2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geççek gibi değil artık her zaman oluyor canım kalbimde çok atıyor yokuş çıkamıyorum olduğum yere oturmam lazım sanırım şekerim düşüyor

bende 2 börek 1 dilim kek 2 dilim baklava yedim ama akşam yemeği yememiştim :kedi:komşular vardı yasin okuduk ilk defa apartmanı buluşturduk evi yeni aldık böyle oturma ilk defa oluyormuş çok sevindiler bana çok dua ettiler

kaydirigubbakcemile3delikafadulden:dance:

hepatit 5 hafta aktarılıyor başka olmuyor diye biliyorum
bende doğum sezeryan videolarına bakıyorum annem nasıl dayanıyorsundiyor

asinaz ye gitsin yahuuuu senin kocandada iş yok benimkide bişey yapmıyor hep annem yapıyor o yüzden beni bırakıp gidemiyor

kız nerdeyse herşeyi kocam yapıyor ben onu demiyorum onu nasıl uyuttuğumu diyorum aklllım

maşşallah göbegini kaşı hemen::):):)allahım esirgesin..poposuna gelen yerini kaşı göbeginin bilakis:):):)

maşşallah canım seninkide çok iyi daha ne olcak 27 haftada nerdeyse bi kilo sende göbüşünü kaşı zaten en fazla son 2 ay alıyor benim kızda çöp gibi safinaz doğurcam ben::):):)

bende hep bu saatlerde acıkıyorum yaa
ama yokkkk yemicem uyuyayım sabah doyasıya yerim :ecrin_bebek:
kac gundur bu saatlerde karnım guruldayarak uyuyorum aslında aksamda iyi yiyorum.. sonra meyvemi sutumude iciyorum ama neyse bebismi acıkıyo noluyosa (nasılda kendime bahane buluyorum ama)
borek corek yiyen arkadasa afiyet olsunnn

kaydirigubbakcemile3

kız nerdeyse herşeyi kocam yapıyor ben onu demiyorum onu nasıl uyuttuğumu diyorum aklllım
uyut valla ben hiç bşr zaman uyutamadım

sagolasın 9ul54h :) seninkide alır canım sonlara dogru birden artıyo kiloları
saglıkları yerinde olsunda.. bende basta takıyodum kiloya onceki gitmemde biraz az cıkmıstı ama hic bir onemi yok hersey saglık

mutlu etkilenmiyorsan izle tabi ben çok etkilendim de:))

asinaz ben de hiç uyutamam uyku arasında bile gece su için kalksam çikolata yemedin demi diye soruyor:))

mutlu etkilenmiyorsan izle tabi ben çok etkilendim de:))

asinaz ben de hiç uyutamam uyku arasında bile gece su için kalksam çikolata yemedin demi diye soruyor:))

sen yemişsin ayvayı haberin yok
bizimki uyku dışında inanılmaz bişi
dışarı çıkarken çocuğuymuşum gibi kontrol eder beni kışları
yok altında tletin var mı yattını giydin mi ve hep ben kısa mont giyicem derim o da elleriyle uzun montu giydirir ah ah neler çekiyorum ama güzel de bişi,akşamları pijamalarımı elleriyle giydirirkaydirigubbakcemile3hele bu hailelikte daha da bi bakar oldu banadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…