2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallah annesi senin tosununa hep böyle güzel sağlıklı haberler almak nasip olsun inşallah

teşekkür ederim asinazcım.umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza:) seninde güzel haberlerini bekliyorum canım.opuyorumnanaktan

maşallah hepatit.

kızlar 1 aydır gitmedim kontrole,benim minik kaç gr olmuştur ki?25.haftanın içinde olan arkadaşlar,sizin bebişler kaç gr?

sağol canım.a.s.
1 ay uzun geliyor değil mi:)) insan her istediğinde görmek istiyor bebişini.:ecrin_bebek:

ya kızlar ne olur bana bi cvp verin yarın şeker yüklemem var benim akşam 9 dan sonra yeme dedi birileri burdan ama kimler hatırllamıyorum yalnız ben çok acıktım bi tost yesem şimdi nolur ya

ya kızlar ne olur bana bi cvp verin yarın şeker yüklemem var benim akşam 9 dan sonra yeme dedi birileri burdan ama kimler hatırllamıyorum yalnız ben çok acıktım bi tost yesem şimdi nolur ya

asi bazı yerlerde 10 16 saat açlık yazıyor
bazı yerlerdede 12 saat yazıyor yeme istersen
ben gece 2de çok az yemiştim dayanamam diye şekerim 133 öıktı doktor tekrar test yaptı 2cisi normal değerlerde çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…