yok bunun kırmızısı benim kızıma çok yakışacak eminim :):)): alkisalkisalkis
Seyyalcim canim Kiz Bebek icin sunlarin güzelligine bak...:asigim:
Bunlardanda yap elinden geliyorsa örgü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?