- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #20.521
inan bende daha hiçbişey almadım baslamadım daha güle güle kullansın bebişinncnm bendede oluyor kasık ağrısı ve batmalar çok aşırı değilse dert etme normaldir...
milupadan paketim geldi az önce bebikine daha hiç bişey almamış bir anne olarak o minicik bezini görünce öyle duygulandım ki en kısa zamanda bende bir şeyler almalıyım
arkadaslar 21 haftalık oldum bugün..ama arada bi kasıklarımda adet sancıcına benzer kramp ve kasılma hissi oluyor..bumları yasayan varmı..lütfen cewap...
Günaydın canlar
Bu mide yanması ve bulantısı bendede oluyor rennie tablet kullanıyorum rahatlatıyor beni sizede tavsiye ederim ağızda emerek bitiriliyor şeker gibi ve günde 4-5 tablete kadar almakta bir zarar yok...
semacığımın tombik prensesine
selkieciğimin ince uzun prensine maşallah
ESATPAŞA SAĞLIK OCAĞI CANIM ADINI FELAN ÖĞRENEMEDİM İŞE GERİ DÖNMEM GEREKİYORDU O YÜZDEN SADECE TEŞEKKRÜ EDİP ÇIKTIM AMA DOYAMADIM YANİ KADINAL SOHBETE BURDAN ONU ALKIŞLIYORUM alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım genelinde oluyo hamilelerin..okadar gerilmeye fırlıyo işte..bakalım biss nası olcaazzz:CüvCüv:kızlar bişey merak ediyorum bu hamile resimlerinde göbek deliği dışa doğru çıkıyor ya o herkeste oluyor mu oluyorsa ne zaman oluyor??
gözünaydın canım bi problem yokmus..bende 21 haftalık oldum bugün.cuma günü insallah bende kızımı görücem..simdiden özlüo insan..dogdugunda uykusunda bile özlerizopuyorumnanaktan heraldeSelam kızlaar opuyorumnanaktan yaa bu siteye nooldu böyle kaçgündür giremiyorum ama bugün inat ettim girdim kaydirigubbakcemile3
Çünkü hastaneden geliyorum oğlumu gördüm zemuszemus Nilüfercim bilgileri düzenlersen sevinirim haftamız 20+4 ve 380 gr.
Bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür rabbime hiç bi problem yok gayet sağlıklıymış minik oğlum
Geçmişi okuyamadım umarım kimsede bi problem yoktur. Hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
canım genelinde oluyo hamilelerin..okadar gerilmeye fırlıyo işte..bakalım biss nası olcaazzz:CüvCüv:
ay canım benim senindemi masal günün cuma..onu görüş günüm masal günüm..insallh hepimiziçin hersey yolundadr canım iyi haberlerle gel tamammı??insallah bendee..suanda uyuyo yaramaz uyansada bi iki pıtpıt yapsaaa..jale gözün aydın canım sağlıkla doğsunlar inş.:Saruboceq:
ebru ben de cuma görücem bebişimi çok heyecanlıyımmm eşim bile özlüyo vallaa sağlıklı desinde dr rahatlayalım demi:)
:)))
:)) canım sağol,bende haftaya gideceğim doppler için,bana kalsa bu gün gideceğimde şimdi diuorum bir kaç gün sonra gideyimde biraz daha büyümüş olsun,çok heyecnalıyım belkide bekleyemem.ama fiyatları bir araştırmam lazım bu çevrede...QUOTE]
canım eğer kocaeline gelebilirsen kesinlikke benim gittiğim doktoru tavsiye ederim.hemen randevu vermiyorlar.en az 10 gün sonrasına veriliyor ama mükemmel hemde profesör 1 saatden fazla bakdı fiyatıda çok uygun 160 lira cd veriyor resim veriyor bir sürü ayrıca renkli rsim veriyor.istersen bi araştır artık kocaelide istanbul sayılır çok yakın prof.dr.semih özeren.02623325599
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?