2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emelyucel hoşgeldin a.s.

maşallah oğluşuna ne kadar tatlı

Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder inşallah bana çok uzak geliyorda
:asigim:

emelyucel teyzesi canim hosgeldin,
masaallah ogluna cok Tatli...
Allahin izniyle insallah bizde cücüklerimizi kucaklarimiza aliriz...

Oglumun Pasamin Babaannesine su resmi gönderdim...
Bize bu Converse Patikden örecek...

Ben cok begendim....cok seker....

kesinlikle a.s
Allah razı olsun böyle görevini hakkıyla yapan insanlardan
ben de kayıt için sağlık ocağına gittiğimde çok ilgilenmişlerdi, sağolsunlar
Kıslar ben bugün öğleden sonra ve yarın tatilim siiz üzmek istemem ama öyle :):):)::):)
:dilcikar: mafoldumben

[ı]emelyucel hoşgeldin a.s.

Maşallah oğluşuna ne kadar tatlı

Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder inşallah bana çok uzak geliyorda [/ı]
:asigim:

canım hıç uzak degıl ne zaman geçıyo bılemıyorsunuz ben kucagıma aldıgım gunu hatırlıyorum sımdı ıse koltuklara tırmanıyo sıpa çok yoruyo bızı

semahamit kullanıcısından alıntı
günaydın kızlar dün akşam doktora gittik hiç bi sorun yokmuş hatta benim kız biraz tosuncuk olmuş 400gr haftasına göre biraz fazla dedi zaten bir hafta önden gidiyormusuz afp yüksek çıkmıştı ama bebeşimin şimdilik hiç birşeyi yokmuş çok mutlu oldum 1 ayı çok zor geçirmiştim umarım bundan sonrada herşey çok güzel olur

canım maşallah tombik bir kızın olacak yanii ellerini yanaklarını sıkıp öpmek ne güzel olur....

gule gule gıysın pasan

KIZLAR herkese merhaba, dun giremedim ben , hatta sitede sorun vardı galiba....
ama cok ozledım hepınızı :1hug:

canım resmi hemen çaldım valla yapacak bişi yok bunun kırmızısı benim kızıma çok yakışacak eminim :):)): alkisalkisalkis

ugrasacaksınız bıkacaksınız bıle ayyyy bı durda uyuyayım ufffffffff ne zaman kaka yaptın yenı degıstırdık oglummmmmmmm cııssssss o gıtme gel yapma ayyyyyyyyy yeter uyu artık eeeeeeee eeeeeeee eeeeeeee gel babası gel aaaa uçak gelıyo aç agzını bunları hep soyleyeceksınız

izinli olanlara ne mutlu valla bıktım şu mesailerden.krizde yattık şimdi acısı çıkıo.utanmasan dua etcem kriz nerde die.valla yoruldum

ayyy öyle dme mevlam kriz evrmesin ocak 2010 da kocacım glecek iş bulacak gerçi bilişimde kriz pek etki etmedi ama olsun genede öyle deme yazık herkese iş olsunda çalışaım :)

cnaım valla anlıyorum hamile ahlinle çok zor mevlam hepinize kolaylık versin

Emel, oğlun çok tatlı maşallah, Allah bağışlasın, ne güzel anlatıyorsun, doğru valla, o yazdıklarının hepsini bizde bizim bıdıklara söyleyecez, ama annelikte böyle bişey sanırım, sabır işi biraz dimi..?

tesekkur ederız canlarım sızınkılerde kocaman olacak merakla beklıyorum dogmalarını sımdıkı zamanlarınız çok ıyı bol bol uyuyun dogunca gz problemı olmazsa rahat edersınız uyursunuz gaz problemı olursa zor tabı buyudukçe sabah 7 de kalkmaya hazırlanın sımdı bız 7 de kalkıyoruz bızım kalkmamız yetmıyo babasıda kalkacak sahte bır aglama ve su sozcuk hummamma galıba babasına boyle hıtap edıyo onuda kaldırıyoruz hep bırlıkte yatakta oynuyoruz pazar dahıl :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…