2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize selamlar güzel anneler.umarım hepiniz iyisinizdir.
ben hala sittede sorun yaşıyorum oyüzden pek giremiyorum.çok öpüyorum sizleri.

arkadaslar 21 haftalık oldum bugün..ama arada bi kasıklarımda adet sancıcına benzer kramp ve kasılma hissi oluyor..bumları yasayan varmı..lütfen cewap...

cnm bendede oluyor kasık ağrısı ve batmalar çok aşırı değilse dert etme normaldir...

milupadan paketim geldi az önce bebikine daha hiç bişey almamış bir anne olarak o minicik bezini görünce öyle duygulandım ki en kısa zamanda bende bir şeyler almalıyım

inan bende daha hiçbişey almadım baslamadım daha güle güle kullansın bebişinn bende üye oldum hiçbişey gönderen yok walla..:umursamaz:sadece eşim küçücük bi emzik almış insan nası sewiniyo bunlara ya annelik işteopuyorumnanaktan

ben de site sorunundan girmiyorum fazla hepinizi öpüyorum kasık ağrıları normal canım hepimizde var nerdeyse rahim aldı başını gidiyo naapsın yan bağlar da geriliyo :icecream:

arkadaslar 21 haftalık oldum bugün..ama arada bi kasıklarımda adet sancıcına benzer kramp ve kasılma hissi oluyor..bumları yasayan varmı..lütfen cewap...

canım dr bana normaldemişti eğer renkli akıntı olağan dışı akıntı olursa hemen ara dedi.onun dışında ağrı sızı olacakmışşş.ne yapalım başa geldi minikler için katlanıcaz:)
bu arada ayakları havaya kaldırıp yatmak biraz rahatlatıyo....

kızlar bişey merak ediyorum bu hamile resimlerinde göbek deliği dışa doğru çıkıyor ya o herkeste oluyor mu oluyorsa ne zaman oluyor??

canımcığım sagol.....

hımmm,bendemi bi uğrasam dedm ama uzakmış ben yine burdakine gideyim....

kızlat ne old bu siteye yaa,çok sinir oldum hem canımda çok sıkıldı..şimdi zorla girdim ama birazdn yine ulaşamam herhalde....hepinizi çoook öpüyorum mucksssssopuyorumnanaktan

Selam kızlaar opuyorumnanaktan yaa bu siteye nooldu böyle kaçgündür giremiyorum ama bugün inat ettim girdim kaydirigubbakcemile3

Çünkü hastaneden geliyorum oğlumu gördüm zemuszemus Nilüfercim bilgileri düzenlersen sevinirim haftamız 20+4 ve 380 gr.

Bugün ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür rabbime hiç bi problem yok gayet sağlıklıymış minik oğlum

Geçmişi okuyamadım umarım kimsede bi problem yoktur. Hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

gözünaydın canım bi problem yokmus..bende 21 haftalık oldum bugün.cuma günü insallah bende kızımı görücem..simdiden özlüo insan..dogdugunda uykusunda bile özlerizopuyorumnanaktan heralde

jale gözün aydın canım sağlıkla doğsunlar inş.:Saruboceq:

ebru ben de cuma görücem bebişimi çok heyecanlıyımmm eşim bile özlüyo vallaa sağlıklı desinde dr rahatlayalım demi:)

Son düzenleme:
yaa gerçekten bu sitedeki sorumlardan bende ancak girebildim umarım herkes iyidir ZELıŞTEN haberi olan varmı?
kendinize iyi bakın kızlar ben bu aralar birazda yoğunum.

jale gözün aydın canım sağlıkla doğsunlar inş.:Saruboceq:

ebru ben de cuma görücem bebişimi çok heyecanlıyımmm eşim bile özlüyo vallaa sağlıklı desinde dr rahatlayalım demi:)
ay canım benim senindemi masal günün cuma..onu görüş günüm masal günüm..insallh hepimiziçin hersey yolundadr canım iyi haberlerle gel tamammı??insallah bendee..suanda uyuyo yaramaz uyansada bi iki pıtpıt yapsaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…