- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.481
GÜNAYDINLAR cicişler,,.bugün güzel bi gün,.öğleden sonra tatillllllll:lepi:selkie ve kuju bebiklerinizi görmüşsünüz,ay ne güzel ya,.benim daha birbuçuk haftam varsositosositoneyseki sayılı zaman geçer,.bu arada halaa sitede sorun var sanırım,.problem yaşıyorum siteye girmekte:1shok: CADIARZU
ben evlenirken sakaryadan aldım mobilyamı.çokta beğenerek aldım geldiler kurdular ama yatak başındaki deri kısımda küçük bi yırtık vardı.tam 1yıl sonra değiştirdiler.adamlarda kendilerince haklı ufak bi parça için kalk gel.ama ben 1yıl boyunca onu görünce dli oldum.oyüzden yakın olsun istiom izmit olabilir aslında.ben gebzedeyim ama izmitte yakın.nebiliim bide izmite pek gitmios oyüzden hiç orası aklıma gelmio.burdaki mobilyacılara güvenipte veremem yapsınlar die.bence çok kaliteli kullanmıolar malzemeyi.formini de de gzl mobilyalar var aslında ne bilim çilek güvenilir gelio.takım istiyoruz bu arada.
günaydın millett
ya hala midem çok fena yaa mafoldumben
bu arada biz yarın bilem çalışıyoruz :gitme:
canım darısı başına inşallah...sayılı gün cabuk geçer...
doğru öyle problem olduğunda gelip ilgilenmeleri zor oluyor...ama en azından bir sene sonrada olsa gelip ilgilenmişler...hiç gelmeyede bilirlerdi...ben 2 sene önce balkonlarımı camla kapattırdım...camların mekanizmasında bir hafta sonra bozulma oldu..adamları çağırdım tamam gelicez abla deyip gelmediler...bir çok kez aradım gelin yapın diye olmadı dükkana gittim gelmediler,tamam gelicez deyip gelmiyorlar,uyuzlar paramla rezil oldum,,,sonra gittim başka bir penciye yaptırdım...halbuki evle pencnin arasındaki mesafe arabayla 10 dakika ya var ya yok yaniii..iki adım yere gelmediler uyuslar..formini nin mobilyalarını bilmiyorum ama bellonadakilerde güzel bence.....sitesinden öyle duruyorlar...çileğin ayılı olanı şeker ama çilek diyorsan o güzel...içine birde öyle ayılı birde takım alırsın çok şeker olur...cibinliğiyle falan hoş olur yaa...
bellonaya baktım.ama henüz ilgimi çekmedi.http://www.bebemobilya.com/Tr/content2.asp?m1=1&m2=1 bunu buldum izmitteymiş bi bak istersen siteye seninde fikrini alim.çileğin ayılı modelinide kopyalamışlar hatta bence rengi daha yumuşak olmuş.fkt lake diolar ne kdr sağlıklıki??ikeanında siye baktım.burda görmüştüm bi anne bebekine ikeanın bayazından yapmıştı odayı.almaya daha var ama şimdiden sabitleyim fikrimi istiom.okdr çok şey varki bide bunla uğraşmayım son aylarımda
a.s. günaydın şekerler...
nilüfer teyzesi güncelleme için teşekkürler..
semahamit maşallahbebişine tombiş bi kızz ne tatlı olur doğunca o kolları ısırıp durursun artık..
yaa kıslarr bi kaç gündür bu miğde yanması beni çok kötü ediyo hamileliğin ilk haftalarına döndüm resmen yemek yiyorum sanki hiç bişey yememişim canım hiç bişey istemiyor uyuyamıyorum ağrıdan sinir oluyorum sabaha kadar iki üç kez mutfağa gidip ufak ufak bişeyler atıştırıyorum sürekli açlık hissi ve yanma ne yapsam acaba???
bak ordaki beyaz beşik çok güzel.kataloğun 22 sayfasında...lake nasıl bilemicem canım...ama kaplama değilde mobilyayı boyuyorlarya onlar daha sağlıklıdır benim bildiğim... 7 sayfadak takımda güzel...
bak ordaki beyaz beşik çok güzel.kataloğun 22 sayfasında...lake nasıl bilemicem canım...ama kaplama değilde mobilyayı boyuyorlarya onlar daha sağlıklıdır benim bildiğim... 7 sayfadak takımda güzel...
Günaydin güzel Bayanlar...
güzel haberlerle gelen arkadaslar, hepinizin adina cok sevdinim...
Canim o mide yanmasini bende cekiyorum malesef geceleri...
Doktoruma sordum Süt iyi gelir bi kac yudum bile yeter dedi...denedim gercektende öyle...
Birde yatarken yastigini yüksek olmasi gerekiyormus...onunda faydasi varmis...
Eskilere göre gebelikde mide yanmasi Bebegin sacli olacagi anlamina geliyormus...
Kayinvalideme anlattim böyle böyle midem geceleri sürekli yaniyor dedim,
o zaman ogluda babasi gibi sacli dogacak bende cok cekmistim mide yanmasindan dedi...
22de küçük beşikler var beyaz yok ama 5.sayfada düz beyaz bi takımda var.
hmm gördüm.çilekten yürütmüşler modeli
Arkadaşlar hani biz dünya paralar vererek özle doktorlara gidiyoruz ya doktorlarda böyle çok şeker anlatıyorlar güümsüyorlar felan süperler dimi ? Az önce sağlık ocağına tetenoz aşısı için gittim bir tane bayan ebe hemşire benimle öyle bir ilgilendi öyle güsel bilgiler verdi ki anlatamam dedim devletin böyle özenle çalışan perosnelelri var mı ? Nerdeyse her meyvenin proteinelrini saydı etin içindeki vitaminelr sütü nasıl almalıyım bebğime bu ayalrda nelerine dikakt etmeliyim kendimde nelere dikakt etmeliyim internette bizim harıl harıl araştırdığımız bilgileri tek tek çok şeker bi ifade iel saydı bana hayran kaldım. Mutlaka bir demet çiçekle tekrar uygun bir zamanda ziyaretine gideceğim. Farklı olana farkını hissettirmek gerek değil mi ?
ne güzel..takdir ettim hemşire hanımı...evet farklı olana farkını hissettirmek lazım...hangi sağlık ocağında bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?