- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.541
ben biraz evi toplim,ve şu kızçenin mobilyasını daha silmedim,arkadaşım haftadabir sil ve bol bol havlandır kokusu geçer dedi,bakalım inşallah geçer acaip mobilya kokusu var,bi de hamilelikte koku konusunda daha duyarlı oluyoruz tabi
[color="ındigo"]kızlar öksürük ün bebege zararı var mıdır acaba ya gripten kurtuldum derken öksürük basladı doktora gıtsemmı kafamçokkarıştı[/color]
düşük tehliken felan varmıydı cnaım ?
Nasılsınız kızlar ya benim miğdem çok kaynıyor ... ne iyi gelir acaba
Bir_Nokta Alıntı:
SEYYALTANER kullanıcısından alıntı
düşük tehliken felan varmıydı cnaım ?
yok canım ya bana hıc ole bısı demedı doktor yanı yok o zaman demı
Merhaba arkdadaşlar....herkesler iyi maşallah...biz de iyiyiz çok şükür...
ama bu kız bana ders anlattırmıyor artık tekmelerden nefessiz kalıyorum dolaşamıyorum artık sınıfta bu dönemi bir bitirseydik hayırlısıyla....
dün cicilerini yıkamıştım bugün ütüleyip yerleştiricem...haftasonuna da kendi çantamı hazırlayacağım...
bi de banyo malzemesi alış-verişimiz kaldı küvet falan,arabasını da sonra alalım diyoruz beraber çıkarız 40ından sonra havalar da ısınmaya başlar:):):):)
kızlar öksürük ün bebege zararı var mıdır acaba ya gripten kurtuldum derken öksürük basladı doktora gıtsemmı kafamçokkarıştı
ben biraz evi toplim,ve şu kızçenin mobilyasını daha silmedim,arkadaşım haftadabir sil ve bol bol havlandır kokusu geçer dedi,bakalım inşallah geçer acaip mobilya kokusu var,bi de hamilelikte koku konusunda daha duyarlı oluyoruz tabi
merhaba kızlar.. şimdi geldim okuldan.. geçmişi okuyamadım daha :kedi:
canım ya ben de öyleyim bir şey okurken bağırırken falan nefesim kesiliyor... artık son günleri çalıştığımı hissediyorum.. bu arada izin meselesini sordum özlüğe bir uğra dediler... hav havhava o da kuyruğuna oldu yaniklava: ben bebişin kıyafetlerini tatilde ütüleyeceğim. nasılsa canım sıkılır benim. zaten şu sıralar mobilya kokusu çıkrtmaya çalışıyorum. geldiğinden beri mobilyaların kapakları açık hala kokuyor. :sinifsinif: biz de arabasını sonra almayı düşünenlerdeniz nasılsa acelesi yok. havalar ısınınca alırız diyoruz.
cnm hakikaten en acayip kokuyorlar ben de şimdi yarısını sildim yoruldum bi yarısını daha birazdan silicem camda açık sonuna kadar
kızlar daha ben hiç bişeyi hazırlamadım ne bir badi ne bir pijama , annem 23 şubatta yanıma gelecek istanbuldan şubatın 4 beraber dönecez ist orda hazırlarım diye düşünüyorum acaba ne derece doğru yapıyorum sizce?
merhaba kızlar.. şimdi geldim okuldan.. geçmişi okuyamadım daha :kedi:
canım ya ben de öyleyim bir şey okurken bağırırken falan nefesim kesiliyor... artık son günleri çalıştığımı hissediyorum.. bu arada izin meselesini sordum özlüğe bir uğra dediler... hav havhava o da kuyruğuna oldu yaniklava: ben bebişin kıyafetlerini tatilde ütüleyeceğim. nasılsa canım sıkılır benim. zaten şu sıralar mobilya kokusu çıkrtmaya çalışıyorum. geldiğinden beri mobilyaların kapakları açık hala kokuyor. :sinifsinif: biz de arabasını sonra almayı düşünenlerdeniz nasılsa acelesi yok. havalar ısınınca alırız diyoruz.
cnm hakikaten en acayip kokuyorlar ben de şimdi yarısını sildim yoruldum bi yarısını daha birazdan silicem camda açık sonuna kadar
sabah odanın kapısını bir açıyorum acayip mobiilya kokusu yüzüme çarpıyor resmen. ben prontoyla siliyorum sen neyle siliyorsun?
özlük de çoook bilir ya milli eğitim müdürlüklerinin hepsi aynı mı bilmem ama benim gördüklerimin hiçbiri bir işe yaramaz....ay başında sınav başvurularının onayını son güne bıraktılar...önceki gün aradım kim onaylıyor neden onaylanmadı hala diye ordan oraya bağladılar telefonu kimse bir halt bilmiyor daha doğrusu bilmezden geliyorlar...e tabi bilgisayarda oyun oynamak örgü örmek varken niye çalışsınlar...Allah ıslah etsin diyorum...
ben okuldaki arkadaşlara tekrar sordum istediğin zaman ayrılırsın diyorlar ama pek de emin değiller daha önce aynı durumda olan olmamış...bi de çalışamazsan başka rapor alırsın diyenler de var....bi de olduki çalışamadın rapor almadın iznin yanmasın diye hastanede yatış gösteriyorlarmış...ne kadar doğru olur bilemem ama....
canım ya o kadar sıkma canını.. çarşıya çıktıktan sonra 1 günde biter hepsi. ben dayanamıyorum görünce ondan aldım her şeyi ama artık almıyorum. çünkü çok oldu. yazık günah. 3 ay sonra giyemeyecek pek çoğunu zaten ilk günler fazla dışarı da çıkmayacak. dün yine dayanamadım ceylan bebe'nin bir takımını aldım hem de 15 tl. zemuszemus
sabah odanın kapısını bir açıyorum acayip mobiilya kokusu yüzüme çarpıyor resmen. ben prontoyla siliyorum sen neyle siliyorsun?
ben de onunla siliyorum cnm
Milli Eğitim kadar keyfi iş yapan başka bir kurum görmedim. şimdi bilmezden gelirler yarın öbürgün kafana göre iş yapınca da problem çıkarırlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?